2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar Bu rota aşısının 2.dozu nezaman vuruluyor rotarix yapıldı bugün ve bu asi ateş yapıyor mu ateş takibi yap dedi hemşire..bi de bu 4.ay aşısı ne aşısı? 26 haziranda da o var bakalım
3. Ayda ve 5. Ayda kuzum. Yok atea falan yapmiyor bizim minnakta hic bir degisiklik olmamisti

Normalde biraz daha faZla çıkıyodu canım. Ben hep sağım yaptığım için bu kadar çıkıyo ve günde 2 kere sağdığım için birikmii süt yani
Ben sağamıyorum çünkü gündüz vakit olmuyo uyumuyo hiç bide sağ göğüs soldan büyük ve ucu daha belirgin onu veriyorum hep kolay tutsun diye soldan az emiyo onu sağsam olcak aslında ama küçüldü iyice sağınca daha da küçülcek e sagi da emiyo onu zaten sağamam kafam baya karışık:)

Kızlar Bu rota aşısının 2.dozu nezaman vuruluyor rotarix yapıldı bugün ve bu asi ateş yapıyor mu ateş takibi yap dedi hemşire..bi de bu 4.ay aşısı ne aşısı? 26 haziranda da o var bakalım
Bizde ates yapmadi. Bol bol pirt yaptirdi sadece. Birde sanirsin yarim at yemis bebe oyle bir koku. 2 gun surdu boyle. Birde asidan 2 hafta sonra oldu aynisi. Cok calisan bagirsak bol pirt ve koku. Doktorumuz asidandir dedi. Bu arada aklinda olsun bu aralar bebisin her altini actiginda ellerini sabunla.ozellikle kaka yaptiginda. 2 3 hafta kadar. Sizede bulasma riskine karsi.

katreinur katreinur kiz bi hurmali cevizli tarif seninmiydi. Ben yaptim onu bugun. Ilavetem disinida kakao kapladim enfes oldu. :)
Screenshot_20180525-232205_Gallery.webp

Canım ya valla Allah yardımcımıZ olsun insan başına gelmeden acisini bilmediğinden anlayamıyor ama olunca ne zormuş diyorum. Zeytinyağı sürüyorum bende . Bi de pomad alayım o zaman bakalım nasıl olacak
Amin canım allah yardımcımız olsun medecasol de iyi diyorlar onu da deneyeceğim
Kızlarrr uzun zamandır sadece yorumları okuyordum ama yazmaya muhabbetlere katılmaya fırsat bulamadım.
Bizim gaz sorunumuz Allaha binlerce kez şükürler olsun ki büyük ölçüde azaldı. Akşam 8de başlayıp sabah 5-6 ya kadar sürerken şimdi 7-8 arası uyuyor. 9-10 aradı biraz gazdan dolayı uyanıyor. Sonra 10-11-12 arası uyuyor ve malesef asıl mesele 12-1 arası kriz tutuyor ama sonunda çıkarıyoruz. 1de uyuyor sabaha kadar emmeye uyanıyor sadece uyanma saatimizde değişiyor. Biz önceden akşam 8de başlar sabah 5-6 ya kadar sıfır uyku ağlamayla geçerdi. Buna binlerce kez şükür.
Ben bi kaç gündür kötüydüm ağır faranjit geçirdim. Bugün bi nebze daha iyiyim. Ona geçmesinden çok korktum biraz burnu tıkalı şuan hırıltılı nefes alıyor takipteyiz. Bugün rota aşımızı olduk bide. Hemşireyi yabancıladığı için dudak Büke Büke içtik hepsini :KK70: aşırı derecede yabancılıyor.
Bugün e bebekte yanımızdaki adam telefonla konuşurken ona sadece bakış sttı sanarsınız etini kesti öyle bir ağlama :KK70: özellikle erkeklerden çok korkuyor :KK70: gelişim olarakta bütün iş güç ellerimizi incelemek :KK70: oda sadece sağ elini solu o kadar keşfetmedi :) oyuncaklar daha iyi ilgisini çekiyor. Ama oyun halısında anında sıkılıyor sürekli yanında olup konuşucaz yada kucağımızda duracak sıpa.
Birde not olarak eklemek istiyorum ben bu gazın bitmesini kehribar kolyeye bağlıyorum. Ve birde gaz şurubunu bıraktım. Sadece biogaia devam ediyorum. Gaz şurubu daha kötü yapıyor kesinlikle eminim buna artık. Sadece şiddetli olduğu zamanda bir tatlı kaşığı tane kimyon demleyip veriyorum o kadar.
Bizde durumlar bu sizlerde herkes iyidir umarım. Mektup sonu gibi oldu ama bi mektup kadar da yazdım yani :KK70:
Kuzum artık 3 ay oldu sizinde yavaş yavaş bitecek kuzum gece ki ağlamalar da biter insallah
Geçmiş olsun çok
Yaa orasini bende dusunuyorum sokaklar kazan ben kepce dolasip duruyorum. Su an secim dolayisiyla bakanliktayim. Sonrasinda nasil sagcam ben bude aciyorlarki oglene kadar sagmayinca.

