Herkese tekrar merhaba! Sizde de "Mahvolacaksin kulübü" üyeleri başladı mı konuşmaya? Evime gelen çok sevdigim bir ablamız,ki beni ilk defa görüyor aylardır," İyi ..k yedin de hamile kaldın,gor şimdi gununu,asıl dertler şimdi başlıyor,bu başka dertlere benzemez,çok zor,çok para lazım,sen mi bakacaksın çocuğa yalnız,e nasıl çalışacaksın,vs.. " başladı ilk cümlelerine... ben de susup sadece şunu sordum: " Sen pişman mısın cocuk sahibi olduğuna?" Yanıt: "Yok canım asla!" Peki,dedim... bu süreçte en çok korktuğum şey bosbogazlik eden çevremiz... Kilo mu aldın sen, diyen görümceme de selamlar.. Yani 18 hafta bitiyor,bı zahmet 2 kilo alayım.. imdatt... neyse.. Bu hikayelere gülüp geçiyorum da hormonlarım alttan alta 'tak bunları kafayaaa,sinirlenen,kaygilannnn,uykularin kaçsin' diyor:))) Direniyorum:) Kimbilir daha ne abuk laflar olacak değil mi? Hazırlanalim diye yazıyorum sizlere de.. Bu daha başlangıç:) Bu arada yuzum döktü,egzama gibi parça parça kıpkırmızı ve kasiniyo, yanıyor. Ne tetikliyor hiç bilmiyorum.. Belki de gizli kaygı,stres,belki tatlılar,belki sürdüğüm yağlar.. Şimdi buna da başlar o kulüp .." Aaa yüzün cook kötü!!" Yes lady,evde de ayna var,diyeceğim artık!