2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim arada oluyor. Demir eksikliği olabilir dedi çevremdekiler ve Dr. Ama özel birşey yazmadı.

öyle aslında ben ilk hamileliğimde hep bebek gazlı olur çok ağlar gece uyumaz gibi düşünürdüm elektrikli kendi kendine sallanan besikler vardı ondan almayi düşündüm sonra vazgeçtim bebeğim doğdu ne gaz var ne uykusuzluk çok uslu bir bebekti iyiki okadar para verip almamisim gereksiz olurmuş diye düşündüm o sebeple arkadasiniz haklı bebeğin ihtiyacina göre zamanla almak daha dogru..biberon da her bebek almıyor benim büyük kızım aldı ama küçük kızım almadı emzik ikiside almadı bebek sizi yonlendiriyor aslında :))

kaça düşmüş fiyatı? ben de yattığım yerden bebeği görmek için anne yanı beşik düşünüyorum ama chicco 750 civarıydı en son. soo babynın anne yanı beşiği 400 tl şuan onu almayı düşünüyorum. 6 ay yanımda yatsa görsem yeter diyorum şimdilik bakalım...

ama çok enteresan 16 -17 de o pipiyi nasıl gormezde kız der

Canım babymall da 664 tl olmus.

Kayinvalideniz size yardımcı olacaksa ve sizi daha çok bunaltmayacaksa yanınızda bir yardımcı olması sizin için daha iyi olur tek basiniza çok yipranirsiniz enazindan onunuze bir kap yemek koyar siz uyursunuz o bebeklerinizle ilgilenir

Gunumun yarisi wcde geciyor zaten .Gunde 4 litre su iciyorum .Hamilelikten kaynakli degil normalde de boyleyim.Saglikli olsun da insallah altta üstte bir sekilde tasiyacagiz canim.Ben sordum dr a nerde cok agrim oluyor diye o eliyle gosterdi tam burda diye .
O

Oglumda benimde oleydi canim hatta 7 ayda filan beni goren karnin inmis dogumun yakin mi diodu ama sonuc olarak acilmam 2 cm gecmedi normal gelmedi sezeryan oldum korkma canim
Icimi biraz rahatlattin canim sagol insallah bir sorun olmaz .

Canım ben de yoyko almayı düşünüyorum. Ama çıkarıp döndürmeli olanından değil 360 derece döneninden. Yoyko 360 spin diye geçiyor onun da videosu var bak istersen

Canım babymall da 664 tl olmus.
yine de 6 ay kullanılacak bir şey için çok o fiyat ya tabii herkesin kendi bütçesi düşünceler değişir canım. ama kime sorsam anne yanı çok önemli almadığıma pişman oldum ya da kullandım çok memnun kaldım diyorlar. yani kafan yastığında bebeğin elinin altında gerektiğinde pışpışlıyosun gerektiğinde yataktan çıkmadan emziriyosun... dün konuştuğum arkadaşım da büyük mobilya bir anne yanı almış 2 sene yatağına bitişik yatırcak.

Ben dün başladım magnezyum ve kalsiyum takviyesine. Ilk defa bu sabah ağrısız uyandım, yatarken ne tarafa dönsem agrım oluyordu bugün iyiyim çok şükür .
Bende de aynı şeyler vardı ben de dört gün oluyor magnezyum alıyorum. İlk gün çok rahat uyudum dediğin gibi. Sonra yine aynı ağrılarım devam etmeye başladı. Acaba sen hangisini kullanıyorsun canım. Benimki magnorm suya atılıp eritiliyor.

kizlar bulundugum ilin en iyi perintalogu dediler ama eminde deilim 240 muayenesi. ayrintilixa resm cd vs veriomus 30 dk detayli bakiomus sizde fiyatlar nasil
Ben istanbuldayım canım 400 dediler yaptıracağım yerde. CD verecek mi hiç bilmiyorum ama daha önce yaptıran arkadaşım yarım saat kadar sürmüştü dedi fotoğrafını da gösterdi

Yok canim korkma ben son haftamda artik merdiven inip cikiodum ya acilmam olsun diee yokk acilma olmadi :) hiccccc korkmaaa

Canım o beşik sallanıyor mu yoksa sabit mi?

Ben next to me veya başka marka bir anne yanı alıcam. 6 ay değil sırf 3 ay bile olsa değer çünkü ilk zamanlar uyuyamadım ben hiç nefes alıyomu diye hep kalkıp baktım. En azından gözümü açar açmaz görebilirim anne yanında yoksa işkence

Benimkide sordum gerek yok dedi ama bacak ağrım var gece yatamıyorum diye çok yakındım sonunda osteocare diye bir takviye yazdı ilk kez dün kullandım çok rahatladım cidden.

Zor görünüyor ama eşin yanında olacak sonuçta değil mi? Iki kişi yine halleder herşeyi Allahın izniyle.

Osteocare diye bir hap benimki, kalsiyum, magnezyum, vitamin d3, çinko yazıyor üzerinde. Sabah akşam alıyorum .

Kızlar bir şey danışacağım kafam çok karıştı. Ben 36 hatta 37 artık yaşında olduğum ve 4. Tüp bebek denemem olacağı için şehrin iyi bilinen ama pahalı bir doktoruyla başladım. Tüp bebek başarılı oluncada kendisi aynı zamanda riskli gebelik uzmanı olduğu için devam etmeye karar verdim. Ama muayenehanne ücreti 400 ama ailemin desteği ile devam ediyordum. Doğum ücretini sordum hastane ile 15bin dedi. Yani çok iyi doktor tamam ama artık bu rakam beni aşıyor. Doktoru değiştirmeyi düşünüyorum ama sonra pişman olur muyum korkusu var. Bu haftalarda doktor değiştirilir mi bunu bile bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…