2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba kızlar, ben sadece anne sütü veriyorum. Ilkinde de öyleydi ama o ayda en az 1 kilo alırdi. Bu oğlan pek narin emiyor doyuyor eminim genel halide iyi. Ama 1 ayda sadece 700 gram almıs. Belki iyi diyeceksiniz ama 3200 doğdu 2950 düstü 1 ayda 3660 olmuştu simdide 4330 çıktı. Boyu iyi 4 cm uzamıstı yine 4 cm uzamıs ama. Canım sıkıldı normal desede doktor.
Seni çok iyi anlıyorum canım insan ister istemez takıyor bizimde yrın aşımız var ne kadar almış bakalım ama benim oğlanda hiç almıyor gibi emiyor doyuyor sütümde gayet fazla ama neden böyle oluyor bende anlamıyorum

Kızlar bizimki gece kaka yapmiyor hic gazla çıkan bsy olursa o kadar
İdrar yolu enfeksiyondan dolayı altını alıyordum
2 3 gündür almamaya başladım
Baktım hem ışığı acınca uyku gidiyor hem altını alınca
1 1.5 saati buluyor sonra uyutmak
Bir yandan ds vicdanen rahat değilim enfeksiyon açısından ne yapsam bilemedim

İlerde wc eğitiminde cok ise yaradığını duydum gece akt değiştirmemenin
Sizler nasıl yapıyorsunuz

Ben gece bi açıyorum bi açmıyorum, bzen kesintisiz 6 saat uyuduğu oluyo mesela . Sonrasında illa ki açıyorum,ışık da çok hafif açıyorum

Kızlar ya benim kız geceleri uyumaya başladı. Ama bi uyuyor bir daha uyanmıyor. Acıkmıyor mu anlamadım. 5 saat kesintisiz uyumuş. Canım sıkıldı ya. Zor uyandırdım. Az emzirdim. Geri uyudu. Offf tabi bezi bile tertemizdi

Uyurken emzir, uyandırmak zorunda değilsin

Kendi doktorumuza götürdük ilk kabartılar çıkınca. O 6 aydan önce herhangi birşey yapılmıyor şuan için alerji olsada organlarına vs zarar vermiyor korkma dedi. Yönlendirmedi. Ben kendim alerji uzmanına gitsem mi derken o kabartılar geçmişti. Kesin daha ufak şuan yapacak bişey yok takip et şu şu alerjenleri yeme diyecek.

Nasıl için rahat edecekse öyle yap tabi ki, ben gastroentolojiye gittikten sonra çok rahatladım.

Gece güzel uyuması için gündüz bşraz yormak mı lazım acaba diye düşünmeye başladım:) dün gezmeye gittik öğleden sonra. Çok kaliteli uyuyamadı gürültüden. 4 gibi de uyandı. Sonra eve gelirken arabada uyudu birazda. Evde çok huzursuzlandı uykusunu alamayınca sanırım. Ama sonra 7 buçukta bi uyudu. Uyanacak diye bekledim durdum:) emdi uykuya devam etti sabaha kadar gitti. Bazen de oluyo 12 de zor geçiyor uykuya 6 7 de de mızıldamaya başlıyor
Çok yorunca da uykuya geçişi zor oluyor ağladıkça daha çok ağlıyorlar :)) uyumayı unutuyorlar gündüz ara ara uyuyor ki o uyumalar olmasa zaten bebekler harap oluyor kucağımda 2/3 saat durunca ben bile çok yoruluyorum nasıl yapacaz bakalım bu işi

Verem aşısında korkulacak bişey yok kızlar. Sadece koldan yapılıyor farkı o. Diğerlerinden daha az acıtıyor hatta

Çok yorunca da uykuya geçişi zor oluyor ağladıkça daha çok ağlıyorlar :)) uyumayı unutuyorlar gündüz ara ara uyuyor ki o uyumalar olmasa zaten bebekler harap oluyor kucağımda 2/3 saat durunca ben bile çok yoruluyorum nasıl yapacaz bakalım bu işi
Tabi tabi az da olsa ara ara uyuması lazım. Ben uyanık kaldığı süreyi 1 2 saati geçirmiyorum. O şekilde daha huzurlu oluyo

Kızlar bizimki gece kaka yapmiyor hic gazla çıkan bsy olursa o kadar
İdrar yolu enfeksiyondan dolayı altını alıyordum
2 3 gündür almamaya başladım
Baktım hem ışığı acınca uyku gidiyor hem altını alınca
1 1.5 saati buluyor sonra uyutmak
Bir yandan ds vicdanen rahat değilim enfeksiyon açısından ne yapsam bilemedim

İlerde wc eğitiminde cok ise yaradığını duydum gece akt değiştirmemenin
Sizler nasıl yapıyorsunuz

Kaka yoksa çişle sabaha kadar devam prensibiyle gidiyorum ben :KK12:

Kızlar hemşire verem aşısı sonrası 24 saat sonrası yıkayabilirsiniz dedi. Sizinkiler ne dedi üç gün diye konuşulmuştu sanki

Sütünün yaradığını gösteriyor 2 3 kaşık kadarsa normal, fazla kusuyorsa midesi filan üşümüş olabilir
Ayy baya kustu ya üstümü değiştirmek zorunda kaldım hatta ama bir saat içinde de iki kez emdi ben çok geldi heralde diye düşünmüştüm inşallah usutmemisimdir teşekkürler cevabın icin

İki gün önce benim de başıma geldi başta çok şaşırdım normalde aç kesinlikle uyumaz. Çok aç olsa uyanırdı herhald. Ama bez temizdi. Bidaha tekrarlamadı.
Bebişe güvenip bende yatıp uyudum. Nasılsa uyanır diye ama ben uyanmasam o da uyuyacakmış heralde

Bebişe güvenip bende yatıp uyudum. Nasılsa uyanır diye ama ben uyanmasam o da uyuyacakmış heralde
Aynen bende öyle ama ben yine uyanamadım kendisi uyandı:KK43:Saat kurmuyordum nasılsa uyanıyor diye. İki gündür saat kuruyorum 4 saati geçmesin bari diye ama o zaten uyanıyor saate kalmadan :))

Back
X