- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #22.301
Ellerimde özellikle böyle minik su toplamış gibi kabarıklık var parmak araları.bacaklarımda kollarımda minik sinek ısırığı gibi şeyler oluyor ama kaşıyınca belirginleşiyor. Alerjik gibi geldi bana ama içimden gelen bir kaşıntı.Bnde bugün dktora gttm egzama dedi. Merhem verdi kullanmak istemyorm npcağmı blmyorm. Peki lızarklık var mı sivilce gbi
Rabbim hayirli ömür versiniyi sabahlar kizlar nasilsiniz? bu gun beňim dogum gunum fakat qaliba arkadawlarim unuttu(((
Okudum canım Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı sihatli bebekler nasip etsin inşallah
Günaydın kızlar güzel birgün olsun hepimiz için...
BeyazOrkidem canısı Rabbim tez zamanda sağlıkla sıhhatle tekrar bir bebiş versin inşallah... defalarca okudum yine okurum... Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat hasreti çeken 2. 3. isteyen herkese nasip etsin
Okudum cnmmm insallh Allahh herse nasip eder canim herzamm duamizdasin
Canımmm. Canımmm çok sevindim Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
Ben de okudum kuzum güzel haberlerini bekliyorumdualarım hep seninle
hayirli olsun canim menim inwallah hayirlisiyla bebegini kucagina alan ggunun olur
Rabbim tez zamanda sana anne olmayi nasip etsin insallah .Canim ben hamile kalmadan once dua zinciri kurmustum .Hamileligim zor gectigi icin baska birine devrettim o da simdi hamile .Katilmak istersen link atayim .Gunluk duzenli zikir var.
Rabbim hepinizden razi olsun saglicakla gelsin prens ve prensesler.....İNŞALLAH en kısa sürede tekrar evlat sahibi olursun canım.Allah isteyen herkese nasip etsin
Domates tursu gibi seyler yeme kremde kortizon vardir kullanma elini sadece nemli tut kuru kalmasinBnde bugün dktora gttm egzama dedi. Merhem verdi kullanmak istemyorm npcağmı blmyorm. Peki lızarklık var mı sivilce gbi
Kraft garden park yatak hoşuma gitti benim ama kendini göremedim netten baktım sadece birkaç kraft gördüm ama onlarında tam modellerini bilmiyorum fiyat araştırması için çıkmıştık bizde alma niyetimiz yok diye pek incelemedikslm kızlar nasılsınız???
yatak araştırıyorum... park yatak almaya karar verdim... varmı öneriniz??
kraf ve kanz düşünüyorum mümkünse en büyük ölçü...
travel bebek arabasıda düşünüyorum ama önce yataktan başladım...
cumartesi günü eşimle çıkıp bakıcaz bulursak almayı düşünüyoruzz...
Evet bende sizin gibi düşünüyorum büyük herşeyini aldım araba hariç. Hatta dün gelip odasını kurdular bile :) doğana kadar taksitler bitsin istiyoruz. Kıyafetleri vb ufak şeyler kaldı canım hatta bugün lansinoh süt sağım makinalarında indirim var almayı düşünüyorum.araba(araba tipi ana kucağı yanında hediye geldi neyseki), ev tipi ana kucağı (nuna leaf yarı fiyata düşmüştü e bebekte), ahşap karyolaları, içindeki yatakları, dolap, şifonyer bunlar çıktı aradan. Ay sonu kraft indiriminde bir tane park yatak alıcam bunun haricinde diğer ufak şeyler kaldı. Kredi kartı limitide doldu zaten anca işte doğuma kadar azalcak umarım :)
Tesekkür ederim cnmBeyazOrkidem okudum canım. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş :)
canım merhaba... daha önce de yazmıştım ben küçük oğluma papetto aldım çokta memnunum... 3 yaşını dolduracak ayın 20 sinde hala onda yatıyor... hiçbir sıkıntı yaşamadım ben tavsiye ederim... en büyük boy almıştım ben 4-5 yaşına kadar kullansın diye çok rahat etti
Kızlar Kraft ın leon model arabasını almak istiyorum. Ama geçen e bebekte yoktu. Başka mağazalarda var mıdır sizce?nette de baktım yoktu. 22şubatta indirim var kraftta e bebekte.
