2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım bende öyleyim hep su içinde kalıyorum. Sürekli duş alıyorum hiç olmadı vücudumu yıkıyorum sürekli ama yok yani. Utanıyorum biri yanıma yaklaşcak diye korkuyorum. Hiç bi çaresini bulamadım hamilelik zamanın da ki ödemi atıyo muşuz bi yerde öyle okumuştum

Ayy canim sorma ben de once ter nedir bilmezdim. Ben de ayni durumdayim hatta en baslarda bi alev basiyordu beni cok kotuydum.ilk dogumumda yoktu boyle bisey.40 cikinca ter olayi gecer miki dedim ama hala gecmedi.bi de sende var mi bilmiyorum boynumda et benleri cikti bi suru ara ara kasinti yapiyo cok fena.Hala devam eder mi bilmiyorum ama ciddi boyutta olursa çip takiyorlar terlemeyi onlemek icin onu bile dusunebilirim
Aynen kızlar ne yapacağız ya geçmezse hiç bir şey çare etmiyor duş alıyorum ayni göğüs katlarım terden pişik oldu evde emzirme atleti takiyorum ondan mk dedim düz atlete gectim ayni hep
Evet Alev hanım dedi aynı şeyi söylemişler bak
Memnune hoca verin dediydi kuzum ama fayda olmayınca o gün içinde bende vermedim gun içinde demişti hocA
Bu arada alev hoca 2 haftaya ayrılıyormuş nereye gidiyormuş bilgin var mi
Benimki de kolikti emzikte almadı.. ama zirveyi gördüyseniz yavaş yavaş azalacaktır diye düşünüyorum... bebek arabası ile gündüz ise dışarı çıkmayı denesene... bizde çok işe yaramıştı... saati gelmeden emzirir atardım arabaya ben...
kuzum gece 1 den 5 e kadar bazen de 11 den 3 e kadar sürüyor yanı arabaya atıp gezecek vakit olmiyor gece olunca öğlen de iki gündür oldu bugün olurda kanguruyla gezmeye çıkıcam

Hoş gelmişsen bizim kız uyudu memede ama gaz çıkaramadık şimdi çıkarmasam birikiyor çıkarmaya çalışsam uyanacak uyku kaçacak iki ucu nok dere durumunda olup kararsızım imdadıma yetiştin :KK70: yazı mi tura mj :KK70:
Kacirdim :D ben oyle durumda sol tarafına yatiriyorum kendi gaz.cikariyor. bir yerde. Okumustum sol tarafina yatirin gaz.cikaramadiysa diye.

Sırf anne sütü aldığı halde kabız olan bebiş varmı?emmekte istemiyor heralde yapamadığı için.
Ben varim 3 gundur silintiliydi dun birkac kere ilik su verdim duzeldi ama hala kaka yapmadı dunku.kakadan.beri bakalim takipteyim bende..

Kızlar benim bebek bugğne kadar 3 kere ağzından burnundan fışkırarak kustu gaz çıkarıyım derken zorladı bide gaz sancısıyla sürekli emiyo fazla geliyo herlde. Doktora gitsem mi bilemedim böyle kesik peynir gibi kusmuğu yoksa üşüttüm felan mı

Kızlar benim bebek bugğne kadar 3 kere ağzından burnundan fışkırarak kustu gaz çıkarıyım derken zorladı bide gaz sancısıyla sürekli emiyo fazla geliyo herlde. Doktora gitsem mi bilemedim böyle kesik peynir gibi kusmuğu yoksa üşüttüm felan mı
Tortulu ise normal kuzum posalı gibi miydi

Kacirdim :KK70: ben oyle durumda sol tarafına yatiriyorum kendi gaz.cikariyor. bir yerde. Okumustum sol tarafina yatirin gaz.cikaramadiysa diye.

Ben varim 3 gundur silintiliydi dun birkac kere ilik su verdim duzeldi ama hala kaka yapmadı dunku.kakadan.beri bakalim takipteyim bende..
Gece boyu soluna gündüz sağına yatıyor
Gece solunda yatıyorum çünkü
Sabah çıkarmak icin ovdum bsy çıkmadı sonra anan uyanana kadar mizirdandi ağladı gözler kapali artık dayanamayıp aldım emecekken cikardi sonunda

Benim kızımda bir gün üst üste böyle kusmuştu. Halama anlatınca dediki sen göğüslerini üşüttüysen ondan da olabilir. Gerçekten de bir gün önce emzirirken göğüslerimi düğmeli pijamadan dolayı gece uzun süre açıkta bırakmıştım. Üşütmemeye dikkat edince onun kusması da geçti sadece gaz çıkarırken hıçkırken çok az çıkarıyor

Ankara’da oturup önereceğiniz bir temizliğe gelecek bayan var mi kızlar adam akıllı birini bulamadım hiç

Benim kızımda bir gün üst üste böyle kusmuştu. Halama anlatınca dediki sen göğüslerini üşüttüysen ondan da olabilir. Gerçekten de bir gün önce emzirirken göğüslerimi düğmeli pijamadan dolayı gece uzun süre açıkta bırakmıştım. Üşütmemeye dikkat edince onun kusması da geçti sadece gaz çıkarırken hıçkırken çok az çıkarıyor
Olabilir canım benimde alırı dikkat ettiğim söylenemez

