2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

En ihtiyacımız olan zamanlarda büyük kolaylık olduğunu düşünüyorum kısa süreliğine kullanılsa da ben almak istiyorum videosunu izlemiştim kurulumu aksamlarının bağlanmasını kullanımını fln anlatıyordu. Ancak baza yataklarda da aynı kullanım kolaylığı sağlar mı nereye nasıl bağlanır bilemedim. Fiyatı kaça düşmüş indirimde olduğunu bilmiyordum.

Babaymall da 664 tl canım.

Dr un iyi olması çok önmli tabiki de ama ücrette önemli az para deil..
Bizim de sendika indirimi vardı ama kadın doğumda kalmış normal fiyata geçtik.. eşime napcaz dedim mapalım 30tl için dr mu deiştircez dedi bn 30 tl düşünürken senin ücreti düşünemiyorum allah kolaylıl versin

bu arada cnm bnada bebegin esi asagida ama 24. haftadan sonra yukari cikar geneli bu sekilde oluyor kanama agri sizi olmadikca endiselenecek bisey yok dedi

Kızlar merhaba ayrıntılı ultrason için hastane 300 tl civarı dediler bana pahalı geldi,devlette yaptırsam acaba yeterince ilgilenirler mi ?

Zor görünüyor ama eşin yanında olacak sonuçta değil mi? Iki kişi yine halleder herşeyi Allahın izniyle.

Eşimyanımda ama sağolsun kayınvalidem hala eliyle besleyip paşam paşamsen otur sen üzlme diyip boynunu boğazını öpüp vs diye sürekli pohpohladığı için eşim elini sıcak sudan soğuksuya koymaz. Gece 1de patates istese kalkıp yapar kadın. Annesinin davranışlarını normal görüyor böyle alışmış ve herkesin annesi gibi olmasını bekliyor. Bu yüzden ondan bana fayda yok oda bir çocuk çünkü ☺

Acaba daha ekonomik bir doktorla birlikte ikisinede mi devam etsen sonra doğumda o hastanede doğurabilirsin 15 bin çok yüksek bir fiyat gibi geldi bana, benim gittiğim hastanede 2 bin civarı bu bile bana yüksek geliyor asgari ücetle çalısıyoruz eşim ve bende

Merhaba kızlar
Sanırım hepiniz bebeğnızın cınsıyetını öğrenmişsiniz.
Bana 13 haftada kız dedi bi dahakı kontrolum 19 haftada. acaba 13 haftalarda cinsiyet yanlış tahmin edileniniz varmi?

Ya

Yani degisebilir kesin demediyse zaten gormeyince bise genelde kiz derlermis gordukleri zaman erkek derlermis gormedi demekki muanenin arasi neden uzun okadar canim
Evet devlet hastanesi kop koca 9 ayda sadice 4 kontrol olsuca 1 gitdi kaldi 3
19 haftada.
30 haftada ve
34 haftada

Bu hafta başka bir doktor bulup gidicem. Bir kaç kişi başladığın doktoru değiştirme falan dedi ama yok yani o rakamı veremem. Aylar öncede sormuştum kem küm edip söylememişti bilsem çok daha önce değiştirebilirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…