- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
- #57.621
Tatlım sen canının istediğini yazmaya özgürsen bende canımın istediğini beğenmeye özgürüm. Sana lulicik haricinde kırıcı laf eden olmadı oda zaten gönlünü almaya çalıştı. Bu arada sana hastasın diyen de olmadı. Bunalımda olmak hastalıksa ben ölümcül hastayım. Herkesi haksız kendini haklı görüyorsun. Hala doğru yaptığına inanıyorsan boşa nefes tüketmişiz.Bence sen konuşmaları bence yanlış okudun ben hayatımda hiç 900 cc sağmadım daha o nerden çıktı anlamadım. 400le en fazla 600 sağıyorum ve hiç emzirmediğim halde. Bu 900 ne alaka? Ben alınganlık yaptığımı düşünmüyorum ve haklı olduğumu düşünüyorum. Biri senin bebeğine acısa yıkarsın burayı ki sen hırçın biri olduğunu kendin demiştin. Nankörlük ettiğimde yok kimseye ne hakaret ettim ne de bişey yazdım. Yazdığım o msj bile kırmamaya özen göstererek empati yaparak yazdım. En fazla 600 sağabildim ama yetmiyo mama veriyorum nasıl artırabileceğim sorusu niye zorunuza gidiyo niye suçlu oluyorum anlamıyorum. Ben zerre emzirmiyorum. Bence siz bişeyleri abartmak için yer arıyosunuz. Madem öyle bi daha yazmam olur biter ben sizin böyle düşüneceğinizi hiç düşünmedim. Ve kaancelilin bana karsı yazılan her yazıyı beğenmesinden de sıkıldım artık muhattap olmasın beni beğenmeyen yada sinirlenen. her fırsatı değerlendirmeye gerek yok