2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim Kesindir derken Kesin kız mı yani

Yaaa hic uyutmasadaaa o miniklerrrr inan bir gulumserlerrr herseyi unutursun evladin canin cunku ne yapsanda hep daha iyisini yapiyim die ugrasirsin yani en uyunayan bebek aglayan bebek max. 4 aya kadar 4 aydan soraasi kolay
Aynen öyle..
kizlar bulundugum ilin en iyi perintalogu dediler ama eminde deilim 240 muayenesi. ayrintilixa resm cd vs veriomus 30 dk detayli bakiomus sizde fiyatlar nasil
Bnde biraz bakayım dedim ama aradığım yer cıkmadı fiyatlara bakcaktm.. bursa da perintalog nerdedir ne kdrdır nasldır hiç bilmiyorum

kizlar bulundugum ilin en iyi perintalogu dediler ama eminde deilim 240 muayenesi. ayrintilixa resm cd vs veriomus 30 dk detayli bakiomus sizde fiyatlar nasil
Fiyat cok normal 500 600 ü bile duydum .Beni de dr perinatologa yonlendirdi hastanenin kendi 4 boyutlusu var aslinda .Biri doc biri prof önerdiklerinin .Doc u aradim 250 Tl imis Prof a ulasabilene ask olsun .Yengemin dr u.Hic uğraşmayıp ulastigima gideceğim.

Kizlar bir de dr bana dedi ki bebek aşağıda ama rahim agzi kapali .Ben de cikar mi sonra yukari dedim aşağıda kalabilir sorun degil agrin olmazsa dedi .Ama etrafimda bebek aşağıda olanlar cok zorlanıyor. Hatta bir tanesine dr u seni doğurtamam prof a gideceksin dedi .Oyle yapti dogumunu .Bana dr cikarken cok tembihledi yorulmak ayakta kalmak temizlik yok diye .Kafam karisti.

Benimde asagida galiba. Bebeğin hareketlerini kasiklarimda hissediyorum ve şimdiden sık idrara çıkma başladı bende. Oğluma hamileyken bu aylarda bu kadar sık idrara çıkmıyordum. Ama doktor bir şey demedi bu gittiğimde soracağım. Benim kuzenimin de 2.çocuk aşağıdaymış. İdrara sık çıkma sıkıntısı yaşamış bir de son aylarda yururken zorlaniyordum dedi. Ona da doktor erken doğabilir demiş ama hiç öyle olmamış 9ay 10 günlük doğmuş

Evet doktorunuz 16 da ne dediyse doğrudur değişmez
Belli olmuyor bence , bana 12 kız dedi, 16 da erkek, 17 de kız sanki dur bir daha bakayım ya bi çıkıntı var erkek de olabilir dedi, bazen karıştırabiliyorlar yani, kuzenime kız kız dedi doktor, 22 haftasına doğru ayrıntılı ultrasonda erkek dedi Ve oğlu oldu.

Bende özel hastanede buldum istanbuldayım 335₺ bi saate yakın bakıyomuş ilgiliymiş baya rasim cd vs veriyor perinatolog

O
Oglumda benimde oleydi canim hatta 7 ayda filan beni goren karnin inmis dogumun yakin mi diodu ama sonuc olarak acilmam 2 cm gecmedi normal gelmedi sezeryan oldum korkma canim

Ben de sunny baby hiç bakmadım. Görünüşü kalitesi sürüşü nasıl bizzat gidip bakmak gerek. O kadar çok marka var ki. Gerçekten çok zormuş araba işi. Biri çıksa dese ki bak bunu al istediğin her şey var. Tamam derim

Bnde bebek arabasında kararsızım ne alırsam alayım pişman olcakmışım gibi hissediyorum..
Bncede 2.daha dayanıklı gibi duruyor..
1.olan sanki heran kırılacak gibi geldi bna

Bana da yoyko daha sağlam geldi. Resimlerde görünüyor Çelikten teker aksamları filan. Patlamayan teker yapmışlar ayrıca. Kaliteli ve konforlu duruyor. Ama yoyko yu çoğu yerde görmedim. Acaba tutulmayan bi ürün mü bilemedim. Senin aklında var mı bişey canım yada etraftan gördüğün?

Anladım canım. Bizzat gidip görmek en iyisi. Çocuk rahat edemeyecekse ne diye alalım yoksa. Casual travel sistem mi düşünüyorsun sen canım ben de baktım biraz onlara?ben bide pusetle birlikte kapansın araba istiyorum. Casual de var mı öyle acaba?

Ben dün başladım magnezyum ve kalsiyum takviyesine. Ilk defa bu sabah ağrısız uyandım, yatarken ne tarafa dönsem agrım oluyordu bugün iyiyim çok şükür .

Bana inatla doktorum her gittiğimde hiçbirşey almana gerek yok diyor. Belki dvit başlayabilirmiş. Sebzeni ye balığını etini ye sütünü iç. Ama son 2 haftadır bitkin hissediyorum. 19unda devlet hastanesindeki doktorada bir soracağım takviyeyi, özellikle magnezyumu

Evet onu bende duydum. Damak yapısı için ya kaşıkla yada enjektörle az az besleyebilirmisiz

Inşallah böyle olur yani zaten yaz ayları rahat olur uykusuz bile dayanırım diyorum. Tek ekstra durumum benimkiler ikiz ama idare ederim gibi düşünüyorum.

Yurtdışında doğurursam karnımda dikişle birde 2 çocuk en Zor zamanları yalnız atlatmış olucam. İlk yıkaması beslenmeye alıştırma vs hep tekim. 1 aylıkken dönülüyormuş ülkeye,sonrada kayınvalide gelicek bize, o yardım edecek. Bir yanım delimisin yorulma okdar bırak yardım etsin diyor diğer yanımda en zor gününde yalnız atlatıyorsun zaten, kimse karışmadan büyüt kendi bebeklerini diyor.

Kızlar gunaydın.chicco nextto me için ne düşünüyorsunuz? Ben bebegimi yanımda yatırmak istiyorum buyuzden bu urun cok kullanıslı geliyor ama 6 ay kullanılıyor.gerçi beşiklerin hepsi bebek tutunup kalkmayı öğrenene kadar kullanılıyor.fiyatıda dusmus buarada almak isteyenleriniz varsabende kararsız kaldım.fikirlerinize ihtiyacım var.

Ben bir ara onun üstüne çok yoğunlaşmıştım bebeği görebiliyorum diye ama sonradan konforlu değil,denge sorunu olurmu? Ve sallanmıyor diye vazgeçtim çilekten sepet beşik tarzında 9 aya kadar bir ürün aldım.500 tl fiyatı ve içinde yatağı yastığı yorganı hepsi var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…