- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #21.821
Ohoooo siz bizim evi görün 3 yaşında kızım var maşallah o kadar meraklı ki ama bu merakı sayesinde herşeyi kendi başına öğreniyor yeri gelse döküyor saçıyor yeri gelse götürüp yerine koyuyor sadece daha küçük zamanlarda yürüteçte gezdiği ve ya emekleyerek gittiği zamanlarda elinin ulaştığı yerlere zararlı maddeler deterjan falan gibi ve ya kesici aletler bıçak falan herhangi tehlikeli bir şeyleri kaldiracaksiniz yani bunları dememe bile gerek yok yaşadıkça hepsini kendi duzeninize göre ve bebeğin hareketi ve merakına göre ayarlayacaksiniz inşallah kısacası hepsi hallolur yeterki sağ salim doğsunlar inşallah hem o zaman geldiğinde bile burdan yardim ederiz birbirimize
Kızlar çok güzel şeyler almışsınız ya
Yapıyorsunuz bende bebek battaniyesi örüyorum
Aynen ya benim 2 kız olduğunu öyrenen anne taraftan akrabalarım dayımın kızının 1 oğlu var, 2 bebeği isdiyor bana budami kız aldırmak falan dediğinde şimdi onun 2 erkek ulursa aldıracakmı diyorum falan aynı şeymi diyor, aynı tabi.ben akşini yapiyorum,arkadaw bazi akrabalar var iki oglu falan ay senin kiz yokmu diyoru.))) kizi olmayan anne nasil mutlu ola bilirki,kiz wart her eve ,hi
Allah yardımcın olsun canım inşallah kolay gecer.Gunaydin kizlar .Benim icin cok yorucu bir gun olacak .5 e kadar okul 6 dan gece 12ye kadar hizmet ici egitim
Kızlar canımı sıkıyor bazıları yaaaa....
Kitap alıyorum ya okuyorum rahatlıyorum mutlu oluyorum fikir ediniyorum. Annelik nasıl oluyor neler hissediyor insan vs vs birçok şey öğreniyorum. İlk hamileliğim zaten tecrübesizim.
Millet tutturmuş bi laf, amaaan kitapları okusan nolcak?? Ahh Ahh her şey o kitaplardaki gibi olmuyor. Bi olsun Bebeğin göreceksin. Bunlar hep hayal ürünü şeyler. Kitapla annelik öğrenilmiyor. Falan filan.....
Yaaa diyorum ki çoğu kitap zaten kendi başından geçenleri anlatan kitaplar. Eğlenceli ve rahatlatıcı oluyor,ayrıca atıyorum çocuk uyumadı uyku eğitimi kitaplarından aklında bişeyler kalır onu denersin. Tabi ki her şey kitaptaki gibi olmaz ama en azından saf saf bakıcama bi fikrim olur diyorum. Ayyy çocuk uyumasın görecem ben seni,yemek yemesin gör bak nolcak??offfffffff...deliricem yaaaa!!!!
Hayırlısı olsun canım kız denilende yanılma daha az oluyormuş arada çıkıntı gözükmediği için ilk çocuğunsa rabbim sağlık versin ikinci üncü de öyle tabi ama insan ilkten sonra değişik istiyor.hayırlsıı olsun artık eskisi gibi merakım yok sağ sağlim doğsun da yeter. Bugün doktor bebeğin eşi aşağı yapışmış dedi kanama sancı olursa hemen gel dedi yani sağ sağlim Doğuma kadar gideyim bebeğimi kucağıma alayım yeter banaCanım herkese söyleyip de sana söylemiyorsa belkide kordon gelmiştir bilemeyiz hayırlısı inşş bende çarş gidicem kendi dr uma bakalım cinsiyet netleşir inşş en son kız da bıraktık :)
Bende baş dönmelerim musade ettikçe bi battaniye örüyorum canım.ole gusel bir duyguki bebeğim için bişey yapıyor olmak.Allah isteyen herkese tez vakitte hayırlısıyla yasatsın bu duyguları.biz tup bebekle sahip olduk bebeğimize oyuzden bole seyler yapabilmenin cok kıymetli olduğunu düşünüyorum.
