Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tek sağımda 130/150 CC süt çıkıyor diyorsun buna rağmen yine 3 saate bir sağ ki göğüs uyarilsin .. iki az 24 saatte ise ... 75 persentil de çok iyi bir değer 50 olsa biz sukredecez . Sikintiniza rağmen güzel besleniyor bebeğin sende güzel besliyorsun
Şükür beslenmesi düzeldi canım ama bende o takıntılı olan anneler varya onlardan oldun. Az yesin acaba yine hastalanıyo acaba yine geçenki gibi mi olacak diye içime sıkıntı giriyo. Günlük toplam 600cc çıkıyo tam 320 sabah 280 aksam bende yetiyo diye aralarsa sağmıyodum sağıyım bari
Şükür beslenmesi düzeldi canım ama bende o takıntılı olan anneler varya onlardan oldun. Az yesin acaba yine hastalanıyo acaba yine geçenki gibi mi olacak diye içime sıkıntı giriyo. Günlük toplam 600cc çıkıyo tam 320 sabah 280 aksam bende yetiyo diye aralarsa sağmıyodum sağıyım bari
Kızlar yaa canım sıkkın bebeme kitap almıştım kucağıma koydum sırtı göğsüme gelecek şekilde resimlerine bakıyoduk çok da keyifliydi sonra pırt pırt kaka yaptı kakasını temizleyim diye ayağa kalkmamla çığlık basması bir oldu 1 saat avazı çıktığı kadar bağırdı memeyi zorla alıp sakinleşti bi yeri mi acıdı acaba? Canını mı yaktım ki? İlk defa böyle bi şey yaptı? Çok panikledim2
İlk oldu sayılır çünkü iş yerlerinde dişi sinek yoktu daha önce. Keza kendi arkadaş çevresi de o şekilde. Bir tek evlenmeden bir tane buna yapisan bir kız vardı üniversitesinden. En son onu kıskandım herhalde baya olmus.
Canım doktorlar filan orradan takip ediuor çocuğun bilgilerini giriuorsun mesela yüzde 15 çoktı kilo persentili bu demek oluyormus ki kendi aydaşları arasında yüzde 15 inden kilolu yüzde 85 inden zayıf
Doktor normal dedi ama bence metabolizması hızlı ondan kilosu az yok ya hiç kayısı yemiyorum daha ağzıma almadım bu sene pek meyve yediğin yok arada muz yiyorum sadece
Bizde olmadı. Demir ilacı için 6. Ayda tahlil yapılacağını söyledi doktorumuz. 4. Ayda başlamayacağız yani. Yalnızca rotanın 2. dozunu(rotarix yaptırmıştım ben) yaptırdım bir de diğer aşılar. (2 tane bacaktan)