2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar kakada mukus devam ediyor ve süt alerjisinden şüphenleniyor doktorumuz. Benim diyetimden süt ve süt ürünlerini çıkardık. Offf çok canım sıkkın yaa...

Kalsiyumu nereden alacağız şimdi? Bir alerji eksikti.

Nasil kundak ve nerden aldin kuzum. Masallah benim bebe gece sadece emmek icin uyanip doyunca tekrar uyuyor aglamasi yok. Ama gündüzleri saat 3 de uyanip aksam 10 a kadar pek kaliteli uyuyamiyor emmek ve gaz cikarmakla geciyor o saatler
OLwi kundagin ismi canim tuniko sitesinden aldim kuzum

Bem.woolnatin kundaga gectim kollari acik.onun ama.incecik. terleme.olayi.kalmadi isiliklerde de azalma var.
Eşim gıcık oluyor kundağa :D rahatsız oluyormus çocuk öyle diyor bi de ona bakayım
Bizim doktor zamanla gececek dedi ookırmılekelere. Bu arada Alev hanım muaynehane açıyormuş Sami beyle devam edeceğiz
Biz Memnune hocaya gidiyoruz alev hocayı 2. gun atamışlardı Memnune hocayı 6. Gün bana soracak olursan Memnune hoca alevden cok iyi söyle alev hoca gibi anlatıyor ve insani konuşturmuyor ezbere biraz
Memnune öyle değil kucaklıyor kokluyor cok seviyor çocukları anne gibi yaklaşıyor altını bile o açtı bizimkinin sami hoca da cok iyiymiş ama onla hiç iletişimiz olmadı

Balkon yıkadım ayaklarım dondu insallah gaz olup kıza geçmez ya pişman oldum cok sıcak suyla yıkadım ona rağmen üşüdü ayaklarım

Hoşgeldiniz cnm . Bizim doktorumuz da kaynatılmış ılıtılmış su ile banyo yaptırın dşyor bu sebeple geçmiş olsun inş kültür de bakteri üremezde antibiotiksiz atlatır ateş paşa

Sağol canım, bakalım Çarşamba günü çıkacak. Ne kötü suyu varmış İstanbul un :(

Süt alerjisi ihtimali de var canım, çok can sıkıcı gerçekten.

20 kilo almıştım 18 gitmişti 2 hafta önce
Yiyemiyorum ko 2 de kahvaltı bir yumurta minik ekmek tahin pekmez
akşam bi tas çorba belki bi porsiyon yemek bu kadar

Kızlar kakada mukus devam ediyor ve süt alerjisinden şüphenleniyor doktorumuz. Benim diyetimden süt ve süt ürünlerini çıkardık. Offf çok canım sıkkın yaa...

Kalsiyumu nereden alacağız şimdi? Bir alerji eksikti.
Ben.sut alerjiniz oldugunu sanmiyorum. Bir.kac gundur efsununda kaka.problemliydi sonra.ki 1 2 sefer sumuksuydu duzeldi devaminda. Burda sut alerjisi denilen kacinci bebek bu. Doktorlar.ezberlemis.hemen yapistiriyor teshisi. Umrunda degil anne ugrassin filan.
O.kaka.problemi varken.ben.biraz paket gidayi abartmistim. Basta fast food olmak uzere Kuru pasta.cips sarelle cizi vs cok.tuketmistim.
simdi.yine daha saglikli yiyorum nispeten duzeldi. Sende kanada da daha saglikli besleniyordun. Eger.dondugunuzde basladiysa muhtemelen senin.besin degisiminden etkilenmistir. Sen.simdi.sut urunlerini.birakinca daha saglikli besleneceksin sonra diyecekler ki sut alerjisi.ayni.pihtilasma.ignesini gereksiz dayadiklari gibi..
Bence sen probiyotik damla al. Ben yine mommy blissin probiyotik damlasini siparis verdim. Yarin.gelecrk test.edeyim memnun.kalirsam.soylerim denersin.

Annem geldi cinnetin esigindeyim yardım edeceğine daha cok sinirlerimi bozuyor temizlikçi kadın geldi şimdi yarına misafir olduğundan dolu da olduğundan akşam geldi Kadını çeneye tutuyor kadında çeneye meyilli o merde bu nerde dkhe soruyor anne bak dolapta diyorum gösteriyorum yok
Uyuyan çoğun sltini açmış öyle de bırakmış neymis hAVA ALSİN diye ben balkon yıkarken bebe aglouor duydum ki niye çağırmıyorsun dedim bebek bu ağlar diyor acıkmış olamaz mi sence dedim şimdi uykusu kaçtığı icin bebe de agliyor uyumuyor
Allahım cildircsm bu çocuğa kimin bakacağını düşündükçe kafayı yiyeceğim :( bu kafayla nasıl bakacak :/

Ben.sut alerjiniz oldugunu sanmiyorum. Bir.kac gundur efsununda kaka.problemliydi sonra.ki 1 2 sefer sumuksuydu duzeldi devaminda. Burda sut alerjisi denilen kacinci bebek bu. Doktorlar.ezberlemis.hemen yapistiriyor teshisi. Umrunda degil anne ugrassin filan.
O.kaka.problemi varken.ben.biraz paket gidayi abartmistim. Basta fast food olmak uzere Kuru pasta.cips sarelle cizi vs cok.tuketmistim.
simdi.yine daha saglikli yiyorum nispeten duzeldi. Sende kanada da daha saglikli besleniyordun. Eger.dondugunuzde basladiysa muhtemelen senin.besin degisiminden etkilenmistir. Sen.simdi.sut urunlerini.birakinca daha saglikli besleneceksin sonra diyecekler ki sut alerjisi.ayni.pihtilasma.ignesini gereksiz dayadiklari gibi..
Bence sen probiyotik damla al. Ben yine mommy blissin probiyotik damlasini siparis verdim. Yarin.gelecrk test.edeyim memnun.kalirsam.soylerim denersin.
Sana kesinlikle katılıyorum dedim ki doktora iki gün cok zor emzi agladi memede sut ürünlerine alerjisi mi var acaba diye düşündüm dedi
Kakası mukuslu muydu gerçi mukuslu bile olsa tahlilde bile cok net anlaşılmıyor alerjiden mi uzun bi süreçte anlaşılıyor oda -%100 cevap olmuyor dedi

Ya kizlar işteheniz nasil bn dogum yaptigim gunden bu yana gunde kendimi zotlrlayip tek yumurta haslayip yiyorumbaska bsy yiyemiyorum hatta meyvelerden bile tiksinti var su dahi icmiyorum dogum yaptigim gunden 18 kilo verdim cok kotu midem agriyo saglik ocagndeki doktor işteh acici yazdi birde dahiliye ye git dedi eltim normal herkes dogumdan sonra boyle oluyo dedi szde durumlar nasil :(

Back
X