2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Çok sağolun kızlar çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz icin

Kızlar bizim kız oyun halısında 5 dk ancak dürüyor dun 5 dk salata yapamadım onla oynayim istiyoe şarkı açtım ona baka baka is yapayım dedim
Yok isyemiyir
Benim kizi oyayalayacak bsy almam lazım ne önerirsiniz

Sütüm azaldı diyenler bana bakın sonra dua edin ama :)

Maltana içecek var ya marketlerde. Hemen onun armutlusunu alın. Ve için. Süt nasıl doluyor görün :) memelerim yumuşamıştı dün onu içtim. Bugün dolular. Birini emzirirken diğerinden geliyor.

Bide sorum var BİOGAİA kullananlar. Ben onu dışarıda tutuyorum. Bugün damlattım kaşığa ağır ağır damladı ve kıvamı koyulaşmış. Bozuldu mu bu noldu? Sizinde öyle.mi. Dolapta tutarken bile daha akıcıydı. Dünde daha akıcıydı bugün bal gibi olmuş korktum vermedim. Daha 2 hafta olacak alalı.

Kızlar bugün kkb gördü bizim oğlanı kamerayla baktı laringomalazi dedi. İleri derecede değil 6-8 ay arasında büyük ihtimal geçer ama şimdilik uzun süre ememez çok tıkanır genne kaçar dedi. Bide emmesi için zorlama genzine kaçtığı anda bırak biberonla kaşıkla neyle içiyosa öyle devam et kilo takibi önemli dedi. Eve geldik 6 7 dk emdi sonra yine genzine kaçtı morardı daha da emmedi artık sağıp verdim bende. Napalım tek derdimiz bu olsun benimkide emmesin :110:

Bide sorum var BİOGAİA kullananlar. Ben onu dışarıda tutuyorum. Bugün damlattım kaşığa ağır ağır damladı ve kıvamı koyulaşmış. Bozuldu mu bu noldu? Sizinde öyle.mi. Dolapta tutarken bile daha akıcıydı. Dünde daha akıcıydı bugün bal gibi olmuş korktum vermedim. Daha 2 hafta olacak alalı.
Bende dışarda tutuyorum. Ama hiç öyle olmadı dolaptayken yavaş akıyodu ama ozaman bile bal gibi değildi

Geçmiş olsun canım. Alerjiden dolayı mı yani kanlı kaka?

Bende yumruk gibi kullanıyorum. Zaten kilosu da düşük 4300 falandır. Diğer türlü hiç denemedim.

Ben başvuramadım bile:işsiz:

Kız içim gitti, nerdeyse şimdi ağlıcaktım.

Bizimki de el emmeye başladı. Geçen gece memeyi emiyordu bi ara bıraktı tekrar ağzına verene kadar hemen elini ağzına soktu cokur cokur çekiyor. Ben normalde emince müdahale etmiyorum ağzıyla keşfediyor sonuçta.

Geçmiş olsun canım. İnşallah başka sıkıntı çıkmaz. Diyetle atlatırsınız, Allah beterinden korusun.
Kimse bizim gibi bakamaz canim ama hayat sartlari el vermiyor mecbur calisiyorum. Bakicidan cok cektim bakalim Aliye kim bakacak

4 hafta kadar dışarda tutulabiliyor ama dışarda tutunca koyulaşiyor vermekte sıkıntı olmaz ama içindeki bakteriler ölmüş olabilir bizim 3. Şişe bitti 4 de Alacam gibi bir de burda aguline diye mi bir ilaç daha vardı kullanan kimlerdi bir doktor yakını tavsiye etti bio gai ile birlikte kullanılabilir dedi

4 hafta kadar dışarda tutulabiliyor ama dışarda tutunca koyulaşiyor vermekte sıkıntı olmaz ama içindeki bakteriler ölmüş olabilir bizim 3. Şişe bitti 4 de Alacam gibi bir de burda aguline diye mi bir ilaç daha vardı kullanan kimlerdi bir doktor yakını tavsiye etti bio gai ile birlikte kullanılabilir dedi

Sizinde koyulaştı mı dışarıda. Nerden anlıycam ki bakterilerin öldüğünü

Kizlar bi akil verin.bugun iyice delirdim.bizumkoisi sadece mama aliyo biliyosunuz.2aylik bebeler kac saatte kac cc icmeli.mama degistirmek istesem bizimkisi inek bazli mamalari icince kabiz oldu.dr tavsiyesiyle keci sutlu gectik.bu mamadan baska alternatifimiz yok.ee bunu da icmeyince...

Kızlar bugün kkb gördü bizim oğlanı kamerayla baktı laringomalazi dedi. İleri derecede değil 6-8 ay arasında büyük ihtimal geçer ama şimdilik uzun süre ememez çok tıkanır genne kaçar dedi. Bide emmesi için zorlama genzine kaçtığı anda bırak biberonla kaşıkla neyle içiyosa öyle devam et kilo takibi önemli dedi. Eve geldik 6 7 dk emdi sonra yine genzine kaçtı morardı daha da emmedi artık sağıp verdim bende. Napalım tek derdimiz bu olsun benimkide emmesin :110:
Geçmiş olsun canim o ne oluyormus ki

Yavaş yavaş uyumaya başladı az da olsa. Gündüz uykusu olursa birazcık o arada evde eliptik bisikletim var ona binerim. Ama yememem lazım tabi :işsiz:

Emzirmek zayıflatır dediler hiç öyle olmadı. Bir de benim bebe fazla kilo almıyor, öyle olunca diyet yapmaya da gönlüm el vermiyor.

Geçmiş olsun canım, çabucak toparlaraın inşallah.
Aynı durumdayız canım bende diyet yapmak istiyprum ama bebeğim fazla kilo almıyor zaten iyice düşer kilo alımı diye korkuyorum

Back
X