Doktorlar kesin konuşmasada bebeğim yüksek ihtimal erkek ama yinede ben ünisex kıyafet alıcam kasacı kıza sordum hem kıza hem erkeğe gidebilecek neler var diye bu badileri gösterdi bende aldım hemen eldivenler biraz erkek işi ama olsun mecbur giydiricem bide kız habire kız reyonlarına götürdü beni diyorum belli değil daha ay evet söylemiştiniz ben niye kızlara götürüyorsam diyo bide.hayat bana oynuyor resmen ya bugün 17+1 haftalık olduk doktor nasıl göremez anlamadım.22 dede söylemesinler daha sormicam
Çok güzel canım güle güle giysin bebişin maşallahMerhaba kızlar yavaştan başladım alışveriş yapmaya..büyük eşyalar için erken diye düşünüyorum bebek odası yapcam inşallah birde küçük park yatak almayı düşünüyorum anne yani gibi memlekete gittiğimde katlayıp yanımda götürürüm diye düşünüyorum..bunuda hafta sonu aldım çok güzel bişey bebegin için bişeyler almak
Bende başından beri ultrasona giriyorum 2 haftada bir. Geçen hafta gittim. Yarında doktor değiştireceğim için başka bir doktora gideceğim. Ayrıntılı olmasa da benimde aklıma takıldı sürekli ultrasona girmenin bir sakıncası var mı diye. Yarın yeni doktora soracağım. Amerika'da Avrupa'da falan sadece 3 kere giriyolarmış.Kızlar bişey sorucam size özelede gidiyorum üniversiteye bilenler bilir.özel bir ay sonra çağırdı bugün üniversitede bir ay sonra çağırdı ikiside ayrıntılı usg için ikisinede girsem bebeğe zararı olur diye düşünüyorum çünkü ilk doktor bakıyo sonra ayrıntılıya gidiyorum orda başka doktor bakıyo yani iki iki dört defa usgye giricem bebeğe zararı olurmu fikir verin üniversite özel gibi bakmıyor ama rutin olarak üniversite ye gidiyorum napıcam kafam karıştı
Ben bir sürü eldiven şapka almıştım :) Aralık doğumlu oğlum. hiçbirini takmadı. Huysuzlandı hep takınca. Boşuna almışım o akdar şeyi. Hepsi yepyeni duruyor :) Şimdiki bebik temmuz'da doğacağından zaten ne eldiven ne de şapka takmam gibi geliyor.Güle gulle giydir
Ben giydiemicem eldiven
Teşekkür ederim canım senin bebisinde güle güle giysin inşallah çok güzel şeyler almışsınÇok güzel canım güle güle giysin bebişin maşallah
Bana da doktor %90 kız dedid yine de ayrıntılı ultrasona girene kadar ben de unisex aldim ,iyi yapmışsın güle güle giydir:)Doktorlar kesin konuşmasada bebeğim yüksek ihtimal erkek ama yinede ben ünisex kıyafet alıcam kasacı kıza sordum hem kıza hem erkeğe gidebilecek neler var diye bu badileri gösterdi bende aldım hemen eldivenler biraz erkek işi ama olsun mecbur giydiricem bide kız habire kız reyonlarına götürdü beni diyorum belli değil daha ay evet söylemiştiniz ben niye kızlara götürüyorsam diyo bide.hayat bana oynuyor resmen ya bugün 17+1 haftalık olduk doktor nasıl göremez anlamadım.22 dede söylemesinler daha sormicam
Ultrason ses dalgalarını kullarak ölçüm yaptığı için bir sakınca olacağını sanmıyorum. Sadece vajinal usglerfe prob ısı yaydığı için kalp ritmini çok dinlemeyi tercih etmiyorlar diye biliyorumBende başından beri ultrasona giriyorum 2 haftada bir. Geçen hafta gittim. Yarında doktor değiştireceğim için başka bir doktora gideceğim. Ayrıntılı olmasa da benimde aklıma takıldı sürekli ultrasona girmenin bir sakıncası var mı diye. Yarın yeni doktora soracağım. Amerika'da Avrupa'da falan sadece 3 kere giriyolarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?