2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet kızda çok yarılma olmuyo bacak arası boş gibiydi bende baktım usg den . İnsan farklı cinsiyet isteyebilir bu normal bende ikincinin erkek olmasını istiyorum inşş hayırlısı. Bebeklerimiz sağ sağlim doğsnda inşş Allah neyi uyğun gördüyse bize

Bende küçük kas gelişimi için iyi olmadığı için kullanmayı düşünmüyorum

Kışında kalın giydirip bere taksam yetmez mi..

Bence iki kere ayrıntılıya girmene gerek yok canım pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. devamlı üni de takip ediliyorsan orda yaptır ordaki sonuçlarını gösterirsin özeldeki doktora. Bende hem devlet hastanesine hem özele gidiyorum. Araştırma hastanesinde yaptıracam nasipse detaylı usg'yi. özeldeki doktor da ister burda yaptır istersen araştırma hastanesinde de yaptırabilirsin demişti

Kızlar Liv hospital ulusa doğum ücreti sordum evime yakın sayılır. Sgk geçmiyor. Normal doğum 16.800 Sezeryan 18 bin dedi. Bu ne uçuk fiyatlar evde dogurcam galiba

Canım valla benim abimin 2 kızı var onları artık kafasında gezdirio bende hep kızım olsun istedim hatta tup bebekle sahip olmamıza ragmen oğlan oldugunu oğrenince biraz üzüldüm ama sonadan aklım başıma geldi evladın kızı erkeği yok hayırlısı hayırsızı var aslında.etrafımda kızından ceken yada kızına dualar eden yada oğlundan cok memnun veya oğlundan ceken örnekler var.illede erkek olsun diyip hayırlısını istememek aslında bize geşecegi hazırlıyor bole erkek duskunu ailelerde o erkek cocuklar okadar da yanlış buyutuluyorki bi bakıyorsun ilerde onun anasına babasına ettiğini düşmanı etmez.ağaç yaşlen eğiliyor biyerde bizler nasıl yetiştirrsek ole aslında.kızım olsaydı ona hayatta güçlü durmasını kendisini kimseden ve hiç bir erkekden eksik gormemesi gerektiğini isterse hayatta herseyi basarabileceğini öğretirdim.oğlum olacak onada inşallah karsısına cıkan herkadını saymasını sevmesini, bu hayatta kimsenin kimseden üstün olmadığını anlatacagım Allah nasip ederse.inşallah Allah bizlere hayırlı, duyarlı vicdanlı evlatlar nasip etsin

merhaba kızlar bana da herkes cok sey dedi korkuttu ama her cocuk kendi karakteri ile geliyor anne ne kadar rahat olursa bebekde o kadar rahat büyüyor oğlumda temmuz doğumluydu cok rahat gecti gezdim arada anneme kaynanama bıraktım kendim gezdim ben tam bi oyun insanı olduğum için hala iletişimimiz cok iyi ikinciyide aynı hevesle büyütürüm işe başladığımda cok kötü olmuştum ama sonra alıştım önemli olan kaliteli zaman gecirmek

Kızlar merhaba nasılsınız.biz bugün 19 haftalık olduk çopu gitti azı kaldı.Ben bebeğimin tekmelerini henüz hissetmeye başlamadım tedirgin oluyorum.kıpırtılar hissediyordum sadece iki gündür onlarda yok endişeliyim.sizler hissediyo musunuz

Evet canım çok haklısın aslında evladın hayırlı olması önemli en önemli. Bide ailede bitiyor yetiştirme tarzıde önemli tabi . Benim atarım kız düşmanlığı yapanlara :) yapmayanlara allah çok güzel gelinler versin inşş canım

İyi akşamlar hanımlar nasılsınız haftalardır bebek arabası bakıyorum ve bir türlü karar veremedik alanlar ne aldınız neye göre aldınız

Veritas34 Canım valla kız dusmanlığı okadar cok varki sende haklısın bende cevremde gordum mu direk sinirlenio kızıyorum artık.sadece benle alakası olmasıda gerekmiyor.kim yaparsa yapsın insan rahatsız oluyor.ama diorum ya bole erkek meraklısı aileler de daha sonra hep oğullarından cekiyor çünkü o çocuğuda sen erkeksin sen solesin bolesin die pohpohlayıp sona goruyolar gunlerini.Allah ıslah etsin akıl fikir versin.birde bole dusunenler kendi kızları baska bi adamla evlenince kendilerinden cıkacak dusuncesiyle benimsemiolar hatta kızlarından olan torunlarını bile oğlununkiyle aynı kefeye koymuyo, ama oğullarına gelen gelinide hizmetçi gibi görüyolar anlamadımki bu kadınların ne zaman değeri bilinecek.ama baksan sadece erkekler değil esas bole ailelerdeki kadınlarda bole geri kafalı.ay valla en guseli bu insanları duymamak gormemek ama bazen olmuyo işte cok yakınında oluyolar ve görmiyim diemiosun.

Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum ben anadolu yakasında oturuyordum 20 gun once avrupa yakasına taşındık. Gittiğim hastane anadolu yakasında şimdilik gidebiliyorum kontrollerime fln ama ilerde zorlanır miyim? Hastaneden değil ama doktorumdan çok memnunum ilgili bir doktor. Ama doğum zamanı nasıl yaparim kızlar bir fikir verseniz arkadaşlarım avrupa yakasında hastaneye git diyorlar arabamız yok doğum zamanı kayinvalidemin arabasını alicaz sizce ne yapayım degistireyimmi

Geçmiş olsun cnm. En son öğrenen sen değilsin cnm daha bizimki gostermedi :)

Ne kadar mesafesi var gidip gelirken zor oluyormu trafik falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…