canım benim benimde ilk bebegim olacak inşallah sende tecrubesizim ama yazdiklarini anlayabiliyorum zaman zaman oluyorbenimde bundan bir bir bucuk ay oncem cok fenaydi ilgilenilmiyor diye dusunuyordum kendimi cok yalniz hissediyordum lohusalikta kim bilir neler bekliyo...yakin zamanda dogum yapan arkdasm ben girmedim o psikolojiye bak sende yapma dedi istesem girerdim yani tabiki bıkkınlık oluyo uykuszluk sinirlikik her sey oluyo dedi ama sukredip her gun daha iyiyim deyip guldum dedi eltisi ondan once dogum yapmis zehir etmis herkese her seyi o onu gorunce böyle olmucam demis yani tabiki insaniz yipraniyoruz sanirim seninde ilk bebegin cunku eski zamanlarimi özlüyorum demişsin bu ikilemi yasaman cok normal bende simdiden onu düşünüyorum dun mesela uyuyamadim sonra zorlayip kendimi uyudum bu saatleri ozliceksin dedim kendi kendime ama bu da bi surec gececek sadece sen kendi kendini doldurma ben kötüyüm deme canım ya esinde bak yaninda ne güzel anlayışlı gibi elbette senin kafandaki gibi degildir ama anne olmanin kolay olduğunu kimse soylemedi demi:)o bebek sana muhtac ve sende onunla beraber ogreniyirsun suclama kendini kokusunu cek icine:)yarin gelip bakabilcek biri varsa bi iki saat disari çık gez gel
Kuzum annem çalışıyor başından beri yalnızım öğlenleri ablam geliyordu kopegimiz ılık kemik kanseri oldu hem de öyle bi kanser ki insan kanseri ilk defa bi hayvanda gördüm dedi vet tek bacağı kesildi kemoterapi diyordu kemoterapi alırken iğne kaydı deri altına gitti kemo o yüzden bacağı yandı patladı zaten 3 bacak 2 bacağa düştü mü şimdi o bacağında patisi beslenmiyor onu da kesebiliriz dedi doktor alet bağlandı prize bağlı oda hareket edince çıkıyor bu yüzden ablam başından ayrılamıyor gece bile kız uyuyamıyor
E bi de o bacağın patisi kesilir diye üzülüyorum o sebeple ablamda öğlenleri gelemiyor artık tamamen yalnızım
Hamileyken bile yer vermeyenler çocuklar bile yer vermediği ve Eşimde istemediği icin kanguruyla otobüs dolmuş bi yere gidemiyorum taksiyle ya anneme ya babama gidiyorum
En yakın arkadaşım vardı anaokulundan beri ayni sokaktayız onunda tayini İstanbul’a çıktı Yok bi yakın ark Var oda bana cok uzak taksiye binsem 100 lira tutar bi gitmem o yüzden gidecek yerim de YÖK yakınlarda kanguruya takip gideyim çocuğu anluycan eve tıkılıp kaldım gördüğüm bi dışarı çıkıyorum evin etrafı market
Ah arabam olsa arkadaşıma giderim bi avm giderim Pazar’a giderim bsyler yaparım ama arabamda yok biraz serpilsin ağlama olayımız biraz kalksın artık otobüs dolmuş gidixem bi yerlere
Ben cok faal bi insandım hamileyken de hemen hemen her gun disarda en kötü kiz ark eve yakın Kahveci’ye giderdik
Eşimle her pazar sinema kışın yazın ahlatli bel piknik yürüyüş
Cuma ark buluşturduk ikimiz ayrı cumaryesi ikimizin arkadaşlarıyla ciftlerler buluşur gezerdik pazar kendimiz sinema evin gereçleri halledilir gelirdik o kadar harekerli bi hayattan evde durmak beni bunalttı her şey de üst üste geldi ben gidemesem bile ark gelirdi omunda tayini çıktı :/
Yaza her şey düzelecek insallah
Duzen nasıl oturur bilmiyorum
Hastaneden çıktık eşim yemek yiyelim dedk cuma günü uyuyan kız yemek yerine oturduk ağlamaya başladı kucağa aldim susmuyor yemek yarım kaldı kalktık mesela bu durumda ben ne yapılır biomiyorum herkesin çocuğu ağlıyordur Emin’im ayni seyi hepimiz yasiyoeuzdur ama ben yapılıyorlar ne yapılır hiç bilmiyorum geriliyorum yemek burnumdan geliyor hemen kalkıyoruz
Ay cok uzun yaşmışım ya kusurs bakma içim cok dolmuş