2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar söylenenleri çok takmayın hayatın her döneminde böyle insanlarla karşılaşıyoruz maalesef :) çocuk doğduktan sonra lohusalık döneminde de olacak hem de psikolojik açıdan daha güçsüz olduğumuz bir dönem. O yüzden kafanıza şimdiden takıp canınızı sıkmayın. Siz hamileliğinizin tadını çıkarın. Bana da diyen oluyor gülüp geçiyorum bir kulağımdan girip öbüründen çıkıyor.

Ne gusel anlatmışşın canım bana sorarsan zaten okadar normal şeylerki bunlar elbette karıstıracak merak edecek arastıracak ve öğrenecek.Çocuklar herseyi bole bole öğrenecek hayatta denemeden kim ne öğrenebilir ki.kendimiz gibi olmalarını beklersek zaten olmaz.kosede süs gibi otursun mu cocuk? Ole kosede oturan bişi istio olsam zaten bi saksı çiçek alırım.elbette ben daha ilk defa anne olacağım Allah nasip ederse ama bana gore anne babanın gorevi çocuklar hayatı öğrenirken onların yanında olmak guvende olmalarını sağlamak.Allah sağlık versin de dağıtsın inşallah zamanla dağıttığınıda kendisinin toplamasını öğretebilirsem daha ne olsun

Kızlar çok güzel şeyler almışsınız ya
Yapıyorsunuz bende bebek battaniyesi örüyorum

Bende baş dönmelerim musade ettikçe bi battaniye örüyorum canım.ole gusel bir duyguki bebeğim için bişey yapıyor olmak.Allah isteyen herkese tez vakitte hayırlısıyla yasatsın bu duyguları.biz tup bebekle sahip olduk bebeğimize oyuzden bole seyler yapabilmenin cok kıymetli olduğunu düşünüyorum.

ben akşini yapiyorum,arkadaw bazi akrabalar var iki oglu falan ay senin kiz yokmu diyoru.))) kizi olmayan anne nasil mutlu ola bilirki,kiz wart her eve ,hi
Aynen ya benim 2 kız olduğunu öyrenen anne taraftan akrabalarım dayımın kızının 1 oğlu var, 2 bebeği isdiyor bana budami kız aldırmak falan dediğinde şimdi onun 2 erkek ulursa aldıracakmı diyorum falan aynı şeymi diyor, aynı tabi.
Bide boyle diyorlar ilk bebek erkek olunca kafan rahat ediyor ikinci ne olursa olsun diye erkekde olsa olur kızda 3 doğurmak zorunda kalmazsın.

Canım valla gülüp geçmemiz lazım ama bazen de olmuyor.bende duyuyorum aynı seyleri.kitaptaki gibi olmuyo hiçbişi sole bole diyen bi tanıdık var ama baksan gece gunduz cocuguna annesi bakıo anneside isyanda :) madem ole gece al en azından annenin yanından harika annesin ya.herkes felaket tellalı.off gorusmicen bile varya bunlarla.

Canım herkese söyleyip de sana söylemiyorsa belkide kordon gelmiştir bilemeyiz hayırlısı inşş bende çarş gidicem kendi dr uma bakalım cinsiyet netleşir inşş en son kız da bıraktık :)
Hayırlısı olsun canım kız denilende yanılma daha az oluyormuş arada çıkıntı gözükmediği için ilk çocuğunsa rabbim sağlık versin ikinci üncü de öyle tabi ama insan ilkten sonra değişik istiyor.hayırlsıı olsun artık eskisi gibi merakım yok sağ sağlim doğsun da yeter. Bugün doktor bebeğin eşi aşağı yapışmış dedi kanama sancı olursa hemen gel dedi yani sağ sağlim Doğuma kadar gideyim bebeğimi kucağıma alayım yeter bana

