2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah benim ki gibi su ikizi olmaz cani.m

ya bende gebelik sekeri var diyet yapiyorum ben kilo alamaiorum bebisde vitamnsz kalio gbi gelio. ne bilim hani ben gttmde 20 haftada 500 gr filan olur die dusunmustm
Doktorun verdiği diyete uyuyorsun sanırım bişey olmaz canım ya benim duyduğum agirliklara göre normal gibi geldi. 500 falan olsa 20 hafta sonra falan çok olur zaten

Canim aksam olmadigi surece uyyamam oglum uyumaz kesinlokle yorgubluktan agrio strees oglum hasta die uzuldum bide gece kac kere kalktim temiz havada aldim kremde surdum kar etmio
İcsene Parol ve ya Minoset ben ilk hamileliğimde doktor söylemişti ağrın olursa onlardan iç diye ben de ne zaman başım ağrısa içerdim Minoset geçer giderdi , hatta doktora sormadan önce bir akşam çok fena ağrı tutmuştu saatler geçti ağrı geçmek bilmiyordu acile gittik ordakiler Minoset ve ya Parol neden icmedin de bir baş ağrısı için onca yolu geldin ben de bilmiyordum dedim şaşkınlıkla bakıyorlardı yani onlar da yazdılar ama aldim mecbur bir tane içtim bir kaç gün sonra doktora gittiğimde sordum o da içe bilirsin dedi diye rahat rahat içtim canım biraz uzun oldu ama detaylı anlatayım dedim , çocuklu kadınsın sen iyi olmazsan çocuğuna nasıl bakarsın önce kendin iyi olacaksın ki çocuğun için daha verimli anne olasın canım ama yine de karar senin zorlamak gibi de yapmayayim , Allah acil şifalar versin inşallah canım

Oyy kıyamam ya kadına mi üzülesin adama mı adam da bebesine hasret gider göreve inşallah çıkmaz canım Allah haklarında hayırlısı neyse onu eylesin , ben 100 tane alırım canım

Oyy kıyamam ya kadına mi üzülesin adama mı adam da bebesine hasret gider göreve inşallah çıkmaz canım Allah haklarında hayırlısı neyse onu eylesin , ben 100 tane alırım canım
canim hamile duasi makbuldur gercekten sayi onemli degil icinden geldigi kadar oku .Allah razi olsun

BeyazOrkidem canım hadi hayırlısı inşallah , Allah tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah , her zaman dualarımdasın canım yakında mutlu haberlerini alırız inşallah

canim hamile duasi makbuldur gercekten sayi onemli degil icinden geldigi kadar oku .Allah razi olsun
Okudum canım daha da okurum inşallah , evet canım en mutlu anlarında beraber olsunlar inşallah anne için de zor baba için de Allah yardımcıları olsun

doktoranne caaan gec de olsa tebrik eliyirem canım ad günün mübarek , balalarınla yoldaşınla yaxınlarınla neçe neçe xoşbext iller keçiresen inşallah

Allah razi olsun canim ne uzunu zaman ayirdigin icin teselkur ederim ictim valla bitane ilk hamileligimdede iciodum ama iste ne biliyim bunda bi pimpirikli oldum aradanda zaman gectiya hakikaten ama ictim rahatladim yani kafami kaldiramiodum

Insallahhh canimm ederizzz tabi hamilelerin duasi kabul olurmus surunsunler insallh bu halinle seni bu ruh halinee sokanlar kotuluk eden bi sekilde buluo ama ben hep istiorum ki canimizi yakanin caninin yandigini gorelim insallah canim bu zorlu sinavinda pasanla sen en guzel sekilde cikin dualarimz sizinlee

Allah razi olsun canim ne uzunu zaman ayirdigin icin teselkur ederim ictim valla bitane ilk hamileligimdede iciodum ama iste ne biliyim bunda bi pimpirikli oldum aradanda zaman gectiya hakikaten ama ictim rahatladim yani kafami kaldiramiodum
Cumlemizden inşallah , oh şifa olsun canım iyi yapmışsın bir daha olmasın inşallah hamilelikte ağrı çok zorluyor insanı gelmiş geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…