2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim kiz 50 cm dogdu. 2. Ayda 62 cm olmustu. Suan 63 cm. 1 cm artmis sadece. Ama buna ragme ayina gore ust sinira yakin. Doktor bana boy gelisim gostergesi degil kilo ve bas cevresi gelisimi onemli dedi. 700 gr almisti gayet iyi dedi. O yuzden sikinti yok bence.
Aa bana da kilodan ziyade boy ve baş çevresi önemli dedi

Bende babacı olsun diye yırtınıyorum :KK70: ama benimki de bende ağlıyor bazen babaya geçince cilveler gülmeler
Bende gazi çıkmıyor uğraşıyorum Baba alınca hemen çıkıyor :)
Aynisi vallahi ya bu kızlar çok cilveli olcak galiba bütün kahrı analar çeksin garibim babalar da sefasını sürsün :KK70:benim kızda uğraş uğraş çıkarmaz baba alınca pirtttt hemen:-)galiba erkeklerin vücut ısısı farklı olduğu için kiz cocuklarini sakinlestiriyormus öyle duymuştum..

Benim kiz 50 cm dogdu. 2. Ayda 62 cm olmustu. Suan 63 cm. 1 cm artmis sadece. Ama buna ragme ayina gore ust sinira yakin. Doktor bana boy gelisim gostergesi degil kilo ve bas cevresi gelisimi onemli dedi. 700 gr almisti gayet iyi dedi. O yuzden sikinti yok bence.
Ayni bizimkide ilk ay 50 2.ay 62 idi bu ay 63 cm olmus bu ay 1 kilo almisiz artik grmlara duser dedi ebe

Kızlar yarın akşam esim dayısı ve yengesi ile birlikte kızlarının yanına gidecek istanbula bana sende gel dedi çok kararsizim ya kızı anneme bırakırım sütte sagip bırakırım olmadı dolapta da var sağilmis mama da versin o sıkıntı değil ama bırakıp gitmeye gönlüm razı olmuyo bi turlu içim etmiyo ama gitmek gezmekte istiyorum yolculuk severim ne yapmalıyım sizce doğru olan nedir siz olsanız ne yapardınız gitsem kötü anne mi olurum?

Kızlar yarın akşam esim dayısı ve yengesi ile birlikte kızlarının yanına gidecek istanbula bana sende gel dedi çok kararsizim ya kızı anneme bırakırım sütte sagip bırakırım olmadı dolapta da var sağilmis mama da versin o sıkıntı değil ama bırakıp gitmeye gönlüm razı olmuyo bi turlu içim etmiyo ama gitmek gezmekte istiyorum yolculuk severim ne yapmalıyım sizce doğru olan nedir siz olsanız ne yapardınız gitsem kötü anne mi olurum?
Bebisi neden gotur muyorsun

3 ay bebegi birakip gitmek icin cok erken kuzum. Ana kokusu ister o. Senden uzak kalirsa sikintiya girer. Bebiside gotur bence.

Kizlar benim oglan gece uykusuna en gec 7bucukta gecer.3bucuk 4e kadar kalkmadan uyur.ama o saatten sonra 6-6bucuga kadar hep mizirdayarak uyur.ne yapabilirim ya o saatten sonra uyumasi icin.
Benimkide aynı canim sanirim ona yapacak bişey yok uyanmadan çok uzun uyudukları için uyanıp uyumakta zorluk çekiyorlar mikis mikir benimkide 8 de 8 buçukta uyuyup en geç 3 te 4 te kalkiyo sonra karnını doyurup emip mama icip uyuyo işte o uykusu çok huzursuz tam manası ile derin dalamiyo uyanmiyo da ama sabahta 6 da ayakta :)

Ama sorun olsa ya saglik ocaginda ya hastanede soylerlerdi. Bir tabloya bakti buyume birseyine yuzde 75 oran cok iyi dedi. Bence takma kafaya
Persentil tablosu evet canım çok iyi yüzde 75 demek yani efsun kendi ayındaki bebeklerin yüzde 75 inden uzun ve kilolu. Bizim de boy iyi kilo düşük çıkıyor işte gerçek kilosunu öğrenirsen hesaplayacam persentil tablosundan

3 ay bebegi birakip gitmek icin cok erken kuzum. Ana kokusu ister o. Senden uzak kalirsa sikintiya girer. Bebiside gotur bence.
Işte ana kokusu ister diye kiyamiyorum bende kizi malesef götüremiyorum çünkü araba müsait değil arkada tek ben oturcak olsam götürürüm bide esim göturmeme izin vermiyo galiba ben kalacağım onla burda annemde napalim nasip degilmis :(

Bence bırakma canım çok küçük daha seni arar kokunu arar

Işte ana kokusu ister diye kiyamiyorum bende kizi malesef götüremiyorum çünkü araba müsait değil arkada tek ben oturcak olsam götürürüm bide esim göturmeme izin vermiyo galiba ben kalacağım onla burda annemde napalim nasip degilmis :KK43:
Birde 3 ay cok uzun cnm kesinlikle birakma bebegini 1 kisi ucakla gitse olmaz mi yer acilsa.
Yanlis anladim sanirim 3 ay bebegin ayi

Back
X