Garmastani silmeden kullanma cnn.

Zeytin yago surme kendi sutunu sık sur onun iyilestirne etkiside varya. Agzini kocaman actiginda daya hemen agzina. Ben bi elimle kafasini tutuyordum ilk baslarda digetiylede memenin kahve kusmini ustten bastirip agzini acinca soku veriyirdum. Sonra ogrendi simdi cekiyo nerde plursa ilsun
Karbonatlı suyla yıkıyordum bi gece unutmuşum öyle emzirdim sabah aklıma geldi çok üzüldüm ama baya uyurken sütüm sızmıştı temizlenmiştir umarım dedim bizim kiZda uyku sersemi hissetmedi sanırım aldı memeyi

Kızlar oğlumun genzi tıkalı gece boyu resmen horladı ve rahat nefes alamadığı için uyuyamadı hep kıpırdadı sesler çıkardı falan :KK43: serum ve otri bi işe yaramadı. Ne yapsam geçer. Kesin benden kaptı evde de maskeyle gezmeme rağmen :KK43: moralim çok bozuk resmen nefes alamıyor. Götüreyim mi doktora :KK43:
Kuzum bizimde öyle refluden dolayı kusuyor kusarken genZinde kalıyor hep hırıltı hırıltı olunca da emmiyor ve o hırıltı gecene kadar ağlıyor serum aspiratör va hiçbiri açmıyor ne çağresi ağlayarak atması
Kızlar 2 gündür bebeğimin sabah kalktığında gözleri çapak dolu öyle dolu ki açılmıyo sizce aile hekimine bi götürüyüm mü
Rengi önemli kuzum sarı olabilir ama yeşilimsi ve sarısı koyuysa sakıncalı
İlk zamanlar biim hafif sariydi kaynamış suyla sayla sildim

bende acep hastanede bi fanfinifon odası falanmı var düşünmüştüm :-) doktor hadi girin içeri mi diyor napıyor. kamera koyuyorlarsa vs vs azcık kafa yordum :-)

Evet oda var hastanelerde. Ama fanfinfon icin degil fucu fucu icin. Erkek tek giriyor iceride filmler dergiler vs var :KK70:
Allah’ım ne güldüm ikinize de ya fanfinfon ve fucu fucu nedir ya Gözümde canlandı bi an ahahah yıkıldım tövbe estf :D
Papik yapamıyorlar bildiğim kadarıyla oda da sadece elizabet ama dergi olduğunu duydum kuzenden :)

Kızlar eşinizin size battığı oluyo mu? Biraz önce az süt ısıt dedim biberonun dibinde 3 saat öncesinden artan mama vardı sen yıkamadan onun üstüne koy sütü 120 cc süt çöp çıldırdım bidaha sağarsın diyo inek var burda sanki sınırsız bi üretim var çok sinirlendirdi hala da sakinleşmedim. Ne yapsa sinirimi bozuyo normal mi yoksa benim biraz psikolojim mi bozuk
Normal canım ne yapsa batıyor
Yapmasa bile batıyor
Prolaktin yükseldiğinden analık yüklendi ondan :)

Ya bide bunu hafife alıyo ne var sanki sinirlenecek diye. Ben göğüslerimin yara olmasına rapmen sağıyorum 1 damlasına kıyamıyorum ona göre ne var ki diyo
Benim de koyarken ilk zamanlar sadece sağma yaptığımda bi damla dışına çıksa ağlardım cidden insan çok üzülüyor