Kraft garden park yatak hoşuma gitti benim ama kendini göremedim netten baktım sadece birkaç kraft gördüm ama onlarında tam modellerini bilmiyorum fiyat araştırması için çıkmıştık bizde alma niyetimiz yok diye pek incelemedik
Aynen benimde öyleEllerimde özellikle böyle minik su toplamış gibi kabarıklık var parmak araları.bacaklarımda kollarımda minik sinek ısırığı gibi şeyler oluyor ama kaşıyınca belirginleşiyor. Alerjik gibi geldi bana ama içimden gelen bir kaşıntı.
araba(araba tipi ana kucağı yanında hediye geldi neyseki), ev tipi ana kucağı (nuna leaf yarı fiyata düşmüştü e bebekte), ahşap karyolaları, içindeki yatakları, dolap, şifonyer bunlar çıktı aradan. Ay sonu kraft indiriminde bir tane park yatak alıcam bunun haricinde diğer ufak şeyler kaldı. Kredi kartı limitide doldu zaten anca işte doğuma kadar azalcak umarım :)
ev tipi ile araba tipi nasl oluyor birsürü çeşit var aklm karısıyor :)Ev tipi ana kucağı çok ihtiyaç duyulan bir şey mi, hiç düşünmemiştim onu?
evet gördüm bende ama philips avent mi bu mu karar veremedim daha.Evet bende sizin gibi düşünüyorum büyük herşeyini aldım araba hariç. Hatta dün gelip odasını kurdular bile :) doğana kadar taksitler bitsin istiyoruz. Kıyafetleri vb ufak şeyler kaldı canım hatta bugün lansinoh süt sağım makinalarında indirim var almayı düşünüyorum.
Bende 2 tane olduğu için biriyle ilgilenirken diğeri oyalansın diye aldım. Tek gebelikte o kadar lazım mı olur mu bilmem. Birde sesli, oynayan hareketlileri var onlar sadece 6 ay falan kullanılıyomuş hani çok ağlayan bir bebek değilse bence gereksiz o kadar kısa süre için. Ben nuna leaf aldım. 60 kg kadar kullanımı var daha sonra sandalye gibi kullanımı varmış. Normalde pahalı, temiz ikinci el alacaktım hatta buldum tutumluanne de ama baktım yüzde 50 indirim neredeyse ikinci el fiyatına gelmiş kaçırmadım.Ev tipi ana kucağı çok ihtiyaç duyulan bir şey mi, hiç düşünmemiştim onu?
Genelde lansinoh için youtube kanallarında yorum yapanlar falan çok memnunuz demiş. Ben tekli elektrikli düşünüyorum.evet gördüm bende ama philips avent mi bu mu karar veremedim daha.
ev tipi ile araba tipi nasl oluyor birsürü çeşit var aklm karısıyor :)
araba tipini biliyorum bebek arabasınada takılanlardan deilmi? onu evde de kullanabiliriz sankii
Yani karaciğer fonksiyonlarına falan baktırmak lazım ama haftaya detaylı var doktora gidince sorarım diye düşündüm. Çok abartma ddm kendi kendime sabret belki geçer ddm. Ama eğer doğuma kadar sürerse yandık çok illet bişey. Uyuyamıyorum resmenAynen benimde öyleinternetten araştrdm bebeğide etkleyeblyomş bu durum Allah korusun ihmal etmemk lazm
Canım neler aldın bize de söyler misin :) ben gibi tecrübesizlere fikir olur en azından.
neler aldın cnm bizede söyle foto varsa att :)
bnde ilk yatak ve bebek arabası almayı düşünüyorumm...
Bende 2 tane olduğu için biriyle ilgilenirken diğeri oyalansın diye aldım. Tek gebelikte o kadar lazım mı olur mu bilmem. Birde sesli, oynayan hareketlileri var onlar sadece 6 ay falan kullanılıyomuş hani çok ağlayan bir bebek değilse bence gereksiz o kadar kısa süre için. Ben nuna leaf aldım. 60 kg kadar kullanımı var daha sonra sandalye gibi kullanımı varmış. Normalde pahalı, temiz ikinci el alacaktım hatta buldum tutumluanne de ama baktım yüzde 50 indirim neredeyse ikinci el fiyatına gelmiş kaçırmadım.
hmm anladım gibi oldum sanki :)Ev tipi olanlar daha rahat sağı solu açık görünüyor. Buraya foto ekleyemiyorum ben artık, yoksa farklı ikisi de. Zorda kalınırsa kullanırlır araba tipi olan evde de, ev tipi olanların titreşimli vs. Olanları da varmıç, e bebek te yorumlar baya iyi. Özellikle titreşim özelliği kolik bebeklerde çok işe yarıyormuş. Ama fiyatı da baya iyi. Araba parası nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?