- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
- #46.341
Evet canm bnde onu anlatamıyorum insanlara bu oyuncak degl bebek Allah korusun bsy olursa dönüşü olmaz gecen gun esimin abisi eltim evli gorumcem esimin yiyeni ailesiyle geldi bunlar tutturdu cocugu sacini kesicez bn karsi ciktim ama esim israr edince tamm dedim tamm guzelcr sacini kesti abisi bakiyorum bu sefer banyo ettirelim demeyi basladilar bn hayir cok kalabalik kapilari camlari actilar ev cok sicak diye banyo ettirmek icin ev soguk oldu diyorum diyorlar bu kadar pimpirikli olma bu sefer cok kotu bagirdim yeter artik bn bu. Cocugu kucagma alana kadar neler cektim ne ilaclar igneler zaten tup bebekle oldu yapmayin bu bnm cocugum diye bagirdim giderler kuserler sandim gitmediler ama bir daha ellemediler cocugumu ses cikartmazsam oyuncak gibi oynuyorlar yaCanim sakin ellerine verme kucuk cocuklarin. Annesi alinirsa alinsin ama senin bebegin duserse allah korusun dönüşü olmaz. Esimin is arkadaslari geldi gecen gun bebegi kucuk kizlarinin eline verdiler ben uyardim valla aldim ellerinden oyuncak degil bu yani.