Kızlarrr uzun zamandır sadece yorumları okuyordum ama yazmaya muhabbetlere katılmaya fırsat bulamadım.
Bizim gaz sorunumuz Allaha binlerce kez şükürler olsun ki büyük ölçüde azaldı. Akşam 8de başlayıp sabah 5-6 ya kadar sürerken şimdi 7-8 arası uyuyor. 9-10 aradı biraz gazdan dolayı uyanıyor. Sonra 10-11-12 arası uyuyor ve malesef asıl mesele 12-1 arası kriz tutuyor ama sonunda çıkarıyoruz. 1de uyuyor sabaha kadar emmeye uyanıyor sadece uyanma saatimizde değişiyor. Biz önceden akşam 8de başlar sabah 5-6 ya kadar sıfır uyku ağlamayla geçerdi. Buna binlerce kez şükür.
Ben bi kaç gündür kötüydüm ağır faranjit geçirdim. Bugün bi nebze daha iyiyim. Ona geçmesinden çok korktum biraz burnu tıkalı şuan hırıltılı nefes alıyor takipteyiz. Bugün rota aşımızı olduk bide. Hemşireyi yabancıladığı için dudak Büke Büke içtik hepsini :KK70: aşırı derecede yabancılıyor.
Bugün e bebekte yanımızdaki adam telefonla konuşurken ona sadece bakış sttı sanarsınız etini kesti öyle bir ağlama :KK70: özellikle erkeklerden çok korkuyor :KK70: gelişim olarakta bütün iş güç ellerimizi incelemek :KK70: oda sadece sağ elini solu o kadar keşfetmedi :) oyuncaklar daha iyi ilgisini çekiyor. Ama oyun halısında anında sıkılıyor sürekli yanında olup konuşucaz yada kucağımızda duracak sıpa.
Birde not olarak eklemek istiyorum ben bu gazın bitmesini kehribar kolyeye bağlıyorum. Ve birde gaz şurubunu bıraktım. Sadece biogaia devam ediyorum. Gaz şurubu daha kötü yapıyor kesinlikle eminim buna artık. Sadece şiddetli olduğu zamanda bir tatlı kaşığı tane kimyon demleyip veriyorum o kadar.
Bizde durumlar bu sizlerde herkes iyidir umarım. Mektup sonu gibi oldu ama bi mektup kadar da yazdım yani :KK70:
Canim farenjit Bende de var çok hassas bi hastalık boğazımı biraz zorladimi tekrarliyo asiri sıcak soğuk ictimi sinirlenip bagardimi toz yuttummu tekrarliyo malesef çok zordur bide mevsimsel de olur atlatması zordur biraz iğne vurulmazsam geçmez benim bide boğaz iltihabı ile beraber oluyo ateş halsizlik v.s...biz de ellerimizi emerken deliriyoruz adeta atta büyük insan gibi iki parmağını boğazına kadar sokup kusturuyo kendini eller hep ıslak hep ağızda:) ben de gazi nurse harvey ile azalttım bize iyi geldi ama netten okuduğum kadarıyla herkeste ise yaramamis çok çok iyi olmasa da en azından gündüz uykusu olacak kadar azaldı şükür önceden gündüzleri sıfır uyku olurdu şimdi toplamda 2 saat uyuyo o damlaya bağlıyorum ben..biogai bana birisi dedi al diye hem kaka için iyi geliyomus hem de faydali bakteri yollayarak gaz olsumunu engelliyormuş ama bana küçük bi şişe için pahalı geldi ondan almadım nurse aldik biz de..

Ayni seyleri düşünüyorum canm beklesemmi acaba yarina bi doktor bulduk gideyim ne diyecek
Kan ilacı dediğin Demir demi kuzum ben sordum şuan başlamayacağız dedi neden diye sormadım :) sanırım bizim doktor da 6. Ay başlayanlardan

Bizde ates yapmadi. Bol bol pirt yaptirdi sadece. Birde sanirsin yarim at yemis bebe oyle bir koku. 2 gun surdu boyle. Birde asidan 2 hafta sonra oldu aynisi. Cok calisan bagirsak bol pirt ve koku. Doktorumuz asidandir dedi. Bu arada aklinda olsun bu aralar bebisin her altini actiginda ellerini sabunla.ozellikle kaka yaptiginda. 2 3 hafta kadar. Sizede bulasma riskine karsi.
Sağol canım iyi oldu bunu söylediğin virüs veriliyor bebeye sonuçta haklısın..bakalim uyuyo şimdilik bi sıkıntı yok..

Kızlar 4 numaraya geçen var mi prima da
Benim elimde yarım paket 3 no var 6 kiloyu geçtik 204 lu 3 no daha alayım diyorum sonrasında ikinci kutluyu 4 no mu alsam bilemedim

B
Kızlar 4 numaraya geçen var mi prima da
Benim elimde yarım paket 3 no var 6 kiloyu geçtik 204 lu 3 no daha alayım diyorum sonrasında ikinci kutluyu 4 no mu alsam bilemedim
Benim kızda yedi kiloya yakın bugün yine 3 no sipariş verdim bi süre daha olur sanki

Back
X