2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Son aylar dikkat etmek lazım o zaman çok almak istamiyorum çünkü veremem ben diyet yapamıyorum :)
Ben o son 2 ayda catladım ve aniden kilo aldığım için bacaklarım bile catladı izi gitmiyor ve o kilolarımin 7 hala usdumdeyken hamile kaldım ve yıne kilo alıyorum

Benimde beğendim erkek isimleri
Ateş
Yamaç
Ege
Tuğra
Yiğit
Arden
Berkin
İldeniz
Arel
Uraz
Poyraz
Rüzgar
Bulut

Kızlar bişey sorcam sizdede elektriklenme varmı acaba bi kac gündür dokunduğum şeylerden elektrik akımına uğruyorum kedime bile dokunsam çarpılıyorum ne yapmam lazım varmı bu durumda olan
Bende aynı durumu yaşıyorum senın meşaznı okumasam hamılelıkle alakalı ola bileceğini düşünmezdim özelikle kızımı öpdüğümde bataniyeye sardığımda falan oluyor

İnsanın iştahı açılınca bişe yapamıyor sanırım son aylar alınıyomuş baya
O kilolar gitmiyor şimdi istediğim en fazla 10 kilo alarak hamileliğmi bitırmek en son 74 hic kilo almamışdım ama şimdi 3 kilo bile almiş ola bilirım cok korkuyorum.

Bende aynı durumu yaşıyorum senın meşaznı okumasam hamılelıkle alakalı ola bileceğini düşünmezdim özelikle kızımı öpdüğümde bataniyeye sardığımda falan oluyor
Hamilelikten öncede oluyordu bende ama bu kadar fazla degil uzun zamandır yoktu böyle bişey ama bi kac gündür resmen akıma uğruyorum demekki hamilelikle alakali

Kızlar bugün kaşıntıya dayanamadım ve doktora gittim. Doktoruma sordum kortizonlu kremi hamilelikte kortizon en güvenli ilaçlardan biridir dedi bana bende anlamadım :s sonra cildiyeye indim doktor baya yaşlıydı ve baktı evde kaşınan var mı başka falan dedi. Aşırı alerjik cildin dedi her ilacı da kullanamayız ki falan dedi korktum biraz. Çok düşük kortizonlu krem verdi 1 hafta kullan dedi. Haftaya gel bakayım tekrar dedi. Ben kullanmayı düşünüyorum. Bide doktor kilona dikkat et bence dedi bana :) bende ben biraz tombiğim zaten hamileyken daha 3 kilo aldım uatısına kadar ddm zaten bundan sonra dikkat et dedi :) çok değişik bir dedeydi :)

Benimde erkek olma olasılığı yüksek olduğu için Doruk Mert Yaman eşimde taktı Ertuğrul Diyo bakalım daha çok değişecek Hamza da hoşuma gidiyo ama ağır gelirse çocuğa diye en son düşüncem

Hamilelikten öncede oluyordu bende ama bu kadar fazla degil uzun zamandır yoktu böyle bişey ama bi kac gündür resmen akıma uğruyorum demekki hamilelikle alakali
Ola bilir aslinda kızımı öpercen korkuyorum kızımda birşey his ederse diye cok rahatsız edici

Kızlar benim kızmin ismi "milana" anlami zarif ve italyanın baş kentinin azerice kulanımı şimdi bi kızım. Daha olucak ve uyumlu olsun istiyorum isim öneriniz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…