- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
- #53.701
Gecen ay rota aşısı yaptiricam demistim onun icin çağırmışEvet 3. Ayda aşı yok kafası karışmıştır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen ay rota aşısı yaptiricam demistim onun icin çağırmışEvet 3. Ayda aşı yok kafası karışmıştır
Cok geçmiş olsun canımKızlar ben operasyondan ciktim iyiyim biraz agrim var çok şükür atlattım
Bende dışarda tutuyorum. Ama hiç öyle olmadı dolaptayken yavaş akıyodu ama ozaman bile bal gibi değildiBide sorum var BİOGAİA kullananlar. Ben onu dışarıda tutuyorum. Bugün damlattım kaşığa ağır ağır damladı ve kıvamı koyulaşmış. Bozuldu mu bu noldu? Sizinde öyle.mi. Dolapta tutarken bile daha akıcıydı. Dünde daha akıcıydı bugün bal gibi olmuş korktum vermedim. Daha 2 hafta olacak alalı.
Kimse bizim gibi bakamaz canim ama hayat sartlari el vermiyor mecbur calisiyorum. Bakicidan cok cektim bakalim Aliye kim bakacakGeçmiş olsun canım. Alerjiden dolayı mı yani kanlı kaka?
Bende yumruk gibi kullanıyorum. Zaten kilosu da düşük 4300 falandır. Diğer türlü hiç denemedim.
Ben başvuramadım bile
Kız içim gitti, nerdeyse şimdi ağlıcaktım.
Bizimki de el emmeye başladı. Geçen gece memeyi emiyordu bi ara bıraktı tekrar ağzına verene kadar hemen elini ağzına soktu cokur cokur çekiyor. Ben normalde emince müdahale etmiyorum ağzıyla keşfediyor sonuçta.
Geçmiş olsun canım. İnşallah başka sıkıntı çıkmaz. Diyetle atlatırsınız, Allah beterinden korusun.
Çok geçmiş olsunKızlar ben operasyondan ciktim iyiyim biraz agrim var çok şükür atlattım
4 hafta kadar dışarda tutulabiliyor ama dışarda tutunca koyulaşiyor vermekte sıkıntı olmaz ama içindeki bakteriler ölmüş olabilir bizim 3. Şişe bitti 4 de Alacam gibi bir de burda aguline diye mi bir ilaç daha vardı kullanan kimlerdi bir doktor yakını tavsiye etti bio gai ile birlikte kullanılabilir dediBide sorum var BİOGAİA kullananlar. Ben onu dışarıda tutuyorum. Bugün damlattım kaşığa ağır ağır damladı ve kıvamı koyulaşmış. Bozuldu mu bu noldu? Sizinde öyle.mi. Dolapta tutarken bile daha akıcıydı. Dünde daha akıcıydı bugün bal gibi olmuş korktum vermedim. Daha 2 hafta olacak alalı.
4 hafta kadar dışarda tutulabiliyor ama dışarda tutunca koyulaşiyor vermekte sıkıntı olmaz ama içindeki bakteriler ölmüş olabilir bizim 3. Şişe bitti 4 de Alacam gibi bir de burda aguline diye mi bir ilaç daha vardı kullanan kimlerdi bir doktor yakını tavsiye etti bio gai ile birlikte kullanılabilir dedi
Bende dışarda tutuyorum. Ama hiç öyle olmadı dolaptayken yavaş akıyodu ama ozaman bile bal gibi değildi
Normal. Sudan azcık daha yoğun bence seninki bozulmuş olabilirDışarıdayken nasıl kıvamı
Geçmiş olsun canim o ne oluyormus kiKızlar bugün kkb gördü bizim oğlanı kamerayla baktı laringomalazi dedi. İleri derecede değil 6-8 ay arasında büyük ihtimal geçer ama şimdilik uzun süre ememez çok tıkanır genne kaçar dedi. Bide emmesi için zorlama genzine kaçtığı anda bırak biberonla kaşıkla neyle içiyosa öyle devam et kilo takibi önemli dedi. Eve geldik 6 7 dk emdi sonra yine genzine kaçtı morardı daha da emmedi artık sağıp verdim bende. Napalım tek derdimiz bu olsun benimkide emmesin![]()
Tam nefes borusundaki kıkırdakların sertleşmemesi sonucu birbirinin içine geçiyomuş doktor öyle dediGeçmiş olsun canim o ne oluyormus ki
400 lük olanı mı almalıydık d vitamininde canımKızlar madam10 internet sitesinde d vitamini (wellcare) ve kan ilacı (nutragen) %50 indirimde , site güvenilir ..
Geçmiş olsun canımKızlar ben operasyondan ciktim iyiyim biraz agrim var çok şükür atlattım
Aynı durumdayız canım bende diyet yapmak istiyprum ama bebeğim fazla kilo almıyor zaten iyice düşer kilo alımı diye korkuyorumYavaş yavaş uyumaya başladı az da olsa. Gündüz uykusu olursa birazcık o arada evde eliptik bisikletim var ona binerim. Ama yememem lazım tabi
Emzirmek zayıflatır dediler hiç öyle olmadı. Bir de benim bebe fazla kilo almıyor, öyle olunca diyet yapmaya da gönlüm el vermiyor.
Geçmiş olsun canım, çabucak toparlaraın inşallah.