2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlaz gaz damlasını kullanmayan varmı.
Ben hiç almadım
2 farklı çocuk doktorum da önermedi bu süreci doğal atlatmalarından yanaydılar
Ben de öyle düşündüğüm için ekstra vğcuduna başka madde girmesini mantıklı bulmadım , su bile iyi gelmiyorsa .. sabahlara kadar masaj yaptığım da oldu, çok şükür 2 ayı devirdik..

P Prime18 canim sen biogaiyla sab simplexi beraber kullanmistin bi ara.sabi kac damla ver demisti doktorun? Damla vermem rezene cay falan vericem diyordum korkuyorum ya simdi oyle vermeye.bio tek etki etmemeye basladi uykusunda uyanip uyanip ikiniyo.sabi versem dedim yanina
Kuzum sanırım 5 dama sabah öyle akşam
Humana still tea denedin mi canım?
İçiyorum kuzum her sabah kahvaltısında
P Prime18 ben iki doz olanı yaptırdım ama mecburen. Ilki 4.ayda olunca diğeride 6.ayda oldu 6 aya kadar dozlarin tamamlanması öneriliyor.

Sami bey ikiside aynı biri etinin bir ülkerin susamlı cubuğu gibi demişti sadece üreten firma farkıymıs.
Çok güzel benzetmiş bende netten araştırınca biri bi yerden diğeri başka yerden onay almış ayni gibi okudum teşekkür ederim canım
Neden mecburen defin bi de niye geç yaptırdın

Bir benim oğlanmi gececi? Hala gece uykusuna geçmedi. Saat 12 bakışıyoruz.
Bizde 10 da uyanınca geç uyuduk 12 e geliyordu

Toplu cevap yapamıyorum ben bi türlü bugün alerjik bir reaksiyon oluştu sırtında birden koşarak doktora gittik. Takipte kalıcaz dedi. Ben süt ve süt ürünlerinden bi diyete başlıycam şimdi. O sırada alnının soğuk terlediğini sordum. Genelde alerjik bebekler emerken daha fazla efor sarfedermiş bu dediğinle kabartılar bağdaşıyor dedi. Bekliycez takip edicez dedi. İçim buruk ona inş alerjili değildir yavrum :KK43: ben evde hiç şapka takmıyorum ev çok sıcak olduğu için. Temas ettiğimizde terliyordu şimdi emzirme yastığı kullanıyorum terleme kafada yok sadece alında var bakalım. Gaz nöbetindeyiz. Ağlamaktan çatladı yavrum :KK43: şimdi emiyor az kaka yaptı bekliyorum biraz daha yapsın da rahatlasın :KK43:
Grupta bu kaçıncı süt diyeti başlanan. Acaba süt alerjisi bu kadar yaygın mı yoksa doktorlar her gidene bu teshisi mi koyuyor???

Grupta bu kaçıncı süt diyeti başlanan. Acaba süt alerjisi bu kadar yaygın mı yoksa doktorlar her gidene bu teshisi mi koyuyor???
Bende aynısını düşünmekteyim
Mesela bize seboreit dermatid teşhisi kondu ama hiç alerjik bünyesi sut ürünleri yemeyin demedi doktor şimdi bence ona işkillendim acaba sut ürünleri tüketince mi azıyor cildi diye
Doktor beyaz tenli sarışın bi çocuk ondan dedi ama bilemedim arkadaşın birine de kızarıklardan sut ürünleri tüketme demişler
Şaşırdık valla ne yapacağımızı

En yaygın alerji süt ve süt ürünleri oldupu içindir canım. Sırayla ama en önce süt ürünleri denenir genelde gün içinde atıyorum yer fıstığı, tahin çilek gibi besinleri nerdeyse hiç tüketmediğimiz güb olurken süt ve süt ürünü hergün tüketiliyor. Yediğin kekte süt var mesela vs diye sanırık ilk bu. Bizde teşhis yok. Baş şüpheli kivi mesela. Farklı olarak kivi yedim. Şimdi kabartılar geçtiğinde yeniden kivi yiyip deniycez

Yatamadı :/
Biberon vermek istemiyorum ama şırıngayı görünce ağlama ve diliyle inanılmaz itiyor kenarına dahi koysam şırınganın ucunu kafa durmuyor huzursup olup ağlıyor çeviriyor kafayı sürekli
alıştırma bardağı alsam öyle dışarıya emme hareketi yapan bi çocuk değil ki ordan emsin diyorum kafamda Deli sorular oldu ve yatamadım tabisi:KK70:

Bıngıldak koruyucu şapka falan olda KESK’e çok üzüldüm ona mi bağırdı alnına bastırdım ona mi anlamadım ama üzüldüm insallah bsy olmamıştır kuzum bizim dvit bitiyor sen araştırmıştın en iyisi hangisiydi sprey olanı ağzını açmazsa içine nasıl sıkacağız damla dilini çıkarınca daha mantıklı değil mi ki senin alacağın neyse bende onu alayım araştırmıştın baya :) valla sende olmasan

Agrim hiç YÖK bi ara kasıntım oldu mantar olmuşumdur dedi fitil yazdı oda hastn de yattık çocukla ondan olabilir iliski yasamadık zaten hamileliğim boyunca yasamadık bir kere ilk zamanlar oldu korktuk
Valla cinsellik aklıma bile gelmiyor hiçbir şey hissetmiyorum zaten bende tiksinti olmustu Eşimden hamilelikte şimdi de hiç ama hiç aklıma gelmiyor bence bitti gitti gibi bende cinsellik
canım oyle dusunme ama olur mu gecici bi donem kendini şartlandirma bitti gitti diye

Bende kullanmadım henüz. Burda sürekli damla markaları konuşulunca bi benmiyim dedim. Daha doğrusu henüz gerek duymadım. Çok şükür doğal yöntemlerle idare ediyoruz. Ama ağlaması kesilmezse kullanırım heralde. Ufacık kuzumu da ağlatmak istemem. Uykusunu almasını isterim. Genellikle çörekotuyağıyla masaj yapıyorum karnına. Bacağıyla bastırınca çıkıyor genellikle. İki üç gecedir uykusuz kaldık bende mi versem diyordum. Bugün biraz daha iyiydik geeçi. Ben alıntı yaptıydım kaybolmuşlar yahuu. Gaz damlası için yazdımdı :-)

Kızlar günaydın. Benim oğlumu gece 12 de uyutmaya bi başladım uyuduğunda sabah 6 ydi. 7.30 da tekrar uyandı. Doyur , altını değiş filan derken bi saat önce yeni uyudu. Hep böyle gece hiç uyumuyor . Gündüz de 3-4 saat uyuyor . Normal mi değil mi anlamıyorum

Back
X