- 4 Kasım 2017
- 1.141
- 1.099
- 133
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #21.841
Evet kızda çok yarılma olmuyo bacak arası boş gibiydi bende baktım usg den . İnsan farklı cinsiyet isteyebilir bu normal bende ikincinin erkek olmasını istiyorum inşş hayırlısı. Bebeklerimiz sağ sağlim doğsnda inşş Allah neyi uyğun gördüyse bizeHayırlısı olsun canım kız denilende yanılma daha az oluyormuş arada çıkıntı gözükmediği için ilk çocuğunsa rabbim sağlık versin ikinci üncü de öyle tabi ama insan ilkten sonra değişik istiyor.hayırlsıı olsun artık eskisi gibi merakım yok sağ sağlim doğsun da yeter. Bugün doktor bebeğin eşi aşağı yapışmış dedi kanama sancı olursa hemen gel dedi yani sağ sağlim Doğuma kadar gideyim bebeğimi kucağıma alayım yeter bana
Ben bir sürü eldiven şapka almıştım :) Aralık doğumlu oğlum. hiçbirini takmadı. Huysuzlandı hep takınca. Boşuna almışım o akdar şeyi. Hepsi yepyeni duruyor :) Şimdiki bebik temmuz'da doğacağından zaten ne eldiven ne de şapka takmam gibi geliyor.
Yeter artar bile..Bende küçük kas gelişimi için iyi olmadığı için kullanmayı düşünmüyorum
Kışında kalın giydirip bere taksam yetmez mi..
Kızlar bişey sorucam size özelede gidiyorum üniversiteye bilenler bilir.özel bir ay sonra çağırdı bugün üniversitede bir ay sonra çağırdı ikiside ayrıntılı usg için ikisinede girsem bebeğe zararı olur diye düşünüyorum çünkü ilk doktor bakıyo sonra ayrıntılıya gidiyorum orda başka doktor bakıyo yani iki iki dört defa usgye giricem bebeğe zararı olurmu fikir verin üniversite özel gibi bakmıyor ama rutin olarak üniversite ye gidiyorum napıcam kafam karıştı
Yalnıs arkadaşlar devir çok değişti artık millet kızını vermiyo oğlunu veriyo şu zamanda çok az kv ile oturan var. erkek çocuğu ele karışınca aileyi pek sallamıyo gerçekten kızlar öyle değil sürekli çevrelerinde tabi ististanalar kaideyi bozmaz. Kızı olmadığı için çok pişman olan yaşlı kadınlar biliyorum ağlıyo resmen ama zamanında oğlum oğlum diye geziyolarmış :))
aynen canm oglum suan 22 aylik biraz iri bi cocuk masallah o yuzden artik sigmaz oldu buyuk besigine gectik ama cok kullanisli gercekten sallamasi cok kolay tasimasi kolayCanım bunu 22 aylık olana kadar mı kullandn
Evet canım çok haklısın aslında evladın hayırlı olması önemli en önemli. Bide ailede bitiyor yetiştirme tarzıde önemli tabi . Benim atarım kız düşmanlığı yapanlara :) yapmayanlara allah çok güzel gelinler versin inşş canımCanım valla benim abimin 2 kızı var onları artık kafasında gezdirio bende hep kızım olsun istedim hatta tup bebekle sahip olmamıza ragmen oğlan oldugunu oğrenince biraz üzüldüm ama sonadan aklım başıma geldi evladın kızı erkeği yok hayırlısı hayırsızı var aslında.etrafımda kızından ceken yada kızına dualar eden yada oğlundan cok memnun veya oğlundan ceken örnekler var.illede erkek olsun diyip hayırlısını istememek aslında bize geşecegi hazırlıyor bole erkek duskunu ailelerde o erkek cocuklar okadar da yanlış buyutuluyorki bi bakıyorsun ilerde onun anasına babasına ettiğini düşmanı etmez.ağaç yaşlen eğiliyor biyerde bizler nasıl yetiştirrsek ole aslında.kızım olsaydı ona hayatta güçlü durmasını kendisini kimseden ve hiç bir erkekden eksik gormemesi gerektiğini isterse hayatta herseyi basarabileceğini öğretirdim.oğlum olacak onada inşallah karsısına cıkan herkadını saymasını sevmesini, bu hayatta kimsenin kimseden üstün olmadığını anlatacagım Allah nasip ederse.inşallah Allah bizlere hayırlı, duyarlı vicdanlı evlatlar nasip etsin
Kızlar Liv hospital ulusa doğum ücreti sordum evime yakın sayılır. Sgk geçmiyor. Normal doğum 16.800 Sezeryan 18 bin dedi. Bu ne uçuk fiyatlar evde dogurcam galiba
Canim daha onceden bise dedi mi doktorunIyi aksamlar kizlar nasilsinz? Bugun doktor kontrolumuz vardi cinsiyetimiz belli oldu bir oglum daha olcakmis Allahin izniyleayprensesii listeye ekleyelim artik en son ben ogrendim sanirim birde rahmimde ur varmis yasayan varmi daha once
Bu 3.doktorum ilk defa gittim daha once diger doktor solememisti boyle bisey sok oldumCanim daha onceden bise dedi mi doktorun
Geçmiş olsun cnm. En son öğrenen sen değilsin cnm daha bizimki gostermedi :)Iyi aksamlar kizlar nasilsinz? Bugun doktor kontrolumuz vardi cinsiyetimiz belli oldu bir oglum daha olcakmis Allahin izniyleayprensesii listeye ekleyelim artik en son ben ogrendim sanirim birde rahmimde ur varmis yasayan varmi daha once
Ne kadar mesafesi var gidip gelirken zor oluyormu trafik falanKızlar merhaba bişey sormak istiyorum ben anadolu yakasında oturuyordum 20 gun once avrupa yakasına taşındık. Gittiğim hastane anadolu yakasında şimdilik gidebiliyorum kontrollerime fln ama ilerde zorlanır miyim? Hastaneden değil ama doktorumdan çok memnunum ilgili bir doktor. Ama doğum zamanı nasıl yaparim kızlar bir fikir verseniz arkadaşlarım avrupa yakasında hastaneye git diyorlar arabamız yok doğum zamanı kayinvalidemin arabasını alicaz sizce ne yapayım degistireyimmi
Sagol canim seninde 20 haftalik olmus demekki sakliyo sizinki..hic benzetme falandami yapmadi doktorunGeçmiş olsun cnm. En son öğrenen sen değilsin cnm daha bizimki gostermedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?