2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim hisetdıklermi aynısını yazmışsın, o kadar haklısınkı canım keşke boyle olmasaydı ama böyle bizde en azından biraz değiştirmeye calışımalıyız ne kadar fark eder bilmiyorum ama

Evet böyle bi klüp var malesef benim de en yakın arkadaşım sürekli çocuk doğmadan bol bol gez doğduktan sonra bir daha asla gezemeyeceksinden başka bir laf etmiyor
Arkadaşınıza hiiiç katılmıyorum :) Oğlum 2 yaşında. 3 kere beraber yurt dışı gezisine bile çıktım. İlk birkaç ay tabii ki zor olur. Oğlum Aralık doğumlu. Kış ayında tabi ki gezmeye çıkarmadım. ama havalar ısınınca... bizi durdurabilene aşk olsun. Hiç öyle diyenleri kafana takma. Alıyorsun pusetini, mamalarını, yedek bezlerini, yedek kıyafetlerini.. Hiç de bir şey olmuyor.

Mahallenin en mutlu bebeği- Dr.Harvey karp bu kitabı da onerebilirim.

Kızlar günaydın bugün üniversite de kontrolüm vardı.buda bebeğim.cinsiyeti sordum gözükmüyor dedi bir ay sonra ayrıntılıya çağırdı
Uzun iki çizgi bacak ise aradaki kısım ya kordondur yada pipidir cnm... bnm bacak arasında 2 çizgi vardı dr bunlar dudakları dedi.. biraz daha sabret kesinleşir inşallah bi sonraki seferde

B

bacaklarının arasında parlak bir alan var bana erkek gibi geldi o yüzden :) şu görüntüyü görüp de cinsiyeti gözükmüyor demesi de bi tuhaf. Doktorlar çok net anlıyor aslında.
Bende anlamadım canım normalde bu doktor bi kerede 4 kişi birden alıyo odaya 13 14 haftalık gebeliklere cinsiyetleri söylerken çok duydum önümden üç kişiye cinsiyetleri söyledi sormadan erkek bebek kız bebek diye.valla allah beni deniyo heralde bi net bişey söyleyen olmadı 22 dede göremezlerse söylettirmicem Doğuma kadar

Canım herkese söyleyip de sana söylemiyorsa belkide kordon gelmiştir bilemeyiz hayırlısı inşş bende çarş gidicem kendi dr uma bakalım cinsiyet netleşir inşş en son kız da bıraktık :)

Kızlar canımı sıkıyor bazıları yaaaa....

Kitap alıyorum ya okuyorum rahatlıyorum mutlu oluyorum fikir ediniyorum. Annelik nasıl oluyor neler hissediyor insan vs vs birçok şey öğreniyorum. İlk hamileliğim zaten tecrübesizim.
Millet tutturmuş bi laf, amaaan kitapları okusan nolcak?? Ahh Ahh her şey o kitaplardaki gibi olmuyor. Bi olsun Bebeğin göreceksin. Bunlar hep hayal ürünü şeyler. Kitapla annelik öğrenilmiyor. Falan filan.....
Yaaa diyorum ki çoğu kitap zaten kendi başından geçenleri anlatan kitaplar. Eğlenceli ve rahatlatıcı oluyor,ayrıca atıyorum çocuk uyumadı uyku eğitimi kitaplarından aklında bişeyler kalır onu denersin. Tabi ki her şey kitaptaki gibi olmaz ama en azından saf saf bakıcama bi fikrim olur diyorum. Ayyy çocuk uyumasın görecem ben seni,yemek yemesin gör bak nolcak??offfffffff...deliricem yaaaa!!!!

Aslında böyle çok cekenler istiyorlar ki başkaları da rahat etmesin çok sıkıntı çeksin...
İnsanoğlu neden böyle garip anlamak mummüm değil 2 erkek çocuğum var simdi 3.yolda duyanların cogu Ayyy Allah yardımcın olsun diyor.Arkadas bebek ilk doğduğunda kiz veya erkek değişmiyor ki huyu suyu bebek bebektir ilk zamanlar dis dünyaya adapte olmasi zor olur ve doğasının gereğini yapar uykusu gelince acikinca v.s ağlar yaniii nedir bu felaket tellallığı yahuuu

Ya milleti ne takıyorsunuz ki. Hiiiç umrumda değiller. Bana da diyorlar 10 yıl önce çocukları olanlar alınanların fiyatına yok o ne bu fiyata araba mı olur alma bence ucuzunu al yok işte akülü arabasını da al bari şimdiden gibi... inanın hiiç umrumda bile olmuyor benim hayatım benim iç dünyam benim ilk bebeğim ve canım be isterse içimden nasıl hissediyorsam yapıyorum ve yapacağım. Bende diyorum ki onlara bende siz hediye alırsınız arabayı diye düşünmüştüm falan diyorum hiç sesleri çıkmıyor :)) keyfininize bakın bu sizin bebeğiniz. Bebekle aramızda nasıl bir ilişki gelişecek hiçbirimiz bilmiyoruz ama her çocuk bir şekilde büyüyor öyle veya böyle.

Seni çok iyi anlıyorm.. arkadaşlara diorum ki görüşelim çıkalım yok cocuk var cocuk hasta olur fln filan bi bakıyırum başka yerde.. şimdi bana diolar seninde olsun görcem seni. Seninde olsun sen gelme bak sorcam sana fln filan.... bnde diorum olsunda görün...
kasten yapanlar inadına yapıcam he he dicem geçicem tabiki cocuk hasta olabilir olur bizde hasta oluyoruz onlara sözüm yok..
Hamilelere hep kötü seneryolar anlatılıyor amaç ne bilmem anlamamda onun öyle die herkezin öyle olacak hali yok sonuçtaa..
Sen oku kendi bilgini oluştur ilerde tecrubeye dökersin onlarda görür herkezin bebeği aynı olmadığını..

Bana da olumsuz seyler soyleyenler oluyo sanki sormuşum gibii. Bide tutturuolar kim bakcak die bakicimi tutucanda flnda flnda calisiyorumya nolcak nolcak diip duruolar ya sizee ne olumsuz yorumlarinizi kendinize bakin ne yani cocuk yapmayalimmi. Neyse bende boyle seyler dusunmuyorum suan diip geciyorum bu sıkıcı tiplere

Benim hisetdıklermi aynısını yazmışsın, o kadar haklısınkı canım keşke boyle olmasaydı ama böyle bizde en azından biraz değiştirmeye calışımalıyız ne kadar fark eder bilmiyorum ama
ben akşini yapiyorum,arkadaw bazi akrabalar var iki oglu falan ay senin kiz yokmu diyoru.))) kizi olmayan anne nasil mutlu ola bilirki,kiz wart her eve ,hi

Bir yandan katılıyorum, yaptıkça öğreniyor insan bazı şeyleri. Fakat kendi annemden örnek vermek gerekirse, 3 kız çocuğu büyüttükten sonra bir "çocuk bakımı" kursuna gitti ve bakıcılık için sertifika aldı. Normalde ilgili alakalı bir anneydi her zaman, buna rağmen kursa gittikten sonra çok şey öğrendiğini söylüyor. O eğitimden sonra bebek- çocuk bakıcılığı da yaptı ve baktığı çocukların aileleri çok memnun durumdan. Şimdi kurs materyallerini sana vereyim sen de oku diyor :) Diyeceğim şu ki öğrenmenin sonu yok, birçok kaynaktan faydalanıp sonra da o bilgileri büyüklerimizin deneyimiyle ve kendi deneyimimizle harmanlamalıyız bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…