Kızlar arkadasim babynest verdi bana
Reflü yatağını odadan her sabah salona taşıyordum şimdi salonda ki yatağına babynesti koydum fakat reflü gibi yatay degil ve yan yatma yastığıyla bile koysam bizim kız kafayı çeviriyor o yüzden onu nasıl reflü yatağı gibi yapabilirim altına yan Dursun diye katlayıp battaniye falan mi koysam

nemesis nemesis bu arada kuzum dün doktora rota asisini sordum
İki çeşitmiş rota fix varmış sanirim o 2-4-6 ay da yapılıyor ama ben iki oğluma da 3-6 ayda yaptım dedi istediğinizi yaparız ister normali ister fix dedi ama 3/6 ay öneririm siz bilirsiniz yine de dedİ
Asilari sağlık ocağında yaptırın oralarda daha taze bizde de taze ama buraya kadar gelmeyin evinizden yakındır zaten dedi soguk zincir bsyleri talepten dolayı sağlık ocağında daha iyi dedi ama anlamadım ne dedi :D

Aynen kızlar ne yapacağız ya geçmezse hiç bir şey çare etmiyor duş alıyorum ayni göğüs katlarım terden pişik oldu evde emzirme atleti takiyorum ondan mk dedim düz atlete gectim ayni hep

Memnune hoca verin dediydi kuzum ama fayda olmayınca o gün içinde bende vermedim gun içinde demişti hocA
Bu arada alev hoca 2 haftaya ayrılıyormuş nereye gidiyormuş bilgin var mi
kuzum gece 1 den 5 e kadar bazen de 11 den 3 e kadar sürüyor yanı arabaya atıp gezecek vakit olmiyor gece olunca öğlen de iki gündür oldu bugün olurda kanguruyla gezmeye çıkıcam
Cnm herkeste herşey aynı etkiyi göstermeyebilir. Bazı ilaçların içinde var zaten zeytinyağı çörekotu yağı gibi özler. Bana kv hep çörekotu ye bebeğine geçsin gazjnı atar diyor. Hatta bir iki damla ona da ver diyor. Ben bir defa verdim sadece.

nemesis nemesis bu arada kuzum dün doktora rota asisini sordum
İki çeşitmiş rota fix varmış sanirim o 2-4-6 ay da yapılıyor ama ben iki oğluma da 3-6 ayda yaptım dedi istediğinizi yaparız ister normali ister fix dedi ama 3/6 ay öneririm siz bilirsiniz yine de dedİ
Asilari sağlık ocağında yaptırın oralarda daha taze bizde de taze ama buraya kadar gelmeyin evinizden yakındır zaten dedi soguk zincir bsyleri talepten dolayı sağlık ocağında daha iyi dedi ama anlamadım ne dedi :KK70:
Banada 3 doz olani dahs iyi dendi rotatec mi oyle birseydi digeri toplatilmis bir ara.piyasadan abd de.

Benim terleme olayı geçti, gece bir kalkıyordum pijama şırıl sıklam. Ama gündüz bişi yoktu.

Et benlerine gelince bende de çok fazla çıktı. Boynuma fular bağlıyorum, o kadar kötü görünüyor. Var mı çözümü bilmiyorum ama en kötü estetik olarak aldıracağım.
Demek lohusaliktanmis canim sende de olduguna gore.herhalde kendi kendine gecmiyor aldiririm ben de.baska cozum bulursan bana da haber et :super:

Hoşgeldiniz cnm:) nasıl geçti yolculuk

Mukuslu kaka bizde 45 günlülten beri var. Alerjiden olduğunu düşünüyorduk süt diyetindeyim ama hala düzelmedi. Alerjiden başka bi sebebi var mı bilmiyorum üşütmeden falan da oluyo sanırım bazen. devam ederse dr a sorarsın cnm

Hoşbulduk canım :)uçak Kalkan'a kadar sıkıldı, ağladı biraz. Sonra uyudu genelde. İniş kalkışta da emzirince sorun olmadı. Yalnız uzun yolculuklara kesin business uçmayı tavsiye ediyorum. Yoksa çok daralırdım ben de bebek de. Kısa yolculuklarda sorun olacağını sanmam.

Bizde de 42.gün başladı mukus. Süt ürünlerini kestim dünden beri. Tereyağını da kesecek miyim?

Türkiye ye gelir gelmez doktora götürmüştüm. Doktoru belli olsun, nolur nolmaz diye. Akşamında bu olay başlayınca hemen konuştuk, gaita testi yaptırıyoruz şimdi. Okuduğuma göre bir sebebi de fazla annesütüymüş. Her iki memeden de ön sütü emerse olabilirmiş. Ya da ben buraya gelince yemek düzenim değişti, belki de ondandır.

Demek lohusaliktanmis canim sende de olduguna gore.herhalde kendi kendine gecmiyor aldiririm ben de.baska cozum bulursan bana da haber et :super:

Evet tatlım, önceden ayaklarım hep üşürdü. Şimdi hep sıcak mesela.

Benler için bir ilaç var, kurutup döküyordu. Adını bulursam yazarım ;)

Back
X