Yalnıs arkadaşlar devir çok değişti artık millet kızını vermiyo oğlunu veriyo şu zamanda çok az kv ile oturan var. erkek çocuğu ele karışınca aileyi pek sallamıyo gerçekten kızlar öyle değil sürekli çevrelerinde tabi ististanalar kaideyi bozmaz. Kızı olmadığı için çok pişman olan yaşlı kadınlar biliyorum ağlıyo resmen ama zamanında oğlum oğlum diye geziyolarmış :))

Kızlar bişey sorucam size özelede gidiyorum üniversiteye bilenler bilir.özel bir ay sonra çağırdı bugün üniversitede bir ay sonra çağırdı ikiside ayrıntılı usg için ikisinede girsem bebeğe zararı olur diye düşünüyorum çünkü ilk doktor bakıyo sonra ayrıntılıya gidiyorum orda başka doktor bakıyo yani iki iki dört defa usgye giricem bebeğe zararı olurmu fikir verin üniversite özel gibi bakmıyor ama rutin olarak üniversite ye gidiyorum napıcam kafam karıştı

Allah sağ salim almayı nasip etsin kucağmiza..
Aynen. Bende okuyorum ve fırsat buldukça örüyorum...
Hem bebeğim hem de kendim için iyi..
Stres atıyorum.
Çevremdekiler çok kötü bana karsi

Doktorlar kesin konuşmasada bebeğim yüksek ihtimal erkek ama yinede ben ünisex kıyafet alıcam kasacı kıza sordum hem kıza hem erkeğe gidebilecek neler var diye bu badileri gösterdi bende aldım hemen eldivenler biraz erkek işi ama olsun mecbur giydiricem bide kız habire kız reyonlarına götürdü beni diyorum belli değil daha ay evet söylemiştiniz ben niye kızlara götürüyorsam diyo bide.hayat bana oynuyor resmen ya bugün 17+1 haftalık olduk doktor nasıl göremez anlamadım.22 dede söylemesinler daha sormicam

Eklentiler

• 1AD5C06F-4B3B-4F66-92B4-62E3F5A84E3F.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar benim gibi sağ tarafında ağrı yaşayan var mı acaba;? Bir kaç haftadır sağ kasıkta bazen sağ bacak eklem bölgesinde bazen daha yukarıda karnımın sağ tarafında ağrı geliyor gidiyor. Şiddetli değil ama insanın içi rahat etmiyor

Güle gulle giydir

Ben giydiemicem eldiven

Merhaba kızlar yavaştan başladım alışveriş yapmaya..büyük eşyalar için erken diye düşünüyorum bebek odası yapcam inşallah birde küçük park yatak almayı düşünüyorum anne yani gibi memlekete gittiğimde katlayıp yanımda götürürüm diye düşünüyorum..bunuda hafta sonu aldım çok güzel bişey bebegin için bişeyler almak

Eklentiler

• 2018-02-12 15.37.55-01.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 93
Çok güzel canım güle güle giysin bebişin maşallah

Bende başından beri ultrasona giriyorum 2 haftada bir. Geçen hafta gittim. Yarında doktor değiştireceğim için başka bir doktora gideceğim. Ayrıntılı olmasa da benimde aklıma takıldı sürekli ultrasona girmenin bir sakıncası var mı diye. Yarın yeni doktora soracağım. Amerika'da Avrupa'da falan sadece 3 kere giriyolarmış.

Güle gulle giydir

Ben giydiemicem eldiven
Ben bir sürü eldiven şapka almıştım :) Aralık doğumlu oğlum. hiçbirini takmadı. Huysuzlandı hep takınca. Boşuna almışım o akdar şeyi. Hepsi yepyeni duruyor :) Şimdiki bebik temmuz'da doğacağından zaten ne eldiven ne de şapka takmam gibi geliyor.

Bana da doktor %90 kız dedid yine de ayrıntılı ultrasona girene kadar ben de unisex aldim ,iyi yapmışsın güle güle giydir:)

Ultrason ses dalgalarını kullarak ölçüm yaptığı için bir sakınca olacağını sanmıyorum. Sadece vajinal usglerfe prob ısı yaydığı için kalp ritmini çok dinlemeyi tercih etmiyorlar diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…