2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet treşimli 9 kg kadar kullanılıyormuş. 7-8 ay anca kullanılır 900 tl ücreti var joie nin. Nuna 60 kg yazıyor da, o da bakınca sadece sandalye gibi görünüyor, anlamadım.
O manuel titreşimli. Çocuk hareket ettikçe titriyor. Anne karnındaki titremeyi yapıyormuş tabi yani ne kdr inanırsan :) Diğerleri sadece 7-8 ay için çok saçma paralar. hele 4mom var fantastik.

Kizlarr basim fenaa hic icmek istemiorum ama oglumda hasta dayanamiycam galiba parol iceyimmi sizce bi tane

Bende ayni senin gibi hıs ediyorum arada pıt pıt dıye

güle güle kullan canm cok güzeller bnde dolabı özel yaptırdım o hazır şifonyer almayı düşünmüyorum.. (ben çalışma masalı yaptırdım dolabı ilerisini düşünerek)
şifonyier yerine https://www.instagram.com/p/BeuN6ABH_N1/?tagged=raskog düşünüyorum..

Saol cnm. Benim gömme dolap ve çok büyük değil o yüzden şifonyer şarttı bana. Senin linklediğin çok daha pratik gözüküyor ama.
evet tekerlekli odaya salona fln taşımak kolay bakalım önce yatak ve arabayı halledelim

Benimde ağrılarım erken başladı. Göbeğim yeni çıkmaya başladı ama daha önümüzde 4 ayımız var dahada büyüyecek. Daha sıkıntılı zamanlar bizi bekliyor diye düşünüyorum. Önceki doktorum fizik tedaviye git destek al demişti. önümüzdeki haftalarda bir fizik tedaviye gidicem. Bakalım onların görüş ve önerileri neler olacak.

E bebek indirimleri gerçekten indirim canım. N11 deki satıcılardan bile düşük fiyatlar şubat indirimleri.
e bebekten almıştık park yatak araba bi çok şeyi ilk cocuğumda nisan da kampanya olmuştu belli bi miktarı gecince hediye ceki verdi onlada mama sandalyesini almıştık yine oluyor indirim söylüyorlar zaten

Kızlar erkek bebek isim önerileri istiyorum sizden :) ne düşündüysek içimize sindiremedik
bizim erkek olsaydı yada olursa hala bi ihtimal diorm :)
murat olucaktı.. eşim muradımız demişti benimsemiştim bnde ama kııızzz yook
hem güzel olsun hemde isim olsun istiyorum bnm isim işi zor biraz

Ah icse kuzum icseee nelerr yapmadim balli limon tarhana corbasi ihlamur tarcin k.brnu kaynattim sade bal vereyim dedim yok bana igrenc seyler veriosun dio almio hicbirini yayla corbasi icti azda makarna yedi beynim kalmadi suan zonkluo resmen yaaa
cok gecmiş olsun inş hemen toparlar acil şifalar

geçmiş olsun canm neyin var kaçırdım konuyu?
bebeğinin cinsiyeti belli deilmi daha

ben 6bucuk aldım toplamda dr kızıyor ama sürekli alıyorm

bence içme derim ilaç sonuçta ağrının nedeni ne temiz hava yada uyku iyi gelmezmi?
Canim aksam olmadigi surece uyyamam oglum uyumaz kesinlokle yorgubluktan agrio strees oglum hasta die uzuldum bide gece kac kere kalktim temiz havada aldim kremde surdum kar etmio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…