- 5 Mart 2016
- 183
- 105
- 103
- 47
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #20.321
Evet bebeğin burdayım merahaba diyor sana :))Göbeğin hafif alt tarafına elini koyunca damar atması gibi oluyor mu sende de canım?emin olamıyorum bebiş mi değil mi?
Evet bebeğin burdayım merahaba diyor sana :))
Hcg 1080 çıktı. Nasıl beslenmeliyimmmmMerhaba Güzel Anneler :) Bende 31 haftalık hamileyim bir cogunuzun su anki yaşadığı tüm heyacan verici duyguları bende yaşadım ve hala da yaşıyorum :) Benimde ilk bebeğim olacak nasipse Ankarada yaşıyorum . Sözlerinde bana sormak istediği tüm soruları cevaplamak isterim aklinaza takılan ne varsa cevaplamak isterim :)) şimdiden hepinize hayırlı güzel hamilelikler diliyorum :)
Aay saglikla al kucagina canim benimmm bize zaman ayirdigin icinde ayrica tesekkurler cinsiyet mevzusunu baya konusuoruz senin tahminler neydi kac haftada net ogrendin canimMerhaba Güzel Anneler :) Bende 31 haftalık hamileyim bir cogunuzun su anki yaşadığı tüm heyacan verici duyguları bende yaşadım ve hala da yaşıyorum :) Benimde ilk bebeğim olacak nasipse Ankarada yaşıyorum . Sözlerinde bana sormak istediği tüm soruları cevaplamak isterim aklinaza takılan ne varsa cevaplamak isterim :)) şimdiden hepinize hayırlı güzel hamilelikler diliyorum :)
Bebek ne zaman görünürrrMerhabalar Ben 2017 Temmuz annesiyim. Bi baktım ki 2018 temmuz anneleri açılmış.
Zaman o kadar çabuk geçiyor ki. Bence hamilelik bir kadının hayatındaki en güzel dönem. Her şey o kadar güzel oluyor ki içinizde canınızla. Her heyecanı güzel yaşayın ve asla strese girmeyin. Zaten 20. haftadan sonra ne zaman doğuma geldik bilmiyorum ışık hızıyla geçti o dönem.
Temmuz annesi olmak o kadar güzel ki, minnacık yengeçler belki de aslanlar doğacak. Ben de bir yengeç olarak yengeç bir kızım oldu şuan yanımda parmağını emiyor uykulu uykulu.
Temmuz annesi olmak neden güzel;
Öncelikle hamileliğiniz kışa geliyor, dolayısıyla koca kazaklar altında saklanabiliyorsunuz, gardrobunuzu da değiştirmeniz pek gerekmiyor. Bi tayt bi kazak. Ayrıca evden pek kimsenin çıkmadığı bi dönem zaten soğuk.
Evde güzel güzel tıkınıyorsunuz.
Sonra karnınız büyümeye başlayınca havalar ısınıyor tam doğanın canlanmaya başladığı bahar aylarında herkes size gülen gözlerle bakıyor hamile olduğunuz için
Temmuz tam da tatil ayı, bebeğinizle sıcacık yürüyüşler yapıp, gezebiliyorsunuz. Sımsıkı giydirmeniz gerekmiyor üşütücem dersiniz olmuyor. Bebiş her gün banyo yapıp çabuk serpiliyor.
Ayrıca eylülde tatile bile çıkabiliyorsunuz bebişlerle.
Temmuz anneleri, şimdiden çok şanslısınız.
Ovulasyondaydım geçen sene bugün, tam da şu mesajı yazmıştım topiğe. Bol şans kızlar
ama dediğim modeli youtube da bi izle hantal değil baya iyiBem hala araştırıyorum. Ama cok pahaliya kacmak istemiyorum .Çünkü arabanin konforu onemli tasinabilir ve pratik takip çıkarılması .Pahali olup da cok hantal olanlar var.
Sizinki de zor Allah kolaylik versin canim .Usumez ya sen benim evi görsen hamam gibi yaz kis .
