2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar ya gece yatarken heryerim agrio ates basio bende atiyorum ustumde ne varsa simdkde bademcikler eror verdi
hele afedersiniz wc derdim cok buyuk ne yapsam gebelik resmen 40 haftalik hastalikmis harbiden ya 20. haftada perte cikardi

Anneler merhaba. Bebek bakımıyla ilgili özellikle ilk 6 ay için yazılmış bebeklerle ilgili kitap varmı? Alıp okumak istiyorum
Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler, tracy göğe diye bir kitap hakkında baya olumlu şey okudum uyku rutini vs oturtmak için tavsiyeler var ben de henüz pratik aşamasına geçmedim ama bu kitabı okuyacağım

Evet böyle bi klüp var malesef benim de en yakın arkadaşım sürekli çocuk doğmadan bol bol gez doğduktan sonra bir daha asla gezemeyeceksinden başka bir laf etmiyor

Anneler merhaba. Bebek bakımıyla ilgili özellikle ilk 6 ay için yazılmış bebeklerle ilgili kitap varmı? Alıp okumak istiyorum

Ben 5kitap aldım. Şuan 3.deyim canım.

1-başlarım şimdi anneliğe.
1günde okudum çok güzel bi kitap. Sesli güldüm çoğu yerde. Tekrar okuyacağım ama.
2-kötü alışkanlıklara iyi öneriler.
Çok güzel bi kitap yine 1 günde bitti
3-korkma iyi bir annesin.
Şu an okuyorum. Gayet güzel. Yazarı da takip ediyorum ayrıca.
4-uykusuz anne kalmasın.
Daha okumadım. Olumlu yorumlar var
5-bebek bakım sorunlarına mucize çözümler. Çok güzel yorumlar okudum. Henüz elime geçmedi geçince okuyacağım hemen.
6-hamilelik doğum ve bebek bakım kitabı. Ayşe Öner yazarı. Yeni basımı olacakmış onu bekliyorum hiç bi yerde kalmamış kitap.

Ayrıca Adem güneş in kitaplarına da bakıcam. Bi de bağırmayan anneler kitabını incelemek istiyorum.

kizlar ya gece yatarken heryerim agrio ates basio bende atiyorum ustumde ne varsa simdkde bademcikler eror verdi
hele afedersiniz wc derdim cok buyuk ne yapsam gebelik resmen 40 haftalik hastalikmis harbiden ya 20. haftada perte cikardi
O sıkıntılar bende de var. wc ye çıkmaktan dogru duzgun uykumu alamiyorum. Bi de sıcak basıyor. Eşim surekli ustumu örter ben surekli açarım. Gecemiz boyle geçiyor.wc ye az çıkayım diye Su az içmeye çalışıyorum ama olmuyor. Çölde susuz kalmış gibi uyaniyorum.

Günaydın kızlar, 4'lü tarama testini devlette yapıyorlar mı ? Bu ay hem detaylı ultrason hem 4 lü tarama var birde her ikisi içinde muayene ücreti olacak. 4 lüyü bari devlette yaptırayım diyorum.

Kızlar günaydın bugün üniversite de kontrolüm vardı.buda bebeğim.cinsiyeti sordum gözükmüyor dedi bir ay sonra ayrıntılıya çağırdı

Eklentiler

• image.webp
    15 KB · Görüntüleme: 90

evet gercekden yolu yariladik rabbim sag salim basariyla bitirmeyi nasip etsin insallah hepimize geceler bize simdiden basladi zorluga bebisle hic uyumicaz alistirma sanirim bunlar :)

Bende geceleri hep uyanıyorum ateş basıyo gaz doluyo karnım uykusuz geceler şimdiden başladııı . ZAten evde patlamak üzereyim napıyım sebim sağ olsun ))

Kizlar gittigim hastaneyi aradim 3lu test icin yapilmio burda dedi 2li ve 4lu var dedi simdi napim ben devlette mi yaptirayim 3luyu yoksa 4luyu mu bekleyim

B
Kızlar günaydın bugün üniversite de kontrolüm vardı.buda bebeğim.cinsiyeti sordum gözükmüyor dedi bir ay sonra ayrıntılıya çağırdı
bacaklarının arasında parlak bir alan var bana erkek gibi geldi o yüzden :) şu görüntüyü görüp de cinsiyeti gözükmüyor demesi de bi tuhaf. Doktorlar çok net anlıyor aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…