2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Elimde cok hafif asil suratim cok fena pul pul olup deri dokuyorum cuzzamli gibi. Cok kotu bi goruntu.
eşiminde cildinde çok oluyor, bendede biraz normalde anlaşılmıyor ama hafif fondoten süreyim pul pul dökülüyorum. Dün arifoğlunun dükkanını dolaşıyorduk. Çatlaklar için yağ falan aldım neyse orda doğal sabunlar vardı. Egzama için bal özlü bir sabun aldık ama ne kadar işe yarar bilmiyorum biraz deneyelim işe yararsa söylerim.

Kızlar bugün yeni doktoruma gittim. Oğlanın pipisini çok net gösterdi tekrardan artık hiç şüphem yok. Yine bir hafta önde. 25 cm 390 gr olmus. Yüzünü falan da gösterdi gayet hareketliydi ama bebeğin suyu fazlaymiş. Ayrıntılı ultrasona gir mutlaka iyi bı yer olsun sonuçları da bana at diye belki 5 defa söyledi şeker testini erken yapabiliriz sonuçlara göre dedi. Kan uyuşmazlığı için tekrar test istedi.
İyi haber hastaneyi beğendim sanırım orda doğum yapicam son kararım. Sezaryen olmayabilir çatı muayenende karar veririz dedi buna da sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…