Canim yolun sonu aydinlik merak etme.

benim kocam benim liselim.

lisedeki sevgilim.sira arkadasim.lise zamanimiz beraber gecti.universiteyi farkli sehirlerde okuduk.ama ogrenci halimize gore ayda 1 bulusurduk.universitr bitti.o ise girdi.ben atamami onun yanina aldim hemen.yanii hicc ayri kalmadikk.buyuk oglum.dogdugunda dedigin gibiydik. Hicbirsey beraber yapamiyoduk.o da ben de strese girdik.bu boyle.mi devam edecek diye. benim oglum cok hareketliydi.8-9aylikken yurudu.resmen yurumedi kostu.1bucuk yasinda duz duvara neden tirmanamadi diye agladi.2yasina kadar bisey yapamadik.ee yanimizda aile de yok kimseye birakamiyoruz.bi yere giderdik.once ben yemegimk yerdim.sonra yavrumun yemegi sogurdu o yerdi.sonra kres hayati girdi hayatimiza.bi gun ben okula gitmedim.esim isten izin aldi yavruyu krese biraktikk.sirf 1gun birbirimize zaman ayiralim diye.sinemaya gittikk.ama nasil vicdan azabi yasiyorum.simdi ki aklim olsa

ee cocuk buyuyunce onun arkasindan kosturmamaya baslayinca bi yere gitmek biseyler yapmak zevkli olmaya basladi.haa tabi hicbir zaman eskisi gibi ozgurlugumuz yok.ama gececek.