2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Okurum canim onl durumu benden iyi bilenz kimse bende eaaiz dogurdum evladimi benimkide 6 ayliktim gitti geldiginde oglum 4 aylikti zorr Allah yardimcisi olsun

Cumlemizden inşallah , oh şifa olsun canım iyi yapmışsın bir daha olmasın inşallah hamilelikte ağrı çok zorluyor insanı gelmiş geçmiş olsun
Valla canim yaaa bi esim nobetteydi dun ateslenir kotu bise olursa naparim die korktum gun boyu gece yatamadim onu izledim hep o streste mahvetti

Ah canım senin durumun baya zorlu hamilelikte yalnızlık kim bilir ne kadar zordur Allah yardımcın olsun , Allah evladından güldürsün her zaman inşallah

Canım kolay bişe yaşamıyosun en güzel geçmasi gereken zamanlar bebeğinle eşinle ama işte insanın başına ne gelir bilinmez dua ederiz inşş sen gönlünü ferah tut Çok çok mutlu olursun inşş

Realmomy
Ah bilmez miyim sabahlara kadar ateşi çıkar haberim olmaz korkusuyla bir elimde ateş ölçer bir elim de sürekli alnına ellerine baka baka sabaha kadar oturmaları annelik çok zor hep endişe hep korku bir türlü eksik olmuyor , hep derler ya bu duygular olmazsa analar nasıl yaşlanacak diye , Allah'ım bütün çocukları korusun hastalıklardan kötülüklerden kötü niyetli insanlardan inşallah[/QUOTE]

İnşallah görücem, bana yaptıklarını, doğmamış bebeği babasızmış gibi yapayalnız bırakmalarını, yaşadığım sinirin stresin bebeğimi etkilemesini, hepsini sürüne sürüne öderler umarım.

Dua edin nolur, annelere, bebeklere merhametsizlik edenler allahından bulsunlar.

Aminnnnn insaaaalllhh cnimmmmm

[/QUOTE]
Yaaaa ainn cnim valla annelik zorr ama bi okdar da güzel

Cnm hiç üzülme bak Lavanta_kokusu ve senin şuan zor günleri var ama Rabbim öyle yazmışki ikinizinde erkek evladınız olucak eşlerinizi aratmayacaktır eminim..
Bn kimseye beddua etmem sadece Allaha havale ederim o en güzelini bilir ve yapar.. kimsenin göz yaşı boşa akmaz...❤

Rabbim yar ve yardimcin olsun hasbunAllah ve nigmel vekil

canim ya bende

canim ya ayni durimdayiz tuvalete gitmekten biktim vallah. yediyim ne vatsa yarim saat sonra yakiyor beni. birde uzaninca belim cok âgriyor.((
aynen valla ya

aynıyız harbiden ya :)
Selam kızlar ben dayanamdım calısmalara başladım 2.5 ay oldu bebegımı kaybedelı hepınızden ricam bana dua edin lütfen ve benım nıyetıme ayetel kürsi okurmusunuz
okudum canım Allahım hayırlsıyla sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin sana ve tüm isteyenlere İnşallah

Sana ve bebeğine bu yaşattıklarının bedelini elbet ödeyecektir ,günahsız bir masum taşıyorsun içinde Rabbim onun yüzü suyu hürmetine sana iyi kapılar açsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…