2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel anneler resimlediğim bebek arabasını eşimle miniğimiz daha 8-9 haftalıkken bakmıştık bir avmde . Mağazanın ismini de anımsamıyorum ama telefona not etmişim markayı .
Bebek Arabası Özellikleri :
Doğumdan itibaren kullanabilme
Farklı pozisyonlara ayarlanabilen sırt dayanağı
Alüminyum gövde
Açısı ayarlanabilir itme sapı
Tentede üzerinde güneşlik
Çiſt yönlü kullanılabilen oturma ünitesi
Çıkarılabilir ön bar
5 noktalı emniyet kemeri
Ayarlanabilir ayak dayanağı
Taşıma ile birlikte kullanılabilme (Travel System)
Geniş alt sepet
Ayak örtüsü
Katlandığında otomatik kilitlenebilme
Port bebe olarak ayarlanabilen oturma ünitesi
Kolay katlanabilme ve taşınabilme
360 derece dönebilen ve sabitlenebilen ön tekerlekler
Oto Koltuğu Anakucağı Özellikleri
ECE R44/04 belgeli
Grup 0+ (13 kg’a kadar olan bebekler için)
Ana kucağı, taşıma koltuğu ve oto koltuğu olarak kullanılabilme
3 farklı pozisyonda kullanılabilen alüminyum taşıma sapı
(sabit pozisyon, taşıma pozisyonu ve sallanma pozisyonu)
5 noktalı emniyet kemer sistemi
Bebeğinizin rahatlığı için ekstra dolgun iç ped
Ağırlık: 3,8 kg
Çok hafif , sürümü kolay , tekerlekleri çıkabiliyor . Denerken beğenmiştim . Kullanan duyan bilen var mı acaba ?

Eklentiler

• AD23D62F-F213-401B-81C5-622CF4C72B4D.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 71
Evet bebeğin burdayım merahaba diyor sana :))

Ayyy gerçekten miiii :) garip bişey olduğu için anlam veremedim. İlk hamileliğim bi de. Bu damar neden atıyor böyle filan diye düşündüm akşam. Sonradan bebiş ihtimali geldi aklıma. Ay daha güçlü hareketlerini de hissederiz inş :)

Merhaba Güzel Anneler :) Bende 31 haftalık hamileyim bir cogunuzun su anki yaşadığı tüm heyacan verici duyguları bende yaşadım ve hala da yaşıyorum :) Benimde ilk bebeğim olacak nasipse Ankarada yaşıyorum . Sözlerinde bana sormak istediği tüm soruları cevaplamak isterim aklinaza takılan ne varsa cevaplamak isterim :)) şimdiden hepinize hayırlı güzel hamilelikler diliyorum :)

Hcg 1080 çıktı. Nasıl beslenmeliyimmmm

Aay saglikla al kucagina canim benimmm bize zaman ayirdigin icinde ayrica tesekkurler cinsiyet mevzusunu baya konusuoruz senin tahminler neydi kac haftada net ogrendin canim

Bebek ne zaman görünürrr

ama dediğim modeli youtube da bi izle hantal değil baya iyi

MaşAllah :), canim bende vejeteryan birisi olarak pek düzgün beslenemiyorum malesef ama kızım için yumurtaya başladım .yumurta ceviz,muz ,pekmez,ıspanak bunlar bebis için mükemmel şeyler sürekli ye hem ilerledikçe kiloda aldırıyor bebeğe :)

Aay saglikla al kucagina canim benimmm bize zaman ayirdigin icinde ayrica tesekkurler cinsiyet mevzusunu baya konusuoruz senin tahminler neydi kac haftada net ogrendin canim
Ben 17. Haftaya kadar ogrenemedim malesef :) 15 haftada gittiğimde kızım saklamıştı kendisini :) bence 14 ten önceki cinsiyetler dede yanılma biraz olabiliyor biliyorum çok zor ama biraz daha beklemek en iyisi :))) benim içime hep kız doğmuştu çok şükür kızım oluyor :) ve en çok 20.haftalarda zorlandım o 20.haftalar bana geçmek bilmedi 19 . Haftada da hareketini hissettim kuzumun çok şükür :) ondan sonrada sürekli hastaneye gitmeyi azalttim :) su an öyle mükemmel hareketler yapıyor ki karnında bu duygunun tarifi yok :) Rabbim sizlere de sağlıkla bu zamanlara gelebilmeyi nasip etsin inşAllah :)

Tşk aldım notumu. Daha detaylı edir acemiyim ill bebek olcak

Not aldım başka tavsiyelerinizzzzz nedir

Tşk aldım notumu. Daha detaylı edir acemiyim ill bebek olcak
Canim daha erken büyük ihtimal keseyi görememiş olabilirsin ben 6binlerde gördüm keseyi malesef geç döllenme olmus o yuzden daha erken goremezsende stres yapma :) hayırlı hamilelik geçirmenin dileğiyle :)

Ayyy o tekmelerrr dunyaninnn en guzeliiii benim ikinci gebeligim en cok o tekmeleri ozledim az kaldi insallah tekrar hissederim canim prensesini saglikla al kucaginaaa insallahhh :)

Canim daha erken büyük ihtimal keseyi görememiş olabilirsin ben 6binlerde gördüm keseyi malesef geç döllenme olmus o yuzden daha erken goremezsende stres yapma :) hayırlı hamilelik geçirmenin dileğiyle :)
Çarşamba kese görmeye gidicem bu hafta doktorun planladığı

Maşallah rabbim sağlıkla bi avazda kucağınıza versin İnşallah ❤ çatlak durumunuz nedir krem kullandınızmı

Aminnnn allah razı olsun. İuiki varsınnnn tavsiyelerin nelerrrr

Çarşamba kese görmeye gidicem bu hafta doktorun planladığı
canım hayırlı olsub sağlıkla kavuşun İnşallah. ilk aylar bulantıların kusmaların başlıcak belkide yiyemicen yersende kuscan.ilk aylar zaten bebeğe sendeki vitaminler yetior 4. aydan itibaren sağlıklı şeyler tüketmelisin bunun için netten bak kafana yatar ben genelde çok sevdiğim şeyleri araştırdım mesela zararlı olanları kestim yemedim vs vs bir sürü şey druna kesinlikle aklındaki soruları sor cevap verme gereği duymuosa kendine ii bi dr edin araştırıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…