2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aa çok kötü o zaman ya bebeğime bi zararı yoktur inşalah doktoruma sormadan sağlık ocağında yaptırdım
Zaten bebegi olasi tehlikelerden korumak icin yaptiriliyor istemeyenler de yaptırmıyor .Ben de dr uma guvendigim icin yaptıracağım .

Y
Tamam evham yapmana gerek yok ki bebegi etkilemiyormus .En guzeli hic icmemek ama benim haftada 3 kere basim agriyor 3 unde icmesem 4 .de iciyorum mecburen.
Yaa ainn canim benimde buzaman kadar dayandim icmedim hicc bugun inan mecbur kaldim esim nobetten gelcek ev isi oglum hasta yemegi var ama bendee tık yoktu kafami kaldiramiodum ictimde kalkip yapabildim valla

Cnm ben cekerim aklima geldikce Allah kolaylik versin ins sorunsuzca gecer stresli gunleri ve dogumu..

Y

Yaa ainn canim benimde buzaman kadar dayandim icmedim hicc bugun inan mecbur kaldim esim nobetten gelcek ev isi oglum hasta yemegi var ama bendee tık yoktu kafami kaldiramiodum ictimde kalkip yapabildim valla
Bir de aklinda olsun boyle agrin olunca masaj yagi dene biraz hafifletiyor ,Turk kahvesi de ayni sekilde .

Insallah Allah razi olsun canim ya .Hic beklenmeyen bir durum .Simdi kiz stresten dogurcam diye korkuyor .
Arkadasi olarak eminim destek olursun cnm, gecici oldugunu oda dusunecektir Allah korusun erken dogumu tetikleyen en buyuk sebeplerden biri stres,uzuntu, dusunmemeye calissin bu gunlerde gecer ins...

Kızlar erkek bebek isim önerileri istiyorum sizden :) ne düşündüysek içimize sindiremedik

Bir biz liste yapmıştık paylaşayım :)
Mirza
Yekta
Batuhan
Evren
Kaan
Emre
Feza
Mergen
Utku
Alp
Arel
Uraz
Onat
Tan
Mete

Veya bunların kombinasyonları...

Arkadaşların koyduğu isimlerden beğendiklerim de var.
Doruk
Ayaz
Rüzgar

Evet, yenidoğan ben de çok almışım ama oğlum çok tombul çıktığı için sadece 1 hafta giydirebildim, kullanamadıklarım bile olmuştu :)

Ev tipi ana kucağı çok ihtiyaç duyulan bir şey mi, hiç düşünmemiştim onu?
Ben oglumda kullanmistim, cok rahat oluyor. Koltukta yatirmaktan daha iyi bence. Balkonda otururken bile koyup yanima aliyordum. Çok ayrıntılı olmayan sade birşey alacağım şimdi kızım için de..

Bnde bugün dktora gttm egzama dedi. Merhem verdi kullanmak istemyorm npcağmı blmyorm. Peki lızarklık var mı sivilce gbi
Ben gencligimden beri egzamayla ugrasirim. Bu mevsimde iyice azar soguktan ruzgardan. Normalde kortizollu merhem ve coresatinin bebek kremini beraber kullanirdim gecerdi. Simdi sadece bebek kremini kullaniyorum tam gecmese de yatistiriyor beni.

Ben gencligimden beri egzamayla ugrasirim. Bu mevsimde iyice azar soguktan ruzgardan. Normalde kortizollu merhem ve coresatinin bebek kremini beraber kullanirdim gecerdi. Simdi sadece bebek kremini kullaniyorum tam gecmese de yatistiriyor beni.
Sizin elinzde mi sadce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…