2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Magnezyum kullanıyormusun? İnternette okudum magneZyum kullananlarda bacak ve vücut ağrısı daha az oluyormuş
Ben dün başladım magnezyum ve kalsiyum takviyesine. Ilk defa bu sabah ağrısız uyandım, yatarken ne tarafa dönsem agrım oluyordu bugün iyiyim çok şükür .

Dün bir arkadasimdaydim kızlar bebişi 4 aylık olmuş kız bebek. Bir gülüyor bir çığlıklar atıyor içim gitti vallahi ne kadar tatlılar. Koydu koltuğun üstüne orda bir saat oynadı konuştu kendi kendine. Canı sıkılınca da basit bir oyun halısı serdi altına bir süre de öyle oyalandi. Sonra mizmizlaninca aldı 10 dkda içerde uyuttu geldi. Anakucagi sallanan beşikler bilmem neler hiç ihtiyacı yok. Alma şimdiden belli olmuyor ihtiyaç duydukça alırsın dedi. Bir de doktoru biberon kullanma çok mecbur kalırsan kaşıkla dök ağzına demiş. Vs vs çok konuştuk. Aklım karistiii

Hayal gibi valla anlattıkların bana hiç böyle güzel şeyler söylemiyorlar. Mahvolacaksın, uykusuzluktan öleceksin falan hep kötü senaryolar duymaktan bıktım. Inşallah bizimde böyle güzel günlerimiz olsun.

Merhaba canım sunny baby Satürn modelini bir firmada inceleme imkanım olmustu sürüşü güzeldi ama çocuğun oturacağı yatacağı yerdeki malzemeler çok zayıf sünger desteği yok denecek kadar azdı,ben bu konuya çok önem veriyorum çocuğumu sert bir zemine yatırmak istemem o yüzden tercihimi casuel 'in destekli ürünlerinden yana kullanıcam .Yoyko modelini hiçbir yerde görmedim..

Ya canim ilk aylar zaten hep uyuyorlar ama iki saatte bir beslenmeye kalkiorlar yani gece 12 de yattiniz 2 de kalkar emzirir gazini cikarir uyutur yatarsin rutin boleee kolik bebekler istisna onlar surekli aglio ama o larinda damlalari var benim oglumu cok rahatlatmisti

Inşallah böyle olur yani zaten yaz ayları rahat olur uykusuz bile dayanırım diyorum. Tek ekstra durumum benimkiler ikiz ama idare ederim gibi düşünüyorum.

Evet canım doğru diyosun kesinlikle biberon kullanmayın küçük yaşta çünkü çocuk memeyi bırakır biberondan çok aktığı için annenin memesindeki süt çocuğa az geliyor kaşıkla verin bebeğe. Bizzat yakınen şahidim ablamdan

Inşallah böyle olur yani zaten yaz ayları rahat olur uykusuz bile dayanırım diyorum. Tek ekstra durumum benimkiler ikiz ama idare ederim gibi düşünüyorum.
Hic dusunme Allah kolaylik verir .O kotu senaryoyu sadece ikiz oldugu icin yazmiyorlar emin ol .Sırf akil vermis olmak icin gazi cok olursa bittin ,kucak delisi olursa zorlanirsin ,hadi memeni almazsa vs vs

Günaydın kızlar... mutlu hafta sonları herkeze..
Kötü senaryolar emin olun herkeze yazılıyor... en sonunda patlayıp ne yapalım doğrmayyaımmı dicem..
Bana senin olsunda görcem bn seni diyorlar olsun da görün diorum bnde. Deli ediyolar insanı
Her bebek aynı deildir... her anne baba da aynı deildir...bebeğin huyları olabilir ama nasl alıştırdığında önemli..

Yaaa hic uyutmasadaaa o miniklerrrr inan bir gulumserlerrr herseyi unutursun evladin canin cunku ne yapsanda hep daha iyisini yapiyim die ugrasirsin yani en uyunayan bebek aglayan bebek max. 4 aya kadar 4 aydan soraasi kolay

kizlar bulundugum ilin en iyi perintalogu dediler ama eminde deilim 240 muayenesi. ayrintilixa resm cd vs veriomus 30 dk detayli bakiomus sizde fiyatlar nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…