2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Cnm bizde 6 kiloyu geçtik. Benim elimde de biraz 3 no prima var. Bitsin 4 noya geçeyim diyorum

B

Benim kızda yedi kiloya yakın bugün yine 3 no sipariş verdim bi süre daha olur sanki

Bide ben Prenim care kullanıyorum diğeriyle boyutları biraz farklı
6 kiloyu geçtik derken 3 gün önce 6.030 duk ahahahah :) birini 3 no diğerini 4 aldım
4 büyük gelirse bekler kenarda yine 3 alırım
Aktif bebe kullanıyorum primanin memnunum fileye göre daha az kokuyor daha iyi ama alacağım kampanyada premium daha karlıydı onu aldım insallah kokmaz
Aktif bebenin tek sıkıntısı cis göstergesi yok sürekli bez mıncıklamak zorunda kalıyorum :)

6 kiloyu geçtik derken 3 gün önce 6.030 duk ahahahah :) birini 3 no diğerini 4 aldım
4 büyük gelirse bekler kenarda yine 3 alırım
Aktif bebe kullanıyorum primanin memnunum fileye göre daha az kokuyor daha iyi ama alacağım kampanyada premium daha karlıydı onu aldım insallah kokmaz
Aktif bebenin tek sıkıntısı cis göstergesi yok sürekli bez mıncıklamak zorunda kalıyorum :)
Bizimki 7300 gr ben 3 numara kullanıyorum canım 9 kiloya kadar da 4 e geçmem sanırım :)

Kızlar 4 numaraya geçen var mi prima da
Benim elimde yarım paket 3 no var 6 kiloyu geçtik 204 lu 3 no daha alayım diyorum sonrasında ikinci kutluyu 4 no mu alsam bilemedim
Ben geçtim 4 numaraya aylık paket alınca sizde görüşünüz 4numara çok yumuşak ve baya ince ben geceleri Prima kullanıyorum gündüzleri genelde 2saatte bı değiştiriyorum diye Molfix kullandım bu ay dengeli oldu.anne sütü aldığı için çok sıvı ve sık kaka yapıyor.

Kocasına sinir olanlarda bugün de ben varim. Bu arkadasin tavsiyesiyle weewell süt sagma makinesi almistim ama bu makine sütü tam sağmiyor yağlı süt hep icerde kaliyor elimle sıkıyorum patir patir dökülüyor. Kocama yeni bir makine alsak mi dedim almasak mi aşkım dedi:KK57: bu ara evi tadilata sokturdum zorla. Bayramda da görümce evleniyo sonra da tatil geliyo koca bana daha para vermiyyyyy:KK42: napicam ben en kaliteli sütü bebisim hic alamiyor

Kocasına sinir olanlarda bugün de ben varim. Bu arkadasin tavsiyesiyle weewell süt sagma makinesi almistim ama bu makine sütü tam sağmiyor yağlı süt hep icerde kaliyor elimle sıkıyorum patir patir dökülüyor. Kocama yeni bir makine alsak mi dedim almasak mi aşkım dedi:KK57: bu ara evi tadilata sokturdum zorla. Bayramda da görümce evleniyo sonra da tatil geliyo koca bana daha para vermiyyyyy:KK42: napicam ben en kaliteli sütü bebisim hic alamiyor
Bi laf var.Gormeyince ozledigin,gorunce bogazliyasin gelir.(kimdir bu??) The koca:sinirli::sopa:

:KK70: :KK70: :KK70: gercekten bazen bu kadar masrafa nasil dayanıyor diye hak veriyorum ama sütümü tam bosaltamamak beni üzüyor bir de sanırım ondan dolayı çok agriyorlar mastit olacam diye korkuyorum
Biz de maddi anlamda sikisigiz.para mevzusu acilinca afaganlar basar beni.bi de bu duruma kayinpederim yuzunden gelince esim para dedigi an ustune atliyasim gelir.ihtiyac olan zaruri olan seyler mecbur alinacak.bi de sen bebeye sagarak veriyodun degil mi.baska seyden kisarsiniz yapacak bisey yok