Vitamin agirlikli beslen canim kalsiyum protein sabahlari yunurtani ye sutunu ic et urunleri ye balik ye maydanoz dereotuna ilk aylar dikkat et fazla yemeHcg 1080 çıktı. Nasıl beslenmeliyimmmm
Hcg 1080 çıktı. Nasıl beslenmeliyimmmm
MaşAllah :), canim bende vejeteryan birisi olarak pek düzgün beslenemiyorum malesef ama kızım için yumurtaya başladım .yumurta ceviz,muz ,pekmez,ıspanak bunlar bebis için mükemmel şeyler sürekli ye hem ilerledikçe kiloda aldırıyor bebeğe :)Hcg 1080 çıktı. Nasıl beslenmeliyimmmm
Ben 17. Haftaya kadar ogrenemedim malesef :) 15 haftada gittiğimde kızım saklamıştı kendisini :) bence 14 ten önceki cinsiyetler dede yanılma biraz olabiliyor biliyorum çok zor ama biraz daha beklemek en iyisi :))) benim içime hep kız doğmuştu çok şükür kızım oluyor :) ve en çok 20.haftalarda zorlandım o 20.haftalar bana geçmek bilmediAay saglikla al kucagina canim benimmm bize zaman ayirdigin icinde ayrica tesekkurler cinsiyet mevzusunu baya konusuoruz senin tahminler neydi kac haftada net ogrendin canim
Tşk aldım notumu. Daha detaylı edir acemiyim ill bebek olcakMaşAllah :), canim bende vejeteryan birisi olarak pek düzgün beslenemiyorum malesef ama kızım için yumurtaya başladım .yumurta ceviz,muz ,pekmez,ıspanak bunlar bebis için mükemmel şeyler sürekli ye hem ilerledikçe kiloda aldırıyor bebeğe :)
Not aldım başka tavsiyelerinizzzzz nedirMaşAllah :), canim bende vejeteryan birisi olarak pek düzgün beslenemiyorum malesef ama kızım için yumurtaya başladım .yumurta ceviz,muz ,pekmez,ıspanak bunlar bebis için mükemmel şeyler sürekli ye hem ilerledikçe kiloda aldırıyor bebeğe :)
Canim daha erken büyük ihtimal keseyi görememiş olabilirsin ben 6binlerde gördüm keseyi malesef geç döllenme olmus o yuzden daha erken goremezsende stres yapma :) hayırlı hamilelik geçirmenin dileğiyle :)Tşk aldım notumu. Daha detaylı edir acemiyim ill bebek olcak
Ayyy o tekmelerrr dunyaninnn en guzeliiii benim ikinci gebeligim en cok o tekmeleri ozledim az kaldi insallah tekrar hissederim canim prensesini saglikla al kucaginaaa insallahhh :)Ben 17. Haftaya kadar ogrenemedim malesef :) 15 haftada gittiğimde kızım saklamıştı kendisini :) bence 14 ten önceki cinsiyetler dede yanılma biraz olabiliyor biliyorum çok zor ama biraz daha beklemek en iyisi :))) benim içime hep kız doğmuştu çok şükür kızım oluyor :) ve en çok 20.haftalarda zorlandım o 20.haftalar bana geçmek bilmedi19 . Haftada da hareketini hissettim kuzumun çok şükür :) ondan sonrada sürekli hastaneye gitmeyi azalttim :) su an öyle mükemmel hareketler yapıyor ki karnında bu duygunun tarifi yok :) Rabbim sizlere de sağlıkla bu zamanlara gelebilmeyi nasip etsin inşAllah :)
Çarşamba kese görmeye gidicem bu hafta doktorun planladığıCanim daha erken büyük ihtimal keseyi görememiş olabilirsin ben 6binlerde gördüm keseyi malesef geç döllenme olmus o yuzden daha erken goremezsende stres yapma :) hayırlı hamilelik geçirmenin dileğiyle :)
Maşallah rabbim sağlıkla bi avazda kucağınıza versin İnşallah ❤ çatlak durumunuz nedir krem kullandınızmıMerhaba Güzel Anneler :) Bende 31 haftalık hamileyim bir cogunuzun su anki yaşadığı tüm heyacan verici duyguları bende yaşadım ve hala da yaşıyorum :) Benimde ilk bebeğim olacak nasipse Ankarada yaşıyorum . Sözlerinde bana sormak istediği tüm soruları cevaplamak isterim aklinaza takılan ne varsa cevaplamak isterim :)) şimdiden hepinize hayırlı güzel hamilelikler diliyorum :)
Aminnnn allah razı olsun. İuiki varsınnnn tavsiyelerin nelerrrrCanim daha erken büyük ihtimal keseyi görememiş olabilirsin ben 6binlerde gördüm keseyi malesef geç döllenme olmus o yuzden daha erken goremezsende stres yapma :) hayırlı hamilelik geçirmenin dileğiyle :)
canım hayırlı olsub sağlıkla kavuşun İnşallah. ilk aylar bulantıların kusmaların başlıcak belkide yiyemicen yersende kuscan.ilk aylar zaten bebeğe sendeki vitaminler yetior 4. aydan itibaren sağlıklı şeyler tüketmelisin bunun için netten bak kafana yatar ben genelde çok sevdiğim şeyleri araştırdım mesela zararlı olanları kestim yemedim vs vs bir sürü şey druna kesinlikle aklındaki soruları sor cevap verme gereği duymuosa kendine ii bi dr edin araştırıpÇarşamba kese görmeye gidicem bu hafta doktorun planladığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?