2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bnde bugün dktora gttm egzama dedi. Merhem verdi kullanmak istemyorm npcağmı blmyorm. Peki lızarklık var mı sivilce gbi
Ellerimde özellikle böyle minik su toplamış gibi kabarıklık var parmak araları.bacaklarımda kollarımda minik sinek ısırığı gibi şeyler oluyor ama kaşıyınca belirginleşiyor. Alerjik gibi geldi bana ama içimden gelen bir kaşıntı.

iyi sabahlar kizlar nasilsiniz? bu gun beňim dogum gunum fakat qaliba arkadawlarim unuttu(((
Rabbim hayirli ömür versin
Nice senelere

Okudum canım Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı sihatli bebekler nasip etsin inşallah

Okudum cnmmm insallh Allahh herse nasip eder canim herzamm duamizdasin

Canımmm. Canımmm çok sevindim Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
Ben de okudum kuzum güzel haberlerini bekliyorum dualarım hep seninle

BeyazOrkidem okudum canım rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler
nasip etsin

hayirli olsun canim menim inwallah hayirlisiyla bebegini kucagina alan ggunun olur

Rabbim tez zamanda sana anne olmayi nasip etsin insallah .Canim ben hamile kalmadan once dua zinciri kurmustum .Hamileligim zor gectigi icin baska birine devrettim o da simdi hamile .Katilmak istersen link atayim .Gunluk duzenli zikir var.

İNŞALLAH en kısa sürede tekrar evlat sahibi olursun canım.Allah isteyen herkese nasip etsin
Rabbim hepinizden razi olsun saglicakla gelsin prens ve prensesler.....

Kızlar Kraft ın leon model arabasını almak istiyorum. Ama geçen e bebekte yoktu. Başka mağazalarda var mıdır sizce?nette de baktım yoktu. 22şubatta indirim var kraftta e bebekte.

Kraft garden park yatak hoşuma gitti benim ama kendini göremedim netten baktım sadece birkaç kraft gördüm ama onlarında tam modellerini bilmiyorum fiyat araştırması için çıkmıştık bizde alma niyetimiz yok diye pek incelemedik

Evet bende sizin gibi düşünüyorum büyük herşeyini aldım araba hariç. Hatta dün gelip odasını kurdular bile :) doğana kadar taksitler bitsin istiyoruz. Kıyafetleri vb ufak şeyler kaldı canım hatta bugün lansinoh süt sağım makinalarında indirim var almayı düşünüyorum.

Kızlar Kraft ın leon model arabasını almak istiyorum. Ama geçen e bebekte yoktu. Başka mağazalarda var mıdır sizce?nette de baktım yoktu. 22şubatta indirim var kraftta e bebekte.

teşekkürler kızlar şimdi araştırıyorum...

Aynen benimde öyle internetten araştrdm bebeğide etkleyeblyomş bu durum Allah korusun ihmal etmemk lazm

Ev tipi ana kucağı çok ihtiyaç duyulan bir şey mi, hiç düşünmemiştim onu?

ev tipi ile araba tipi nasl oluyor birsürü çeşit var aklm karısıyor :)
araba tipini biliyorum bebek arabasınada takılanlardan deilmi? onu evde de kullanabiliriz sankii

evet gördüm bende ama philips avent mi bu mu karar veremedim daha.

Bende 2 tane olduğu için biriyle ilgilenirken diğeri oyalansın diye aldım. Tek gebelikte o kadar lazım mı olur mu bilmem. Birde sesli, oynayan hareketlileri var onlar sadece 6 ay falan kullanılıyomuş hani çok ağlayan bir bebek değilse bence gereksiz o kadar kısa süre için. Ben nuna leaf aldım. 60 kg kadar kullanımı var daha sonra sandalye gibi kullanımı varmış. Normalde pahalı, temiz ikinci el alacaktım hatta buldum tutumluanne de ama baktım yüzde 50 indirim neredeyse ikinci el fiyatına gelmiş kaçırmadım.

ev tipi ile araba tipi nasl oluyor birsürü çeşit var aklm karısıyor :)
araba tipini biliyorum bebek arabasınada takılanlardan deilmi? onu evde de kullanabiliriz sankii

Ev tipi olanlar daha rahat sağı solu açık görünüyor. Buraya foto ekleyemiyorum ben artık, yoksa farklı ikisi de. Zorda kalınırsa kullanırlır araba tipi olan evde de, ev tipi olanların titreşimli vs. Olanları da varmıç, e bebek te yorumlar baya iyi. Özellikle titreşim özelliği kolik bebeklerde çok işe yarıyormuş. Ama fiyatı da baya iyi. Araba parası nerdeyse

Aynen benimde öyle internetten araştrdm bebeğide etkleyeblyomş bu durum Allah korusun ihmal etmemk lazm
Yani karaciğer fonksiyonlarına falan baktırmak lazım ama haftaya detaylı var doktora gidince sorarım diye düşündüm. Çok abartma ddm kendi kendime sabret belki geçer ddm. Ama eğer doğuma kadar sürerse yandık çok illet bişey. Uyuyamıyorum resmen

Canım neler aldın bize de söyler misin :) ben gibi tecrübesizlere fikir olur en azından.
neler aldın cnm bizede söyle foto varsa att :)
bnde ilk yatak ve bebek arabası almayı düşünüyorumm...

Ben özellikle indirimleri takip ediyorum. Arabayı 2 ay oldu bile alalı ama gerçekten çok iyi fiyata denk geldi. https://www.e-bebek.com/mamas-papas...v6vHEka1rTLKIKaWEC4H4LuZCM7akgE0aAp7HEALw_wcB
Yatak ve şifonyerleri dolaştım beğendim fotoğraf çektim inanılmaz pahalıydı tanıdık bir mobilyacıya yaptırıyorum çok daha ucuza denk geliyor. https://www.instagram.com/p/BcHLaf7AeBq/?hl=tr&taken-by=mariposaistanbul https://www.instagram.com/p/BaTV_AUAk2x/?hl=tr&taken-by=mariposaistanbul

İçindeki yataklarıda yataksan aldım jou jou modelini. Çok çeşit model vardı ama diğerleri bütçemi aşıyordu. Yatak omurga gelişi için önemli o yüzden bunda iyi bir markayı tercih ettim.

Evet treşimli 9 kg kadar kullanılıyormuş. 7-8 ay anca kullanılır 900 tl ücreti var joie nin. Nuna 60 kg yazıyor da, o da bakınca sadece sandalye gibi görünüyor, anlamadım.

hmm anladım gibi oldum sanki :)
ben araba tipi alıcam biz biraz gezmeyi severiz de
ablam kendi kızından az kullanılmış hamak var onu vericek. o sanrım yeterli olur. ev tipi olanı almama gerk yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…