Biz de maddi anlamda sikisigiz.para mevzusu acilinca afaganlar basar beni.bi de bu duruma kayinpederim yuzunden gelince esim para dedigi an ustune atliyasim gelir.ihtiyac olan zaruri olan seyler mecbur alinacak.bi de sen bebeye sagarak veriyodun degil mi.baska seyden kisarsiniz yapacak bisey yok
Evet canim sagarak veriyorum malesef. Valla o kadar masrafimiz var ki kocama da hak veriyorum. Cok üzüldüm almasak diyince ama sonra düşününce idare edebilecegimi anladim. Adam sadece çekirdek ailesiyle ugrasmiyor ki anasi babasi ebesi dedesi herkes ona bakıyor. Daha birkaç gün önce benim bir senede ettirmedigim masrafi halasına yaptı. Ah bu ailevi meseleler....:ruh:

Şimdi ankaradan çıkıcaz ben nazilli iibf den mezunum e geçerken bi pamukkaleye uğrayalım hatıra olur sıpayla dedik ordan nazilliye geçicez. Orda 1 gün kalırız ertesi gün diploma işini felan halledip muğlaya gecicez üni arkadaşımın düğünü var 2 gece orda kalcaz pazartesi sabahtan bi fethiyeye gidelim diyoruz öğleden sonra yola çıkıp mersine. Mersin de yazlık var bi 20 gün felan kalıcaz orda. Bizim planımız böyle tabi güney bize ne kadar rahat verir ne derece eğleniriz bilmiyorum. Mersindede aşıyı yaptırıyım diyorum bakalım
Aa nerede canım yazlığınız bizde mersindeyiz bekelriz :)

Evet canim sagarak veriyorum malesef. Valla o kadar masrafimiz var ki kocama da hak veriyorum. Cok üzüldüm almasak diyince ama sonra düşününce idare edebilecegimi anladim. Adam sadece çekirdek ailesiyle ugrasmiyor ki anasi babasi ebesi dedesi herkes ona bakıyor. Daha birkaç gün önce benim bir senede ettirmedigim masrafi halasına yaptı. Ah bu ailevi meseleler....:ruh:
Bizimki de öyle ailesine ve en çok da annesine yeğenine harcar. Öyle az buçuk harcamaları gözüm görmez zaten ama çok harcama yapar. Ev alalım istiyordum ama bu şekilde zaten olmaz
Alıştım bu duruma bende birikim yapmıyor diye 1 yıl ücretsiz izin alıp bebeğime bakacağım. Tek maaşa düşünce belki paranın kıymetini anlar.:sinirli:

Sakın kocana hak verme bende hep öyle yapardım.donup bakinca cok pisman oldum.biraz bencil olmaya çalış eşinin ilk önce evladına bişey yapmalı halası coook uzak birisi

Bizimki de öyle ailesine ve en çok da annesine yeğenine harcar. Öyle az buçuk harcamaları gözüm görmez zaten ama çok harcama yapar. Ev alalım istiyordum ama bu şekilde zaten olmaz
Alıştım bu duruma bende birikim yapmıyor diye 1 yıl ücretsiz izin alıp bebeğime bakacağım. Tek maaşa düşünce belki paranın kıymetini anlar.:sinirli:
Benim de gözüm görmez canım ailesidir yine e birsey demiyorum ama cocugumdan kisip baskalarina cüzdanı açmak zoruma gidiyor bazen. Kirada olmak da zordur canım bu mübarek iftar vakti hürmetine en yakın zamanda ev sahibi olursunuz insallah:)))

Sakın kocana hak verme bende hep öyle yapardım.donup bakinca cok pisman oldum.biraz bencil olmaya çalış eşinin ilk önce evladına bişey yapmalı halası coook uzak birisi
Eşim bizden asla kismaz canim hatta maas kartlari bile bende durur kendisine harclik veriyorum sadece:)) ama işte borç adı altında toplu meblalar isteyip geri vermediklerinde sıkıntı oluyor. Eminim ileride de pisman olacagim..

Aynen canim benim de en sinir oldugum konulardan biri. Ben bisey alacagim zaman resmen adami ikna etmeye calisiyorum, bin dereden su getiriyorum. Anasi kardesi istedimi aninda yapiliyor.

Back
X