- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
- #46.521
Canım bende öyleyim hep su içinde kalıyorum. Sürekli duş alıyorum hiç olmadı vücudumu yıkıyorum sürekli ama yok yani. Utanıyorum biri yanıma yaklaşcak diye korkuyorum. Hiç bi çaresini bulamadım hamilelik zamanın da ki ödemi atıyo muşuz bi yerde öyle okumuştum
Aynen kızlar ne yapacağız ya geçmezse hiç bir şey çare etmiyor duş alıyorum ayni göğüs katlarım terden pişik oldu evde emzirme atleti takiyorum ondan mk dedim düz atlete gectim ayni hepAyy canim sorma ben de once ter nedir bilmezdim. Ben de ayni durumdayim hatta en baslarda bi alev basiyordu beni cok kotuydum.ilk dogumumda yoktu boyle bisey.40 cikinca ter olayi gecer miki dedim ama hala gecmedi.bi de sende var mi bilmiyorum boynumda et benleri cikti bi suru ara ara kasinti yapiyo cok fena.Hala devam eder mi bilmiyorum ama ciddi boyutta olursa çip takiyorlar terlemeyi onlemek icin onu bile dusunebilirim
Memnune hoca verin dediydi kuzum ama fayda olmayınca o gün içinde bende vermedim gun içinde demişti hocAEvet Alev hanım dedi aynı şeyi söylemişler bak
Bu arada alev hoca 2 haftaya ayrılıyormuş nereye gidiyormuş bilgin var mi
kuzum gece 1 den 5 e kadar bazen de 11 den 3 e kadar sürüyor yanı arabaya atıp gezecek vakit olmiyor gece olunca öğlen de iki gündür oldu bugün olurda kanguruyla gezmeye çıkıcamBenimki de kolikti emzikte almadı.. ama zirveyi gördüyseniz yavaş yavaş azalacaktır diye düşünüyorum... bebek arabası ile gündüz ise dışarı çıkmayı denesene... bizde çok işe yaramıştı... saati gelmeden emzirir atardım arabaya ben...