- 22 Aralık 2017
- 2.099
- 1.695
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #21.861
Canim ur dedikleri miyom oluormus oda karnin buyudukce eriormus bi skntısı yok yabi korkma bana ilk gebeligimde miyom var dedi bi ay sora gittim muaneye miyom var demistiniz dedim oda usg yanilmasidir yok suan dedi olsada bebek buyunce erir demisti erimesede dogumda alinior skntısı yok dedi belki seninde usg yanilmasi olabilir canimBu 3.doktorum ilk defa gittim daha once diger doktor solememisti boyle bisey sok oldum
Yaptı cnm kiz dedi doktorum herhalde detaylıda öğrenicez.Sagol canim seninde 20 haftalik olmus demekki sakliyo sizinki..hic benzetme falandami yapmadi doktorun
Ya cnm metro kullanıyorum 40 dk da gidiyorum su anlık sıkıntım yok ama doğum zamanı araç olcak ama doğumdan sonra o halde zor olurmuNe kadar mesafesi var gidip gelirken zor oluyormu trafik falan
Canm benmde gecen gece karnimin sag tarafina agri girdi dayanilmicak gibi degildi ama beni rahatsz etti suzun sure sonra uyuyakalmism sabah kalktigmda bisey yoktu bidaha olmadi o agri ama ara ara karnima vs agrilar girioKızlar benim gibi sağ tarafında ağrı yaşayan var mı acaba;? Bir kaç haftadır sağ kasıkta bazen sağ bacak eklem bölgesinde bazen daha yukarıda karnımın sağ tarafında ağrı geliyor gidiyor. Şiddetli değil ama insanın içi rahat etmiyor
Aynen canım çık haklısın benim ailemde yok öyle şeylerde cevrede görüyorul yazık valla yine aile içi eğitim diyorum..Veritas34 Canım valla kız dusmanlığı okadar cok varki sende haklısın bende cevremde gordum mu direk sinirlenio kızıyorum artık.sadece benle alakası olmasıda gerekmiyor.kim yaparsa yapsın insan rahatsız oluyor.ama diorum ya bole erkek meraklısı aileler de daha sonra hep oğullarından cekiyor çünkü o çocuğuda sen erkeksin sen solesin bolesin die pohpohlayıp sona goruyolar gunlerini.Allah ıslah etsin akıl fikir versin.birde bole dusunenler kendi kızları baska bi adamla evlenince kendilerinden cıkacak dusuncesiyle benimsemiolar hatta kızlarından olan torunlarını bile oğlununkiyle aynı kefeye koymuyo, ama oğullarına gelen gelinide hizmetçi gibi görüyolar anlamadımki bu kadınların ne zaman değeri bilinecek.ama baksan sadece erkekler değil esas bole ailelerdeki kadınlarda bole geri kafalı.ay valla en guseli bu insanları duymamak gormemek ama bazen olmuyo işte cok yakınında oluyolar ve görmiyim diemiosun.
Valla ben anlamadim niye soyleyemiyor aceba. Ben 13. Haftada 2 li taramaya gitmistim. pat diye soyledi bize. Biri kiz biri erkek dedi. Bende saskinlikla hocam ama diger muayenede daha belli olur kesinlesir dimi dedim. Oda bana bir dahaki diye birsey yok %99 dedi bu durum degismez dedi. Yani bence doktorlar kesesinden filan durusundan herseyinden anliyorlarda soylemiyorlarDoktorlar kesin konuşmasada bebeğim yüksek ihtimal erkek ama yinede ben ünisex kıyafet alıcam kasacı kıza sordum hem kıza hem erkeğe gidebilecek neler var diye bu badileri gösterdi bende aldım hemen eldivenler biraz erkek işi ama olsun mecbur giydiricem bide kız habire kız reyonlarına götürdü beni diyorum belli değil daha ay evet söylemiştiniz ben niye kızlara götürüyorsam diyo bide.hayat bana oynuyor resmen ya bugün 17+1 haftalık olduk doktor nasıl göremez anlamadım.22 dede söylemesinler daha sormicam
Üniversitenin cihazları pek iyi veBence iki kere ayrıntılıya girmene gerek yok canım pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. devamlı üni de takip ediliyorsan orda yaptır ordaki sonuçlarını gösterirsin özeldeki doktora. Bende hem devlet hastanesine hem özele gidiyorum. Araştırma hastanesinde yaptıracam nasipse detaylı usg'yi. özeldeki doktor da ister burda yaptır istersen araştırma hastanesinde de yaptırabilirsin demişti
ya hadi söylemesin tmm ama aynı doktor benden küçük haftalara bakarken 2 kez duydum iki kişiye erkek bebek dedi 13 haftalardaydı bendende küçüktü.benim yani bu bacak arası resminide hiç pipiye benzetemedim ilk oğlumun 16 haftalık pipi resmî var baya baya net pipi yani alt takımları pipinin sivriliği ama bu resimde çizgiden başka bişi yok ne bilim belkide görmek istediğimi görüyorumValla ben anlamadim niye soyleyemiyor aceba. Ben 13. Haftada 2 li taramaya gitmistim. pat diye soyledi bize. Biri kiz biri erkek dedi. Bende saskinlikla hocam ama diger muayenede daha belli olur kesinlesir dimi dedim. Oda bana bir dahaki diye birsey yok %99 dedi bu durum degismez dedi. Yani bence doktorlar kesesinden filan durusundan herseyinden anliyorlarda soylemiyorlar
