- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #21.541
Teşekkür ederim Kesindir derken Kesin kız mı yani12 haftada kızda erkektede şekil aynı oluyor 13.yada 14.haftada kızsa eğer şekil geri çekiliyor ve klitorise dönüşüyor 16 da ozaman kesindir :) Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip eylesin inşallah ..Ay zaman gecsede biran önce kucagimiza alsak
Aynen öyle..Yaaa hic uyutmasadaaa o miniklerrrr inan bir gulumserlerrr herseyi unutursun evladin canin cunku ne yapsanda hep daha iyisini yapiyim die ugrasirsin yani en uyunayan bebek aglayan bebek max. 4 aya kadar 4 aydan soraasi kolay
Bnde biraz bakayım dedim ama aradığım yer cıkmadı fiyatlara bakcaktm.. bursa da perintalog nerdedir ne kdrdır nasldır hiç bilmiyorumkizlar bulundugum ilin en iyi perintalogu dediler ama eminde deilim 240 muayenesi. ayrintilixa resm cd vs veriomus 30 dk detayli bakiomus sizde fiyatlar nasil
Fiyat cok normal 500 600 ü bile duydum .Beni de dr perinatologa yonlendirdi hastanenin kendi 4 boyutlusu var aslinda .Biri doc biri prof önerdiklerinin .Doc u aradim 250 Tl imis Prof a ulasabilene ask olsun .Yengemin dr u.Hic uğraşmayıp ulastigima gideceğim.kizlar bulundugum ilin en iyi perintalogu dediler ama eminde deilim 240 muayenesi. ayrintilixa resm cd vs veriomus 30 dk detayli bakiomus sizde fiyatlar nasil
Evet doktorunuz 16 da ne dediyse doğrudur değişmezTeşekkür ederim Kesindir derken Kesin kız mı yani
Kizlar bir de dr bana dedi ki bebek aşağıda ama rahim agzi kapali .Ben de cikar mi sonra yukari dedim aşağıda kalabilir sorun degil agrin olmazsa dedi .Ama etrafimda bebek aşağıda olanlar cok zorlanıyor. Hatta bir tanesine dr u seni doğurtamam prof a gideceksin dedi .Oyle yapti dogumunu .Bana dr cikarken cok tembihledi yorulmak ayakta kalmak temizlik yok diye .Kafam karisti.
Belli olmuyor bence , bana 12 kız dedi, 16 da erkek, 17 de kız sanki dur bir daha bakayım ya bi çıkıntı var erkek de olabilir dedi, bazen karıştırabiliyorlar yani, kuzenime kız kız dedi doktor, 22 haftasına doğru ayrıntılı ultrasonda erkek dedi Ve oğlu oldu.Evet doktorunuz 16 da ne dediyse doğrudur değişmez
Bende özel hastanede buldum istanbuldayım 335₺ bi saate yakın bakıyomuş ilgiliymiş baya rasim cd vs veriyor perinatologkizlar bulundugum ilin en iyi perintalogu dediler ama eminde deilim 240 muayenesi. ayrintilixa resm cd vs veriomus 30 dk detayli bakiomus sizde fiyatlar nasil
Oglumda benimde oleydi canim hatta 7 ayda filan beni goren karnin inmis dogumun yakin mi diodu ama sonuc olarak acilmam 2 cm gecmedi normal gelmedi sezeryan oldum korkma canimKizlar bir de dr bana dedi ki bebek aşağıda ama rahim agzi kapali .Ben de cikar mi sonra yukari dedim aşağıda kalabilir sorun degil agrin olmazsa dedi .Ama etrafimda bebek aşağıda olanlar cok zorlanıyor. Hatta bir tanesine dr u seni doğurtamam prof a gideceksin dedi .Oyle yapti dogumunu .Bana dr cikarken cok tembihledi yorulmak ayakta kalmak temizlik yok diye .Kafam karisti.
Ben mağazada sunny baby - hummer markasını denemiştim . Çok çok kolay kullanımı var . Hafifliği , çift yönlülüğü vs . Burda sormuştum ama kullanan yoktu sanırım geri dönüş alamadım . Kalitesinden de çok emin olamadım ama gayet iyi malzeme gibi duruyordu . 800 liraydı indirimli fiyatı . Aklımda hala . Bende bilemedim
Bnde bebek arabasında kararsızım ne alırsam alayım pişman olcakmışım gibi hissediyorum..
Bncede 2.daha dayanıklı gibi duruyor..
1.olan sanki heran kırılacak gibi geldi bna
Merhaba canım sunny baby Satürn modelini bir firmada inceleme imkanım olmustu sürüşü güzeldi ama çocuğun oturacağı yatacağı yerdeki malzemeler çok zayıf sünger desteği yok denecek kadar azdı,ben bu konuya çok önem veriyorum çocuğumu sert bir zemine yatırmak istemem o yüzden tercihimi casuel 'in destekli ürünlerinden yana kullanıcam .Yoyko modelini hiçbir yerde görmedim..
Evde bir iki kaldıracak şey vardı onları hallettim şu an belimin ağrıaını anlatamamgünaydın canım iyiyiz çok şükür genişlemeye devam :) sen nasılsınsın?
Ben dün başladım magnezyum ve kalsiyum takviyesine. Ilk defa bu sabah ağrısız uyandım, yatarken ne tarafa dönsem agrım oluyordu bugün iyiyim çok şükür .
Dün bir arkadasimdaydim kızlar bebişi 4 aylık olmuş kız bebek. Bir gülüyor bir çığlıklar atıyor içim gitti vallahi ne kadar tatlılar. Koydu koltuğun üstüne orda bir saat oynadı konuştu kendi kendine. Canı sıkılınca da basit bir oyun halısı serdi altına bir süre de öyle oyalandi. Sonra mizmizlaninca aldı 10 dkda içerde uyuttu geldi. Anakucagi sallanan beşikler bilmem neler hiç ihtiyacı yok. Alma şimdiden belli olmuyor ihtiyaç duydukça alırsın dedi. Bir de doktoru biberon kullanma çok mecbur kalırsan kaşıkla dök ağzına demiş. Vs vs çok konuştuk. Aklım karistiii
Inşallah böyle olur yani zaten yaz ayları rahat olur uykusuz bile dayanırım diyorum. Tek ekstra durumum benimkiler ikiz ama idare ederim gibi düşünüyorum.
Ben tüp bebek tedavisine başladığımdan beri magnezyum kullanıyorum her gün suda eriyen cinsini. Bıraktırmıyor doktorum.Magnezyum kullanıyormusun? İnternette okudum magneZyum kullananlarda bacak ve vücut ağrısı daha az oluyormuş
Evde bir iki kaldıracak şey vardı onları hallettim şu an belimin ağrıaını anlatamam
Kızlar gunaydın.chicco nextto me için ne düşünüyorsunuz? Ben bebegimi yanımda yatırmak istiyorum buyuzden bu urun cok kullanıslı geliyor ama 6 ay kullanılıyor.gerçi beşiklerin hepsi bebek tutunup kalkmayı öğrenene kadar kullanılıyor.fiyatıda dusmus buarada almak isteyenleriniz varsabende kararsız kaldım.fikirlerinize ihtiyacım var.
Şu anda ebebekte bu tür beşiklerde indirim var. İlgilenenler için.615 canım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?