2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sabahtan beri o ağlıyor ben ağlıyorum eşim geldi ölu gibisin dinlen dedi öğlen dört saat yine agladi kemiklerim agriyor neden bilmiyorum
Yine emerken havs yuttu ve sut hep ucun altından akiyo acaba cekiyor gelmiyor da doymuyor mu diye düşünmeye başladım ondan mi ağlıyor ki diye ama ağlarken hep memeyi veriyorum almıyor
Valla benim psikoloji iyice gitti emziren anne foto vs gördükçe ağlıyorum yine sagdigim günlerde ki gibi psikolojim basa döndü

Çok üzülüyorum ya. 1 saat sonra uyancak bebiş gögüslerim hiç dolmadı :mad:
Dünden beri okumadığım site makale kalmadı. Yabancı makaleleri bile okudum. Aslında göğse bakarak karar veriyoruz yanılıyoruz. Bebek emerken yutkunma sesi geliyorsa, günde 3 kere 1 tl bütüklüğü2kaka yapıp, margarin ağırlığında çişli bez varsa bebek doyuyor demek. İşin özeti bu. Bebek bi memede süt bitmiyor hiç mesela. Bebek 3 saat emse 3 saat süt geliyor. Ucu bitmwyen bi pınar var yani. Allah öyle güzel yaratmış ki bebeğin acıkma aralığına alışıyor memeler. O yüzden gak dese meme guk dese meme diyor uzmanlar. Bebek ne kadar emerse o kadar süt geliyor. Ama bebek mama alıyorsa mesela.3 saat emmiyorsa memeler bu süt demek ki bebeğe yetiyor diyip üretimi azaltıyor. Göğüste bi depo olmadığı için bizim düşündüğümüz gibi dolma olmaz mantık olarak. Olsa içeride rahatsız eder zaten. Kanallae açık emdikçe akacak işin özeti.

Kızlar südyen takıyo musunuz? Valla ben saldım çayıra mevlam kayıra:KK73:
Benim göğüslerim aşırı büyük. 100 beden emzirme sutyeni dar geldi de o göğüs ucunun çıktığı yer et kesiği yaptı kesmek zorunda kaldım düşün. O yüzden mecbur takıyorum sırt ağrım dayanılmaz oldu çünkü. Emzirme sutyeni daha rahat geldi onu takıyorum hiç yoktan azıcık destek olsun da ağrım azalsın diye. Yoksa takmazdım. Rahatsız ediyor çünkü

Yakında benim sütümde kesilir ağlamaktan emmiyor neredeyse iki gündür 4 saate bir emdi

Evet canim bir ara sütüm azaldı diye çok üzüldüm rezene çayı ictim bardak bardak ama çok da fayda etmedi. Kuru incir resmen taşırdı sütümü maşallah fazla bile geliyor bebeğe ben kuru incire yordum bunu çünkü başkaları da söylüyordu böyle olduğunu. Bir deneyin bakalim insallah faydasını görürsünüz birkac gün icmeye devam edin posasini da yiyin
Tam olarak ne yaptın canım

Mamamı vermeye başladın?bende çok ağlıyorum canım
Yok kuzum uçla emziriyirum hala mama vermedim ama az emmeye başladı o yüzden sut azalacak bence ve uç varken iyi çekemiyor o sebeple büyüdükçe
sut yetmeyecek gibi geliuod

Kızlar bizim kız uyurken hep kendi sacıyla oynuyor ve onu tutarak uyuyor ya da Benim kucağındaysa benim bluzu tutuyor
Sacını kenetliyor eline uyku modu o şekilde acaba uyku oyuncağı falan mi alsam sacını ilerde yolarsa falan diye korktum Benim sacım diye tutsa sacımı hep topluyorum daha sacımı iki kere ancak tuttu kendince uykuya geçiş mi yapıyor acaba
Sizde öyle bsyler var mi?
Ayrıca saat 10 10:30 gibi banyo yaptırsam sıkıntı olur mu ki

Yok kuzum uçla emziriyirum hala mama vermedim ama az emmeye başladı o yüzden sut azalacak bence ve uç varken iyi çekemiyor o sebeple büyüdükçe
Canim benim bebek uçsuz da alıyor çok şükür. Ama uç varken daha iştahlı ve hızlı cekiyor. O yuzden ben hala bırakmadım uçu. Benim bebek hatirlarsan ilk zamanlar memeyi tamamen reddediyordu sadece biberon alıyordu. Ben uç vermeyi de sabahin erken saatlerinde başardım normal meme vermeyi de. Sabah daha sakin ve uyumlu oluyor bir dene bakalim inşallah sende de işe yarar. Ama uç ile de emse bence artık üzülme sütün bu yüzden azalacagini zannetmiyorum

kizlar bebislerinizin salyasi akıyor mu. Benimkinin asiri akiyor sanki. Annem erkenden dis cikaracak bence diyor ama cook erken degil mi ya :/

Canim benim bebek uçsuz da alıyor çok şükür. Ama uç varken daha iştahlı ve hızlı cekiyor. O yuzden ben hala bırakmadım uçu. Benim bebek hatirlarsan ilk zamanlar memeyi tamamen reddediyordu sadece biberon alıyordu. Ben uç vermeyi de sabahin erken saatlerinde başardım normal meme vermeyi de. Sabah daha sakin ve uyumlu oluyor bir dene bakalim inşallah sende de işe yarar. Ama uç ile de emse bence artık üzülme sütün bu yüzden azalacagini zannetmiyorum
Neyi Nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum videolar iZloyorum ona göre pozisyon alıyorum ağzına da tepiyorum yok cekmiyor yalanıyor

kizlar bebislerinizin salyasi akıyor mu. Benimkinin asiri akiyor sanki. Annem erkenden dis cikaracak bence diyor ama cook erken degil mi ya :/
Sen yine de bir doktora danış canım baska bir sebebi olabilir. Benim bebis de doydugubu anlamayip fazla kaciriyor sanırım yedikten sonra rahatsiz olup kusuyor bugünlerde

Sut artırma yöntemlerinden biri de bebeğinizi koklamak ten TEMA’sı bebeğinizi bol bol emzirdiginizi düşünmek
Koklayın bol bol içinize cekin güzel günleri düşünün

Neyi Nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum videolar iZloyorum ona göre pozisyon alıyorum ağzına da tepiyorum yok cekmiyor yalanıyor
Kuzum direkt vermiyorsun dimi biraz uç ile emsin göğüs ucun iyice çıksın hem de yumusasin öyle ver bakalim. Bir de dedigim gibi sabahları dene bakalim bebekler daha sakin oluyor o saatlerde. Aslında pozisyon olayları çok da önemli degil tutacak bebek bir yolunu bulup tutuyor.

P
Mamamı vermeye başladın?bende çok ağlıyorum canım
kizlar sutunuz azalmicak bitmicek Allahi izniyle pompaya bakmayin bnm bebegim neredeyse iki bucuk haftadr birakti bni pompayla sagip verecektim bir damla bile gelmedi sutum kacti sandim agladim ama elimle sikiyorum hala var elimle siktigim zmn geliyo bnkisi emmedigine ragmen sutum kurumadi stres yapmayin sutu cogalmanin en onemli yolu sutum var akıyor bebegim doyuyor demkmis bebekler tuvaletini cisini yapiyorsa doyuyor demekmis surekli emmek istemesi gazdan dolayida oluyormus

Back
X