Aynen oyle canim. Dusuverse senin icin yanacak. Onlar ay pardon cocuk iste diyip kalkip gidecek. Senin canindan can gidecek. Ben normalde sessiz biriyimdir pek karismam cogu seye. Ama konu cocugum olunca susmuyorum diyorum yani yapmayin etmeyin diye. Gecen gun de cok cok kucaginiza aliyosunuz diye laf isittim kayinpederden. Uyuyan cocugu uyandirip kucagina alan insandan. Onun guvende hissetmeye ihtiyaci var su an dedim. Kucaklayinca mi guvende hissetcekmis dedi kucumser kucumser. Esim de evet anne kokusuyla huzurlu oluyo o cocuk baska bi sey tanimiyo daha dedi. Sustu sonra. İnsanlar gercekten cildirtiyo bazen beni. Pazar gunu anneme gecicem insallah kurtulcam burdan.
Neee

Valla ben de disarda filan gordugum cocuk cok hosuma da gitse opmeyi birak dokunmam bile. Esim bazen basini oksar cocuklarin. Onu da uyaririm yapma zaman cok kotu annesi babasi bisey derse moralin bozulur derim hep. Geldi lap diye optu demek. Oyle anlarda insanin zaten basireti baglaniyo. Ben de bisey diyemezdim sanirim.

Allah korusun evlatlarimizi.
Sekerden oldugunu sanmiyorum canim. Benim de oyle yapis yapis. Tadina da bakiyorum arada ben

Tatli bi aromasi var.
Bizim kiz 16 gunluk. Daha bi rutini yok. Bi gun hep memede duruyor habire emmek istiyor. Ertesi gun umrunda bile olmuyor. Zorla uyandiriyorum emsin diye.
Ben kalkani hic kullanamadim. Daha da hassaslastirdi gibi hissettim. Direk bi yere temas edince cok aciyor benim de. Her emzirme sonrasi tahin yagi ve lansinoh suruyorum. Ustune gratisin kare pamugunu onun da ustune gogus pedini koyuyorum. Emzirme atletinin icinde duruyor oyle. Akan sutu pamuk emiyor ve gogus ucunu nemli tutuyor. Ped de camasira gecmesin islatmasin diye. Boyle rahatladim cok sukur.