- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
- #47.261
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bezde mavi renk yoktu elimle baktım ıslak değildi aslında gece Hep dolu olurdu çok şaşırdımBazı bebekler gece ciş yapmıyorlar. Bir hormon var salgılanan o yüzden. Bide 12de emmiş hiçmi yapmamış miktarmı az kaç saat olmuş emmeyli normal aslında azsada,
Kızlar sütleriniz bazen yapış yapış oluyor mu? Sanki şekerli gibi.
Kızlar saat 11de altını değiştirdim 12 de babaya verdim enzik vermis sonra emzigi çekememiş baya kuvvetliymiş kaldirdi bi emzir acıktı ondan uyumuyor olabilir diye iki emdi ağladı gaz var gibi bacakları cekti Eşime verdim uyumuş kalmışım biraz önce kalktım hiç cis yok bunca saatir normal mi sizce bu kadar saat cis yapmamasi
H
Yok kuzum gitmedim kırkımız geçen hafta çıktı bende ikinci ay kontrolü var kızın o zaman gideyim diye hiç gitmedim Pazartesi gidicem Olmadı Pazartesi bi Özkaya hastanesine gidicem durumu neymiş baktıracam dikiş yanlış mi sonra Nesrin Fener’e
Antibiyotik kullandığımız icin susuz kalmasından korkuyorum.Evet genellikle öyle hatta.
Bu gece çiş yapmama gecesiydi galiba. Benimki de 12den beri ancak 10 dk önce yaptı. Aslında emmişti yatarken de ama bilemedim. 6saat yapmadı yani
1 saat çok uzun bir süre. Ben arada oyalamak için veriyorum emziği ama 10 15 dk geçmiyor. Eģer emziği uyumamış cekiyorsa emziriyorum o süreden sonra. Bebegin kilo alımı düşer emzik emmesi bu kadar emmek istediğini gösterir aslında.Kızla gece ben emzirdim eşim emzik vermjs ya 1 saat emzigi emmiş aç da mi emdi yoksa emzik böyle bsy mi eşim aç sandı emzigi çekmeye çalışınca cekememis vakumlamış resmen ama memeyi de iki emdi gaz var gibi ağladı ha kaldırınca gaz yaptı gerçi ama
Biz aç mi emiyor yoksa emiklemek icin mi emiyor anlamıyoruz ya öyle 1 saat emzik emen. Var mi sizinkilerden
Evet benim oyle, cok tatli yedigim icin mi diye dusunmustum. Gecen buraya yazdim canim birkac arkadasin da yapis yapismis. Koluma damladiginda yikamak zorunda kaliyorum, sekerli sut dokilmus gibi oluyorKızlar sütleriniz bazen yapış yapış oluyor mu? Sanki şekerli gibi.
Dönüp dönüp yaptigin yemekleri söylesene bizede :) ne yapacağına karar vermek yemek yapmaktan zor geliyorÇoğumuz aynıyız demek. Neyse yiyelim de enerji depolayalım:)) bu sıpaların peşinde koştururken zayıflarız inşallah:)
Homely_angel çıktı mı tahlil sonuçları cnm. Ben de ilk günler çok zorlandım şimdi biraz daha alıştım. Bi de gaz yapan şeyleri de yemeyince ne pişireceğimi şaşırıyorum bazen. Çorba mesela şehriyeden başka bi seçenek bulamıyordum şimdi bi kaç bişey daha buldum dönüp dönüp aynı yemekleri yapıyorum:)
Bana doktorum 3 gün kuralı demişti, yiyrceksin 3 gün bekleyeceksin herhangi bir reaksiyon göstermediyse devam ediceksin yemeyeKültür de temiz çıktı tatlım, sadece 7-8 lökosit var işte. Süt ürünleri YÖK hayatımda ama hala biraz mukus oluyor Kakada.
Peki nasıl ilerleyecek bu süreç. Biz böyle ya süt alerjisiyse diye bekleyecek miyiz? Yoksa testler mi yapılmalı?
Ben next to me kullaniyorum ve ger gun icat edene dua ediyorum :) hem egim verebiliyorsunuz, hem kolay tasinir, parcalanmasi kolay ve bebeginizi yattiginiz yerden gorebiliyorsunuz.Kizlar gunaydin aranizda chicco next to me yada onun gibi kendi yatagina birlestirilen yatak kullanan var mi?memnun musunuz?
Bisey farkettim kucagimda uyuyor ama kendi besigine koydugumdabo kadar derin uyuyam adam en fazla 5. Dakikada mikirdanmaya basliyor. Ama bizim yataga alinca masallah 2 saat deliksiz uyudu. Biz de tavsiye edilmiyor diye cok yanimizda yatirmak istemiyoruz acaba yataga baglanan bisey mi aldaydik diye soruyorum
Bizde de sağa yatiyor sipa. Dr destek vs koyun sola da yatirmaya calisin dedi kafasi yamuldu resmen saga cokkolay yatiyor o yuzdenKızlar bizim kızın kafa düz durmuyor hiç sola düşüyor düz yatırınca hep sola yatmak istiyor saga yatırınca kafayı sola zorluyor sizde var mi böyle bakacağımı şaşırdım yamulmuş gibi kafası
Ben wellcare kullaniyorum bir damla 400ıuEşime ocean al demiştim burayı okuyunca ama 400 ıu, 600ıu ve 1000ıu diye çeşitleri varmış hangisini kullanmak lazım ki birde ne kadar vermek gerek 1000 olandan almış eşim prospektusunde yetişkinler için 1 damla yazıyor sadece kafam karıştı .
Kesin tanı koyulamıyor mu? Belirsizlik de ayrı zorGaza değil de süt alerjisi ihtimaline karşı yiyemiyorum şu an![]()
Canım geçmiş olsun biter gider içini ferah tut ben anlamamiştım bileHer an hastaneden kacabilirim. Doğumda bu kadar stres yapmadim
Bir an önce bitse keşke bu sünnet.
Enfeksiyonda ağtı ve acı oluyor cnm çiş yapaerken o yüzden kesik kesik yaptıklarını biliyorum ama hiç yapmamssını bilemedim onla alakalı da olabilir miBezde mavi renk yoktu elimle baktım ıslak değildi aslında gece Hep dolu olurdu çok şaşırdım
Memem çok dolmuştu az sağma yaptım bu memede cekti ağlayınca baktım sut yok bu cekiyor gelmiyor elimle yaptım geliyor sonra cekti geldi acaba sut gelmeyip aç mi uyudu suan enfeksiyon var idrar yolunda omdan mi bilemedim