2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah sağlıkla gelsin kuzu

geçmiş olsun canm neyin var kaçırdım konuyu?
bebeğinin cinsiyeti belli deilmi daha
Ankara'da detaylı ultrasonda kız demişlerdi ben kızım diye sevmeye başladım bebeğimi. Normal kontrolüm bu ayın 21'inde kendi doktorumada sorucam cinsiyetini teyit amaçlı. Bende skolyoz var(bel eğriliği) dengeli eğrilik olduğu için dikkatli bakınca belli oluyor ama etkilerini hissediyorum her zaman. Erken yorulma, halsizlik gibi. Şimdi gebelikle birlik hem vucut ağırlığı artıcak hemde göbek büyüyeceği için vücut ağırlık merkezi değişecek baskı olacak belimize. Buda ağrılarımızın artmasına sebep olacak.

ev tipi ile araba tipi nasl oluyor birsürü çeşit var aklm karısıyor :)
araba tipini biliyorum bebek arabasınada takılanlardan deilmi? onu evde de kullanabiliriz sankii
bizim bundandı mutfakta salonda anneme kayınvalideme gidince hep bunda uyudu gündüz biz cok rahat ettik

Eklentiler

• 4922113336950390.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 73
Canim aksam olmadigi surece uyyamam oglum uyumaz kesinlokle yorgubluktan agrio strees oglum hasta die uzuldum bide gece kac kere kalktim temiz havada aldim kremde surdum kar etmio
derin bir uyku gerekiyor o zmn sna cnm içme ilaç akşma kdr dayan =(
geçmiş olsun dikkatli olmak lazm hele ki beli korumak çok önemli beni de zorluyor
cinsiyet inşallah netleşir... bende ay sonunu bekliyorum... süpriz yapabilir die tedirginim hala dr değimez dedi ama değişirse cok büyük süpriz olur dedi :)

Kızlar bugün tetanoz alışı oldum çok ağrı yapar dediler siz neler yaptınız ağrı olunca

Kizlar merhaba ...
3 hafta sonra doğum yapacak arkadasimin esinin görev durumu var cikarsa gidecek ve kiz dogumda ,lohusalikta essiz kalacak .Zaten gurbette .Simdi bunun stresini yaşıyor. Erken doğum bile olabilir .Onun niyetiyle Ya Kadir c.c esmasi okur musunuz ?Sayısı önemli degil .Hamile duasi makbul olduğu icin sizden dua istiyorum.

Hamilelikte henüz olmadim ama cok once olmustum 1 gun sonra cok ağırlaşıyor kolun kullanamıyorsun. Sonra yavas yavas geciyor canim.
Aa çok kötü o zaman ya bebeğime bi zararı yoktur inşalah doktoruma sormadan sağlık ocağında yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…