- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #21.561
Canım gözün aydın.Kızlar bugün iki kere USG ye girdim ilkinde göstermedi ama ikincide kesin olarak oğlum olcanı öğrendik oğluşm geliyoayprensesii beni eklersen listeye sevinrm kesinmiş
Benim arada oluyor. Demir eksikliği olabilir dedi çevremdekiler ve Dr. Ama özel birşey yazmadı.Kızlar 4-6. Aylar hamileliğin balayı ayları demişlerdi. 2 haftadır çok kötüyüm. Vücudum çok ağırlaştı ve her gece çarpıntım oluyor. Birkaç gün daha sürerse kardiyologa gidicem. Derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum hep. Benzer belirti yaşıyormusunuz. Daha 17. Haftamdayım
öyle aslında ben ilk hamileliğimde hep bebek gazlı olur çok ağlar gece uyumaz gibi düşünürdüm elektrikli kendi kendine sallanan besikler vardı ondan almayi düşündüm sonra vazgeçtim bebeğim doğdu ne gaz var ne uykusuzluk çok uslu bir bebekti iyiki okadar para verip almamisim gereksiz olurmuş diye düşündüm o sebeple arkadasiniz haklı bebeğin ihtiyacina göre zamanla almak daha dogru..biberon da her bebek almıyor benim büyük kızım aldı ama küçük kızım almadı emzik ikiside almadı bebek sizi yonlendiriyor aslında :))Dün bir arkadasimdaydim kızlar bebişi 4 aylık olmuş kız bebek. Bir gülüyor bir çığlıklar atıyor içim gitti vallahi ne kadar tatlılar. Koydu koltuğun üstüne orda bir saat oynadı konuştu kendi kendine. Canı sıkılınca da basit bir oyun halısı serdi altına bir süre de öyle oyalandi. Sonra mizmizlaninca aldı 10 dkda içerde uyuttu geldi. Anakucagi sallanan beşikler bilmem neler hiç ihtiyacı yok. Alma şimdiden belli olmuyor ihtiyaç duydukça alırsın dedi. Bir de doktoru biberon kullanma çok mecbur kalırsan kaşıkla dök ağzına demiş. Vs vs çok konuştuk. Aklım karistiii
kaça düşmüş fiyatı? ben de yattığım yerden bebeği görmek için anne yanı beşik düşünüyorum ama chicco 750 civarıydı en son. soo babynın anne yanı beşiği 400 tl şuan onu almayı düşünüyorum. 6 ay yanımda yatsa görsem yeter diyorum şimdilik bakalım...Kızlar gunaydın.chicco nextto me için ne düşünüyorsunuz? Ben bebegimi yanımda yatırmak istiyorum buyuzden bu urun cok kullanıslı geliyor ama 6 ay kullanılıyor.gerçi beşiklerin hepsi bebek tutunup kalkmayı öğrenene kadar kullanılıyor.fiyatıda dusmus buarada almak isteyenleriniz varsabende kararsız kaldım.fikirlerinize ihtiyacım var.
ama çok enteresan 16 -17 de o pipiyi nasıl gormezde kız derBelli olmuyor bence , bana 12 kız dedi, 16 da erkek, 17 de kız sanki dur bir daha bakayım ya bi çıkıntı var erkek de olabilir dedi, bazen karıştırabiliyorlar yani, kuzenime kız kız dedi doktor, 22 haftasına doğru ayrıntılı ultrasonda erkek dedi Ve oğlu oldu.
kaça düşmüş fiyatı? ben de yattığım yerden bebeği görmek için anne yanı beşik düşünüyorum ama chicco 750 civarıydı en son. soo babynın anne yanı beşiği 400 tl şuan onu almayı düşünüyorum. 6 ay yanımda yatsa görsem yeter diyorum şimdilik bakalım...
