2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

D dehaaa bir prenses daha geliyor desene :) gözünüz aydın canım, sağlıklı, sıhhatli, akıllı, güzel mi güzel bi kızın olur inşallah :)

sagol canim neden ozel sebebimi var ? sonrada her kes hatirladi
İlk başta doğum günüm yaz gününe denk geldiği için okulda hiç kutlanmadi. Herkese okulda pastalı börekli hediyeli dogumgunleri yapılırdı. Benimkini kimse hatirlamazdi herkes tatilde bağda bahçede olurdu. Bir kaç kez de ailem unuttu yine ben küçükken. Bende de böyle bir tepki gelişti uzak olsun doğum günleri kimseninkini kutlamiyorum bir de özel günleri de kutlamam hediye almam yani sözel olarak sadece...

Mina yı bende söyledim ama eşim kabul etmedi... Miray'da ısrar ediyorum ama ne zaman kabul ettirebilirim bilmiyorum... o kadar isim söyledim hepsine bişi buluyo beyefendi...
Benim eşimde aybuke olsun diyor onuda ben istemiyorum kafamda var bi kac isim ama dediğim gibi mina lina bunlarda sabit kaldim he bide arya var ama bakalim fikirler değişmezse esin niye minayi istemedi

Benim eşimde aybuke olsun diyor onuda ben istemiyorum kafamda var bi kac isim ama dediğim gibi mina lina bunlarda sabit kaldim he bide arya var ama bakalim fikirler değişmezse esin niye minayi istemedi
Arya güzel isim ama son 2 sene içerisinde etrafımda o kadar çok bu ismi koyan oldu ki

Setenay da cok hosuma gidior kizlar cerkez kiz ismi
Evet canım bende Çerkesim aslı seteney dir bedef de çerkes kız ismi kadın kahraman demek denef,neris,becmirze,nefset,gupse,Sinemis. Bunlar hep çerkes kız ismi düşünenler koyabilir anlamlarıda çok güzeldir albina var mesela kızım olsaydı seçenekler arasındaydı albina Kafkasya’da bir ırmak ismi çok hoş kulağada çok geliyo

Evet canim cok guzeller erkek ismi olarak bildigin var mi benim baktiklarim telafuzu zordu

Evet canim cok guzeller erkek ismi olarak bildigin var mi benim baktiklarim telafuzu zordu
Cankat,camberk,abrek,berkuk,Berkant,elbruz var daha ama benim hoşuma giden bunlar ve çevremde bınlar var çerkes ismi olarak Cankat ile camberk aslında j harfi ile ama Türkçe o zaman j kabul etmiyordu c ile koydular ikiside akrabam ama şimdi j ile konuluyo Jankat janberk Jankat sanırım savaşçı demekti tam hatırlamıyorum ama.

İstediğimiz isimler aynı bende yıllardır mina istiyordum şimdi alya ilya ayla gibi isimleride düşünmeye başladım eşimde asya olsun istiyor :)

İstediğimiz isimler aynı bende yıllardır mina istiyordum şimdi alya ilya ayla gibi isimleride düşünmeye başladım eşimde asya olsun istiyor :)
asya ismini hep beğenmişimdir kızım olsaydı kesinlikle asya koyacaktık ama oğlum olacak allah nasip ederse asya en güzeli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…