2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Buarada doktorumu değişmiştim dün ilk kez gittim yeni doktoruma maşşallahhhhh çok memnun kaldımmm inşallah böyle devam eder

gerilme canım konu neyse inş cözümlenir

Kızlarr kızım için modern isim önerilerinizi bekliyorumm yada sizler kızlarınıza e isimler koyucaksınz
arkadasimin kizi oldu Lina koymus ismini cokk hos benm oglus olcagini ogrenmeden once dusunuodum ama esimin sacma sapan bensetmeleri yuzunden sogumustum isimden cocuga MandaLina detler gbi :)

D dehaaa kızın hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
inşallah cnm teşekkür edermmm
hayırlı olsun canım prensesin
isim konusunda bizde hala muallaktayız güzel bir isim arıyoruz...
teşekkür ederimm canımm
Duru,Nefes,Melina/Melinay,Defne,İnci ,Ceylin,Yade ,Yaren,Asya
sağol canım bunlar aklımda bi dursun. nefes ve defne yi bende seviyorum
arkadasimin kizi oldu Lina koymus ismini cokk hos benm oglus olcagini ogrenmeden once dusunuodum ama esimin sacma sapan bensetmeleri yuzunden sogumustum isimden cocuga MandaLina detler gbi :)
bence gayet güzel isim

Kızlarr kızım için modern isim önerilerinizi bekliyorumm yada sizler kızlarınıza e isimler koyucaksınz
Hala karar veremedik. Bir liste yapıyorum aklıma gelenleri, burada yada başka yerde gördüklerimi. Eşime gösteriyorum eleniyorlar biraz. En son kalanlar arasından seçicez. Ne kadar zor bir şeymiş ya. Şimdilik listemde olanları yazayım;

Gece
Doğa
Maya
Öykü
Ezgi
Aslı
Dilek

içlerinden favorilerimi yazayım mı..

Doğa, Maya ve Öykü

maya ve öykü benimde listemde

Doğa ve Maya cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…