2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar ben dayanamdım calısmalara başladım 2.5 ay oldu bebegımı kaybedelı hepınızden ricam bana dua edin lütfen ve benım nıyetıme ayetel kürsi okurmusunuz
Rabbim tez zamanda sana anne olmayi nasip etsin insallah .Canim ben hamile kalmadan once dua zinciri kurmustum .Hamileligim zor gectigi icin baska birine devrettim o da simdi hamile .Katilmak istersen link atayim .Gunluk duzenli zikir var.
iyi sabahlar kizlar nasilsiniz? bu gun beňim dogum gunum fakat qaliba arkadawlarim unuttu(((
Dogum gunun kutlu olsun
bende erkek bebek bekliyorum Ali Asaf koyacağız
Bizimki de buyuk ihtimal kpeder adi +Asaf olacak .

Selam kızlar ben dayanamdım calısmalara başladım 2.5 ay oldu bebegımı kaybedelı hepınızden ricam bana dua edin lütfen ve benım nıyetıme ayetel kürsi okurmusunuz

İNŞALLAH en kısa sürede tekrar evlat sahibi olursun canım.Allah isteyen herkese nasip etsin

Sada ile ilgili duydukların ne canım çok kararsızım doktorumu da değiştirmek istemiyorum off eskiler ne rahatmış alternatif çok olunca böyle kafalar karışıyor
Canm bir arastir internetten oraya giden kisiler biseyler yazmiste ben hic arastirmadim ama dogum kismi temiz degilmis gibi bikac bise duymustum ama yanlisda yonlendirmek istemem arastir derim tekrar

Merhaba kızlar nasılsınız? Ebebekte Casual arabalarda indirim var alcak olanlar için yazayım dedim bende onlardan istiyorum ama erken geldi inşallah ilerde yine indirim olur

Kızlar merhaba, Ayrıntılı ultrason için biraz araştırma yaptım. İbrahim kalelioğlu mantıklı geldi. Çapada aslında ama Şişlide muayenehanesi da var. Henüz arayıp fiyat bilgisi almadım ama bilinen doktorlar arasında fiyatı daha uygun iyi de bir doktormuş. Doktorla ilgili bilgisi olan var mı ?

Büyük şeyler hangileri peki? Ben arabayı aldım, park yatağı da sanırım e bebeğin kraft indiriminde alıcam. Başka büyük kalemler ne var? Bende borç bitsin mantığındayım.
araba(araba tipi ana kucağı yanında hediye geldi neyseki), ev tipi ana kucağı (nuna leaf yarı fiyata düşmüştü e bebekte), ahşap karyolaları, içindeki yatakları, dolap, şifonyer bunlar çıktı aradan. Ay sonu kraft indiriminde bir tane park yatak alıcam bunun haricinde diğer ufak şeyler kaldı. Kredi kartı limitide doldu zaten anca işte doğuma kadar azalcak umarım :)

Şuan ben. Egzema mı bilmiyorum inat edip doktora da gitmedim ve acaip kaşınıyorum sabaha kadar uyuyamadım ezanla uyudum şimdi uyandım
Bnde bugün dktora gttm egzama dedi. Merhem verdi kullanmak istemyorm npcağmı blmyorm. Peki lızarklık var mı sivilce gbi

Canım neler aldın bize de söyler misin :) ben gibi tecrübesizlere fikir olur en azından.

slm kızlar nasılsınız???
yatak araştırıyorum... park yatak almaya karar verdim... varmı öneriniz??
kraf ve kanz düşünüyorum mümkünse en büyük ölçü...
travel bebek arabasıda düşünüyorum ama önce yataktan başladım...
cumartesi günü eşimle çıkıp bakıcaz bulursak almayı düşünüyoruzz...

neler aldın cnm bizede söyle foto varsa att :)
bnde ilk yatak ve bebek arabası almayı düşünüyorumm...

canım merhaba... daha önce de yazmıştım ben küçük oğluma papetto aldım çokta memnunum... 3 yaşını dolduracak ayın 20 sinde hala onda yatıyor... hiçbir sıkıntı yaşamadım ben tavsiye ederim... en büyük boy almıştım ben 4-5 yaşına kadar kullansın diye çok rahat etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…