Kayinvalideniz size yardımcı olacaksa ve sizi daha çok bunaltmayacaksa yanınızda bir yardımcı olması sizin için daha iyi olur tek basiniza çok yipranirsiniz enazindan onunuze bir kap yemek koyar siz uyursunuz o bebeklerinizle ilgilenirYurtdışında doğurursam karnımda dikişle birde 2 çocuk en Zor zamanları yalnız atlatmış olucam. İlk yıkaması beslenmeye alıştırma vs hep tekim. 1 aylıkken dönülüyormuş ülkeye,sonrada kayınvalide gelicek bize, o yardım edecek. Bir yanım delimisin yorulma okdar bırak yardım etsin diyor diğer yanımda en zor gününde yalnız atlatıyorsun zaten, kimse karışmadan büyüt kendi bebeklerini diyor.
Gunumun yarisi wcde geciyor zaten .Gunde 4 litre su iciyorum .Hamilelikten kaynakli degil normalde de boyleyim.Saglikli olsun da insallah altta üstte bir sekilde tasiyacagiz canim.Ben sordum dr a nerde cok agrim oluyor diye o eliyle gosterdi tam burda diye .Benimde asagida galiba. Bebeğin hareketlerini kasiklarimda hissediyorum ve şimdiden sık idrara çıkma başladı bende. Oğluma hamileyken bu aylarda bu kadar sık idrara çıkmıyordum. Ama doktor bir şey demedi bu gittiğimde soracağım. Benim kuzenimin de 2.çocuk aşağıdaymış. İdrara sık çıkma sıkıntısı yaşamış bir de son aylarda yururken zorlaniyordum dedi. Ona da doktor erken doğabilir demiş ama hiç öyle olmamış 9ay 10 günlük doğmuş
Icimi biraz rahatlattin canim sagol insallah bir sorun olmaz .O
Oglumda benimde oleydi canim hatta 7 ayda filan beni goren karnin inmis dogumun yakin mi diodu ama sonuc olarak acilmam 2 cm gecmedi normal gelmedi sezeryan oldum korkma canim
Canım ben de yoyko almayı düşünüyorum. Ama çıkarıp döndürmeli olanından değil 360 derece döneninden. Yoyko 360 spin diye geçiyor onun da videosu var bak istersenSelam Kızlar:) baya konuşmalar olmuş. Cinsiyet öğrenenler var sanırım. Hayırlı olsun hepsine inş :) ben de deli gibi bebek Arabası arayışındayım. Koldan çift yönlü olanların kullanımı zor bunu deneyip gördüm. O yüzden travel almaya karar verdim. Oturma ünitesi çift yönlü takılıyor çünkü. 2model inceledim bu gün nette.
1-sunny baby Satürn -videosuna bi bakar mısınız?kapanışı çok kolay geldi bana. Ama kalitesiz bi ürün mü bilemedim?
2-Yoyko luxury - ürün güzel kaliteli duruyor
https://www.hepsiburada.com/yoyko-l...bek-arabasi-3-in-1-kahve-rose-p-AILEALTTKY053 Burda baya indirimli. Ve özellikleri ayrıntılı görselli yazıyor.
Bilgisi tavsiyesi olanlardan yardım istiyorummm
yine de 6 ay kullanılacak bir şey için çok o fiyat ya tabii herkesin kendi bütçesi düşünceler değişir canım. ama kime sorsam anne yanı çok önemli almadığıma pişman oldum ya da kullandım çok memnun kaldım diyorlar. yani kafan yastığında bebeğin elinin altında gerektiğinde pışpışlıyosun gerektiğinde yataktan çıkmadan emziriyosun... dün konuştuğum arkadaşım da büyük mobilya bir anne yanı almış 2 sene yatağına bitişik yatırcak.Canım babymall da 664 tl olmus.
Bende de aynı şeyler vardı ben de dört gün oluyor magnezyum alıyorum. İlk gün çok rahat uyudum dediğin gibi. Sonra yine aynı ağrılarım devam etmeye başladı. Acaba sen hangisini kullanıyorsun canım. Benimki magnorm suya atılıp eritiliyor.Ben dün başladım magnezyum ve kalsiyum takviyesine. Ilk defa bu sabah ağrısız uyandım, yatarken ne tarafa dönsem agrım oluyordu bugün iyiyim çok şükür .
