- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #21.581
Sabit canım salalanaları başka markalarda var ama.pregoda var sanırım o sallanıo fiyatıda 550 tl ydi yanlış hatırlamıosam.Canım o beşik sallanıyor mu yoksa sabit mi?
Kızlar gunaydın.chicco nextto me için ne düşünüyorsunuz? Ben bebegimi yanımda yatırmak istiyorum buyuzden bu urun cok kullanıslı geliyor ama 6 ay kullanılıyor.gerçi beşiklerin hepsi bebek tutunup kalkmayı öğrenene kadar kullanılıyor.fiyatıda dusmus buarada almak isteyenleriniz varsabende kararsız kaldım.fikirlerinize ihtiyacım var.
. Bazen görünmeyebiliyormuş, testisleri geç iniyor muş,ama çok enteresan 16 -17 de o pipiyi nasıl gormezde kız der
En ihtiyacımız olan zamanlarda büyük kolaylık olduğunu düşünüyorum kısa süreliğine kullanılsa da ben almak istiyorum videosunu izlemiştim kurulumu aksamlarının bağlanmasını kullanımını fln anlatıyordu. Ancak baza yataklarda da aynı kullanım kolaylığı sağlar mı nereye nasıl bağlanır bilemedim. Fiyatı kaça düşmüş indirimde olduğunu bilmiyordum.
Dr un iyi olması çok önmli tabiki de ama ücrette önemli az para deil..Kızlar bir şey danışacağım kafam çok karıştı. Ben 36 hatta 37 artık yaşında olduğum ve 4. Tüp bebek denemem olacağı için şehrin iyi bilinen ama pahalı bir doktoruyla başladım. Tüp bebek başarılı oluncada kendisi aynı zamanda riskli gebelik uzmanı olduğu için devam etmeye karar verdim. Ama muayenehanne ücreti 400 ama ailemin desteği ile devam ediyordum. Doğum ücretini sordum hastane ile 15bin dedi. Yani çok iyi doktor tamam ama artık bu rakam beni aşıyor. Doktoru değiştirmeyi düşünüyorum ama sonra pişman olur muyum korkusu var. Bu haftalarda doktor değiştirilir mi bunu bile bilmiyorum.
bu arada cnm bnada bebegin esi asagida ama 24. haftadan sonra yukari cikar geneli bu sekilde oluyor kanama agri sizi olmadikca endiselenecek bisey yok dediFiyat cok normal 500 600 ü bile duydum .Beni de dr perinatologa yonlendirdi hastanenin kendi 4 boyutlusu var aslinda .Biri doc biri prof önerdiklerinin .Doc u aradim 250 Tl imis Prof a ulasabilene ask olsun .Yengemin dr u.Hic uğraşmayıp ulastigima gideceğim.
Zor görünüyor ama eşin yanında olacak sonuçta değil mi? Iki kişi yine halleder herşeyi Allahın izniyle.
Kızlar bir şey danışacağım kafam çok karıştı. Ben 36 hatta 37 artık yaşında olduğum ve 4. Tüp bebek denemem olacağı için şehrin iyi bilinen ama pahalı bir doktoruyla başladım. Tüp bebek başarılı oluncada kendisi aynı zamanda riskli gebelik uzmanı olduğu için devam etmeye karar verdim. Ama muayenehanne ücreti 400 ama ailemin desteği ile devam ediyordum. Doğum ücretini sordum hastane ile 15bin dedi. Yani çok iyi doktor tamam ama artık bu rakam beni aşıyor. Doktoru değiştirmeyi düşünüyorum ama sonra pişman olur muyum korkusu var. Bu haftalarda doktor değiştirilir mi bunu bile bilmiyorum.
Özele mi gidiyosun cnm? Muayene ücretin ne kdrKızlar merhaba ayrıntılı ultrason için hastane 300 tl civarı dediler bana pahalı geldi,devlette yaptırsam acaba yeterince ilgilenirler mi ?
Bebek hareketlerini his ediyormusun? Kacıncı cocuğun? ilkmi?Biri beni içeriden çimcikliyor sankii
Banada 13 te kesin erkek dedi kesin demediyse gorememistir canimMerhaba kızlar
Sanırım hepiniz bebeğnızın cınsıyetını öğrenmişsiniz.
Bana 13 haftada kız dedi bi dahakı kontrolum 19 haftada. acaba 13 haftalarda cinsiyet yanlış tahmin edileniniz varmi?
Kız ama olmaya bilir dedi sanki kv kiz istemediği için daha sonra kesın değil dediBanada 13 te kesin erkek dedi kesin demediyse gorememistir canim
Bende ilk 13+0da kordon vardi goremedi erkege benzio dedi kesin diemem dedi 13+2 gittim kordon cekilmis kesin erkek dedi canimKız ama olmaya bilir dedi sanki kv kiz istemediği için daha sonra kesın değil dedi
Yani degisebilir kesin demediyse zaten gormeyince bise genelde kiz derlermis gordukleri zaman erkek derlermis gormedi demekki muanenin arasi neden uzun okadar canimKız ama olmaya bilir dedi sanki kv kiz istemediği için daha sonra kesın değil dedi
12+5 de banada kız dedi sağlikla gelsinler inşallahBende ilk 13+0da kordon vardi goremedi erkege benzio dedi kesin diemem dedi 13+2 gittim kordon cekilmis kesin erkek dedi canim
Insallah canim k.v neden kiz istemiomus ilk bebegin mi12+5 de banada kız dedi sağlikla gelsinler inşallah
Evet devlet hastanesi kop koca 9 ayda sadice 4 kontrol olsuca 1 gitdi kaldi 3Ya
Yani degisebilir kesin demediyse zaten gormeyince bise genelde kiz derlermis gordukleri zaman erkek derlermis gormedi demekki muanenin arasi neden uzun okadar canim
Bu hafta başka bir doktor bulup gidicem. Bir kaç kişi başladığın doktoru değiştirme falan dedi ama yok yani o rakamı veremem. Aylar öncede sormuştum kem küm edip söylememişti bilsem çok daha önce değiştirebilirdim.Acaba daha ekonomik bir doktorla birlikte ikisinede mi devam etsen sonra doğumda o hastanede doğurabilirsin 15 bin çok yüksek bir fiyat gibi geldi bana, benim gittiğim hastanede 2 bin civarı bu bile bana yüksek geliyor asgari ücetle çalısıyoruz eşim ve bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?