- Konu Sahibi Homely_angel
- #46.841
kizlar maşallah ya nasil verdiniz kilolari hemencecik bana da deyinn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kahvaltida 1 kasik mutlaka yiyorum yoksa doymuyorumBende tatli.krizi vardi. Nutellali ekmek kan kardesim olmustu saolsun efsun baci anacigini dusundugunden tatliyi.cok yedigim.gunler huzursuz oldu artik yiyemiyorum. -4 kilodayim.suan
Yavas yavas alis cnm sonucta esin olmadanda disari cikacaksin havalar isiniyorAnca bebelerle uğraşıyoruz nasil yapacaz ki.. Benim eşim olmadan yürüyüşe cikma imkanim da yok yasadigimiz semt bayır. Internette açıp evdeki egzersizleri mi yapmak gerekiyor acaba
Ben ozel birsey yapmadim kendiliginden gitti cnmkizlar maşallah ya nasil verdiniz kilolari hemencecik bana da deyinn
O 5ide verirsin cnm masallah iyi vermisinBen 30 almistim son 5 kaldi ya
Her gun banyo yaptıran arkadaşlar saçları şampuanlamıyorsanız peki ıslatıyor musunuz sadece bedeni mi yıkıyorsunuz
O kadarcik bende yiyorumBen kahvaltida 1 kasik mutlaka yiyorum yoksa doymuyorum
OLwi kundagin ismi canim tuniko sitesinden aldim kuzumNasil kundak ve nerden aldin kuzum. Masallah benim bebe gece sadece emmek icin uyanip doyunca tekrar uyuyor aglamasi yok. Ama gündüzleri saat 3 de uyanip aksam 10 a kadar pek kaliteli uyuyamiyor emmek ve gaz cikarmakla geciyor o saatler
Eşim gıcık oluyor kundağaBem.woolnatin kundaga gectim kollari acik.onun ama.incecik. terleme.olayi.kalmadi isiliklerde de azalma var.
Biz Memnune hocaya gidiyoruz alev hocayı 2. gun atamışlardı Memnune hocayı 6. Gün bana soracak olursan Memnune hoca alevden cok iyi söyle alev hoca gibi anlatıyor ve insani konuşturmuyor ezbere birazBizim doktor zamanla gececek dedi ookırmılekelere. Bu arada Alev hanım muaynehane açıyormuş Sami beyle devam edeceğiz
Ben akşam 9 dan sonra sadece meyve yiyorum artık. İlk zamanlar çocukları uyutunca başlıyordum yemeye. 3 kase puding yiyordum geceAynen bende ilk basta kendiliginden gitti ama benim istahim cok artti yarin duzenli bir beslenme sekline gececegim ins
Sadece bedeni yıkıyorum canım, doktor önerdiğinden beri böyle.
Hoşgeldiniz cnm . Bizim doktorumuz da kaynatılmış ılıtılmış su ile banyo yaptırın dşyor bu sebeple geçmiş olsun inş kültür de bakteri üremezde antibiotiksiz atlatır ateş paşa
Kızlar benim bebeğin bacakları böyle. Normal mi doktora mı götürsem bilemedim
Ben.sut alerjiniz oldugunu sanmiyorum. Bir.kac gundur efsununda kaka.problemliydi sonra.ki 1 2 sefer sumuksuydu duzeldi devaminda. Burda sut alerjisi denilen kacinci bebek bu. Doktorlar.ezberlemis.hemen yapistiriyor teshisi. Umrunda degil anne ugrassin filan.Kızlar kakada mukus devam ediyor ve süt alerjisinden şüphenleniyor doktorumuz. Benim diyetimden süt ve süt ürünlerini çıkardık. Offf çok canım sıkkın yaa...
Kalsiyumu nereden alacağız şimdi? Bir alerji eksikti.
Bende rezene kimyon anason çayı içiyorum sabah akşam bebiş patır patır gaz çıkarıyor çok şükür ona vermiyorumKendin mi içiyorsun bebeğine mi veriyorsun canım.ben kimyon vermek istiyorum ama cesaret edemedim daha
Sana kesinlikle katılıyorum dedim ki doktora iki gün cok zor emzi agladi memede sut ürünlerine alerjisi mi var acaba diye düşündüm dediBen.sut alerjiniz oldugunu sanmiyorum. Bir.kac gundur efsununda kaka.problemliydi sonra.ki 1 2 sefer sumuksuydu duzeldi devaminda. Burda sut alerjisi denilen kacinci bebek bu. Doktorlar.ezberlemis.hemen yapistiriyor teshisi. Umrunda degil anne ugrassin filan.
O.kaka.problemi varken.ben.biraz paket gidayi abartmistim. Basta fast food olmak uzere Kuru pasta.cips sarelle cizi vs cok.tuketmistim.
simdi.yine daha saglikli yiyorum nispeten duzeldi. Sende kanada da daha saglikli besleniyordun. Eger.dondugunuzde basladiysa muhtemelen senin.besin degisiminden etkilenmistir. Sen.simdi.sut urunlerini.birakinca daha saglikli besleneceksin sonra diyecekler ki sut alerjisi.ayni.pihtilasma.ignesini gereksiz dayadiklari gibi..
Bence sen probiyotik damla al. Ben yine mommy blissin probiyotik damlasini siparis verdim. Yarin.gelecrk test.edeyim memnun.kalirsam.soylerim denersin.