- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
- #49.661
İnsallah eltim eşimi baya korkutmuş iğne sonuna kadar giriyor vs diye ben zaten giremiyorum hic mecbur eşim girecek yineÇok fazla endişe etmeyin derim. Dün yaptırdık. Aşılardan biri çok yakıyormuş ama verem değil onda çok ağladı gözlerim doldu. Onun dışında sıkıntı yok. Gece ateşi de çıkmadı. Umarım sizde kolay atlatırsunız
Deriyi sündürüp kaldırıyormuş ondan sonra büyük iğnesi var onu sokuyor tamamını demişKoldan yapiliyor verem okulda oldugumu asilar gibi.digerleri bacaktan.nesi farkliymis ki veremin
Korkutmuş eşimi şimdi sizlerden hiçbir şeyi yoktu diye duyunca sasırdım onlara sıkıntılısı denk gelmiş olabilir
Bende uzun sure kalırsa alıyorum yine deBen gece bi açıyorum bi açmıyorum, bzen kesintisiz 6 saat uyuduğu oluyo mesela . Sonrasında illa ki açıyorum,ışık da çok hafif açıyorum
Uyurken emzir, uyandırmak zorunda değilsin
Ayrıca bizimki uyurken hayatta emmiyor :)
Artık 4 saat oldu aç kaldı olayı Yokmuş canjm aç kalsa uyanır doktor yeri gelecek 6 saat uyuyacsk gündüzler kısalacak gece bi yatımı sabaha kalkacak endişelenmeyin dediÖyle mi ? Ohhh rahatladım valla. 5 saat aç kaldı diye üzülüp duruyorum. 2 aylık cnm
5 saat cok normal bizimki de gece bazen 5 saat uyuyor bazen 4 ama gündüz 2 3 saate bir emiyor uyanıyor değişik bazen 45 dk uyuyor gündüz her gün farklı
Ben kendimde iğne vurduramam kan veremem hayatımda 3 kere mo ne kan vermiştim hamileliğime kadar sonra mecbur mecbur katlandım ama eşim ve hemşire tutarak iğne fobisi var bende hayvanlarıma yapılırken de bakamazdimBizden vurulduk, verem hariç. Onun için tarih bekliyoruz. Çoktan şükür gece de fena. Geçmedi, sadece hep kucağımda kalmak istedi.
Bu kadar korkmamayaçalış, Artık anneyiz daha güçlü plmalıyız. Ben de tutamam diyordum ama yapmam lazım deyip tuttum dün.
Yavaş yavaş alışırım insallah