Geçmiş olsun canim benimde geçen ay oldu sürekli basım döndü oturduğum yerden kalkarken evdeki merdivenden inerken çocuk elimde nasıl korktum ablamı çağırdım gece de eşimi kaldirdim sonra düzeldi o ara çok az yiyordum ondan mi bilmiyorum bir de benim şekerim normalde dusuk tatlı tüketmedim o ara ondan mi diye de yordum cunku emzirdikce acayip tatlı istiyor canim sekerim mi dusuyor iyice anlamadim hemen git baktır bence de KuZum benimde saçlar acayip dokiyoluyor
Ah ah aynen öyleymiş canim ilk günler altını alırken İpek’in hep elime yapıyordu fisirt diye çıkıyordu üstüm başım elim bir gün alt açmadan bile sıçrayıp koltuk yerler kaka olmustu :) arkadasım demişti ah bi kaka yapsa diye beklediğin günler bile olacak yapsın yapsın da yeter ki böğrüme yapsın diyeceksin demişti çok doğruymuş
Çok teşekkür ederim KuZum
Bence kilo gayet iyi biz 4 aylık olacağız 4 gün sonra sizin kilodayız KuZum takılma hiç doktor normal diyorsa sıkıntı yoktur
İpek’te öyle ya haftada bir iki kesin oliyor 20 dk 40 dk bi kalkıyor sürekli emzik veriyorum atıyor açıkma desen yok meme veriyorum emmiyor emzik gibi kullanıyor ama yerine koyunca ya uyaniuor ya 20/40 dk arası tekrar ayakta atak desem 2 haftadır böyle ne atakmış diycem ama atak ds değil bence
KuZum bence Esine diyeceğini dedin daha fazla uzatma karpuz da sokma evet
Sen gözlemle gizli gizli yap Esin’e belli etme bsy olacaksa zaten emin ol Allah gözüne gösteriyor kesinlikle ben hep buna inanırım öyle dua et Allahım bsy olacaksa gözüme göster önüme gelsin de
Oluruna bırakmakta başka çaren yok suan cunku ortada bsy yok Esin’e göre sen kendin yıpranıyorsun kafanda kurma dpgum kontrol yapıları da dengesizlik paranoya yapıyor hele geciktiriciler beni katil yapıyordu bence yan etkisinden bahset ve kullanma ayrıca dengeni bozma o kılıf kullansın sen ne kendine kimyasal yukliyorsun