2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu 3.doktorum ilk defa gittim daha once diger doktor solememisti boyle bisey sok oldum
Canim ur dedikleri miyom oluormus oda karnin buyudukce eriormus bi skntısı yok yabi korkma bana ilk gebeligimde miyom var dedi bi ay sora gittim muaneye miyom var demistiniz dedim oda usg yanilmasidir yok suan dedi olsada bebek buyunce erir demisti erimesede dogumda alinior skntısı yok dedi belki seninde usg yanilmasi olabilir canim

Canm benmde gecen gece karnimin sag tarafina agri girdi dayanilmicak gibi degildi ama beni rahatsz etti suzun sure sonra uyuyakalmism sabah kalktigmda bisey yoktu bidaha olmadi o agri ama ara ara karnima vs agrilar girio

Aynen canım çık haklısın benim ailemde yok öyle şeylerde cevrede görüyorul yazık valla yine aile içi eğitim diyorum..

Valla ben anlamadim niye soyleyemiyor aceba. Ben 13. Haftada 2 li taramaya gitmistim. pat diye soyledi bize. Biri kiz biri erkek dedi. Bende saskinlikla hocam ama diger muayenede daha belli olur kesinlesir dimi dedim. Oda bana bir dahaki diye birsey yok %99 dedi bu durum degismez dedi. Yani bence doktorlar kesesinden filan durusundan herseyinden anliyorlarda soylemiyorlar

Üniversitenin cihazları pek iyi ve
ya hadi söylemesin tmm ama aynı doktor benden küçük haftalara bakarken 2 kez duydum iki kişiye erkek bebek dedi 13 haftalardaydı bendende küçüktü.benim yani bu bacak arası resminide hiç pipiye benzetemedim ilk oğlumun 16 haftalık pipi resmî var baya baya net pipi yani alt takımları pipinin sivriliği ama bu resimde çizgiden başka bişi yok ne bilim belkide görmek istediğimi görüyorum

Olsun hayatim allah saglikli hayirli evlatlar versin. Bundada vardir bir hayir gec olsun guc olmasin. Sagligi yerinde olsunda

Olsun hayatim allah saglikli hayirli evlatlar versin. Bundada vardir bir hayir gec olsun guc olmasin. Sagligi yerinde olsunda
Aynen ya bugün hemile bi arkadaşın bebeğinde sorun olduğunu öğrendim kız bebek bekliyorlar kendime kızdım kızım hala kız kız diyosun boşver aman eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun yeter artık takılma cinsiyetine dedim kendi kendime rabbim sağlıklısını versin valla takılmıyorum artık

Hepsi olacak inşallah, zamanla en büyük yardımcın en büyük destekçin olacak inşallah , birlikte neler neler öğreneceksiniz ne oyunlar ne maceralar olacak hayatınızda , yeri gelecek eviniz dağınık olacak yeri gelecek uykusuz olacaksınız ama her gününüz aynı olmayacak tabi bir gülüşü ile bütün yorgunluğunuz bütün uykusuzluğunuz geçecek inşallah, zamanla bir birinize alıştıkça duzeniniz oturacak ondan sonrası çok daha eğlenceli olacak inşallah , insanların anlattıkları kötü hikayelere falan hiç dikkat bile etme canim bebeğine ve kendi azmine inan gerisi boş

Kızlar kaç kilo aldiniz bugun tam 18+4 olduk 4 kilo almism çok mu aldım ya(
Canım ben de 5 kilo aldım ama en baştan 3 kilo verdiğim için toplamda iki kilo oluyor.

Kızlar bugün bir bayan çok bol giyinmiş olmama rağmen sizin oğlunuz olacak galiba dedi. Karnımin sivriliginden anlamış. Hamile olduğumu bile söylememistim. Karnım bana göre çok büyüdü. Göbek deligim dışarı donucek galiba. O kadar gerildi ki biraz çıkıntı yapıyor. Ay çirkin bir görüntü olmaz inşallah

Benimde karnım sivri büyüdü çok geriliyor artık sonuçta iki erkek bebek var içeride ama o göbek deliğinin dışarı dönmesi beni çok huylandırıyor, inşallah öyle olmayız.

Kızlar merhaba.

Ben haftasonu kendi doktoruma ayrıntılı ultrason yaptırdım. Şükürler olsun bir sıkıntı görmedi. Ancak işin uzmanına da yaptırmayı düşünüyorum.

Son 2 haftada göbeğim baya çıktı, artık anlaşılıyor hamileliğim, ee yolu yarıladık artık :) bebeğim artık tekmeliyor da saolsun:)

Ooo benim gobegimde olee sanki fuze gibi karnim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…