Ben istanbuldayım canım 400 dediler yaptıracağım yerde. CD verecek mi hiç bilmiyorum ama daha önce yaptıran arkadaşım yarım saat kadar sürmüştü dedi fotoğrafını da gösterdikizlar bulundugum ilin en iyi perintalogu dediler ama eminde deilim 240 muayenesi. ayrintilixa resm cd vs veriomus 30 dk detayli bakiomus sizde fiyatlar nasil
Yok canim korkma ben son haftamda artik merdiven inip cikiodum ya acilmam olsun diee yokk acilma olmadi :) hiccccc korkmaaaGunumun yarisi wcde geciyor zaten .Gunde 4 litre su iciyorum .Hamilelikten kaynakli degil normalde de boyleyim.Saglikli olsun da insallah altta üstte bir sekilde tasiyacagiz canim.Ben sordum dr a nerde cok agrim oluyor diye o eliyle gosterdi tam burda diye .
Icimi biraz rahatlattin canim sagol insallah bir sorun olmaz .
Canım o beşik sallanıyor mu yoksa sabit mi?Kızlar gunaydın.chicco nextto me için ne düşünüyorsunuz? Ben bebegimi yanımda yatırmak istiyorum buyuzden bu urun cok kullanıslı geliyor ama 6 ay kullanılıyor.gerçi beşiklerin hepsi bebek tutunup kalkmayı öğrenene kadar kullanılıyor.fiyatıda dusmus buarada almak isteyenleriniz varsabende kararsız kaldım.fikirlerinize ihtiyacım var.
Ben next to me veya başka marka bir anne yanı alıcam. 6 ay değil sırf 3 ay bile olsa değer çünkü ilk zamanlar uyuyamadım ben hiç nefes alıyomu diye hep kalkıp baktım. En azından gözümü açar açmaz görebilirim anne yanında yoksa işkenceKızlar gunaydın.chicco nextto me için ne düşünüyorsunuz? Ben bebegimi yanımda yatırmak istiyorum buyuzden bu urun cok kullanıslı geliyor ama 6 ay kullanılıyor.gerçi beşiklerin hepsi bebek tutunup kalkmayı öğrenene kadar kullanılıyor.fiyatıda dusmus buarada almak isteyenleriniz varsabende kararsız kaldım.fikirlerinize ihtiyacım var.
Benimkide sordum gerek yok dedi ama bacak ağrım var gece yatamıyorum diye çok yakındım sonunda osteocare diye bir takviye yazdı ilk kez dün kullandım çok rahatladım cidden.Bana inatla doktorum her gittiğimde hiçbirşey almana gerek yok diyor. Belki dvit başlayabilirmiş. Sebzeni ye balığını etini ye sütünü iç. Ama son 2 haftadır bitkin hissediyorum. 19unda devlet hastanesindeki doktorada bir soracağım takviyeyi, özellikle magnezyumu
Zor görünüyor ama eşin yanında olacak sonuçta değil mi? Iki kişi yine halleder herşeyi Allahın izniyle.Yurtdışında doğurursam karnımda dikişle birde 2 çocuk en Zor zamanları yalnız atlatmış olucam. İlk yıkaması beslenmeye alıştırma vs hep tekim. 1 aylıkken dönülüyormuş ülkeye,sonrada kayınvalide gelicek bize, o yardım edecek. Bir yanım delimisin yorulma okdar bırak yardım etsin diyor diğer yanımda en zor gününde yalnız atlatıyorsun zaten, kimse karışmadan büyüt kendi bebeklerini diyor.
Osteocare diye bir hap benimki, kalsiyum, magnezyum, vitamin d3, çinko yazıyor üzerinde. Sabah akşam alıyorum .Bende de aynı şeyler vardı ben de dört gün oluyor magnezyum alıyorum. İlk gün çok rahat uyudum dediğin gibi. Sonra yine aynı ağrılarım devam etmeye başladı. Acaba sen hangisini kullanıyorsun canım. Benimki magnorm suya atılıp eritiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?