Olsun hayatim allah saglikli hayirli evlatlar versin. Bundada vardir bir hayir gec olsun guc olmasin. Sagligi yerinde olsundaÜniversitenin cihazları pek iyi ve
ya hadi söylemesin tmm ama aynı doktor benden küçük haftalara bakarken 2 kez duydum iki kişiye erkek bebek dedi 13 haftalardaydı bendende küçüktü.benim yani bu bacak arası resminide hiç pipiye benzetemedim ilk oğlumun 16 haftalık pipi resmî var baya baya net pipi yani alt takımları pipinin sivriliği ama bu resimde çizgiden başka bişi yok ne bilim belkide görmek istediğimi görüyorum
Canım belki önemli bişey değildir o yüzden söylememişlerdir yani kötü huylu falan çok geçmiş olsun bebeğine odaklan senBu 3.doktorum ilk defa gittim daha once diger doktor solememisti boyle bisey sok oldum
Aynen ya bugün hemile bi arkadaşın bebeğinde sorun olduğunu öğrendim kız bebek bekliyorlar kendime kızdım kızım hala kız kız diyosun boşver aman eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun yeter artık takılma cinsiyetine dedim kendi kendime rabbim sağlıklısını versin valla takılmıyorum artıkOlsun hayatim allah saglikli hayirli evlatlar versin. Bundada vardir bir hayir gec olsun guc olmasin. Sagligi yerinde olsunda
Hepsi olacak inşallah, zamanla en büyük yardımcın en büyük destekçin olacak inşallah , birlikte neler neler öğreneceksiniz ne oyunlar ne maceralar olacak hayatınızda , yeri gelecek eviniz dağınık olacak yeri gelecek uykusuz olacaksınız ama her gününüz aynı olmayacak tabi bir gülüşü ile bütün yorgunluğunuz bütün uykusuzluğunuz geçecek inşallah, zamanla bir birinize alıştıkça duzeniniz oturacak ondan sonrası çok daha eğlenceli olacak inşallah , insanların anlattıkları kötü hikayelere falan hiç dikkat bile etme canim bebeğine ve kendi azmine inan gerisi boşNe gusel anlatmışşın canım bana sorarsan zaten okadar normal şeylerki bunlar elbette karıstıracak merak edecek arastıracak ve öğrenecek.Çocuklar herseyi bole bole öğrenecek hayatta denemeden kim ne öğrenebilir ki.kendimiz gibi olmalarını beklersek zaten olmaz.kosede süs gibi otursun mu cocuk? Ole kosede oturan bişi istio olsam zaten bi saksı çiçek alırım.elbette ben daha ilk defa anne olacağım Allah nasip ederse ama bana gore anne babanın gorevi çocuklar hayatı öğrenirken onların yanında olmak guvende olmalarını sağlamak.Allah sağlık versin de dağıtsın inşallah zamanla dağıttığınıda kendisinin toplamasını öğretebilirsem daha ne olsun
Ben bu yüzden doktor değiştireceğim. Saçma sapan bir rakam söyledi saolsun bana.Kızlar Liv hospital ulusa doğum ücreti sordum evime yakın sayılır. Sgk geçmiyor. Normal doğum 16.800 Sezeryan 18 bin dedi. Bu ne uçuk fiyatlar evde dogurcam galiba
Canım ben de 5 kilo aldım ama en baştan 3 kilo verdiğim için toplamda iki kilo oluyor.Kızlar kaç kilo aldiniz bugun tam 18+4 olduk 4 kilo almism çok mu aldım ya(
Ben de ücretten dolayı Dr ve hastane degistiyorum canım. Çok önemli ya parayı tarladan toplamiyoruz ki. Çocugun her şeyi masraf zaten bir de sizin ikiz olacakBen bu yüzden doktor değiştireceğim. Saçma sapan bir rakam söyledi saolsun bana.
Benimde karnım sivri büyüdü çok geriliyor artık sonuçta iki erkek bebek var içeride ama o göbek deliğinin dışarı dönmesi beni çok huylandırıyor, inşallah öyle olmayız.Canım ben de 5 kilo aldım ama en baştan 3 kilo verdiğim için toplamda iki kilo oluyor.
Kızlar bugün bir bayan çok bol giyinmiş olmama rağmen sizin oğlunuz olacak galiba dedi. Karnımin sivriliginden anlamış. Hamile olduğumu bile söylememistim. Karnım bana göre çok büyüdü. Göbek deligim dışarı donucek galiba. O kadar gerildi ki biraz çıkıntı yapıyor. Ay çirkin bir görüntü olmaz inşallah
Ooo benim gobegimde olee sanki fuze gibi karnim yaaCanım ben de 5 kilo aldım ama en baştan 3 kilo verdiğim için toplamda iki kilo oluyor.
Kızlar bugün bir bayan çok bol giyinmiş olmama rağmen sizin oğlunuz olacak galiba dedi. Karnımin sivriliginden anlamış. Hamile olduğumu bile söylememistim. Karnım bana göre çok büyüdü. Göbek deligim dışarı donucek galiba. O kadar gerildi ki biraz çıkıntı yapıyor. Ay çirkin bir görüntü olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?