2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne gusel.gule gule kullansınlar inşallah.

Günaydın kızlar güzel birgün olsun hepimiz için...

@GurbetGuzeli canısı Rabbim tez zamanda sağlıkla sıhhatle tekrar bir bebiş versin inşallah... defalarca okudum yine okurum... Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat hasreti çeken 2. 3. isteyen herkese nasip etsin

Günaydın kızlar dün detaylı ultrasona girdim oğluşumu gördüm herhangi bir sıkıntı yok darısı sizlere inşallah 6 gün önde gidiyor böyle olursa 30 Haziran görünüyor benim doğum günüm 1 Temmuz belki annesine sürpriz yapar

Eklentiler

• C5A0022C-B21F-4155-93D3-C40CBAFA7421.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 114
Maşallah yüzü falan baya belli bizde böyle net görürüz inşş

Selam kızlar ben dayanamdım calısmalara başladım 2.5 ay oldu bebegımı kaybedelı hepınızden ricam bana dua edin lütfen ve benım nıyetıme ayetel kürsi okurmusunuz
Canımmm. Canımmm çok sevindim Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
Ben de okudum kuzum güzel haberlerini bekliyorum dualarım hep seninle

Ay nasıl güzel, masum görünüyo :) maşallah, allah nazarlardan korusun minik meleği :)

benim de aşağıdaymış cok önemli değil sanırım 24.haftaya kadar coğu gebelikte yukarı cıkıyormuş maşallah güzel kızına :)

evet giriyor canım anneler gününde özellikle daha erken mohercare her ayın 14-15-16 sında %50 yapıyor onların 5 li 7 li badyleri 3 lü tulumları daha karlı ve yenidoğan cok almayın ben ilk die aldım ilk ay hemen büyüyorlar 0-3 almak mantıklı ve 3-6 da stok yapsan bi kaç tane yeter yenidoğan 3-5 parça yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…