2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Her gittiğimde kilo ve tansiyona bakıyor dr um bence talep edin bakılsın tansiyon çok önemli

Her muayene de mutlaka kilo tansiyon ve nabız ölçümü yapılıyor bana önemli şeyler bunlar

Hareketlere gelince ben artık me zaman uyuyor ne zaman uyanık anlayabiliyorum mesela şu an sanırım mesaneye vuruyor o zaman da sürekli wc yapıyorum bazen çok garip bişi yapıyo surat ifadem değişiyor

kızlar artık bebek hareketlerini hissetmeye basladinizmi
Ya bugün lavaboya gittigimde vajinama ağrı girdi iğne batirir gibi kısa süreli kafama takıldı sizce bu normalmi rahim genisleyince böyle olurmu

Aşrı şeklinde olmuyor bebek hareketleri bende, ilk başta kelebek gibiydi, şimdi baya el ayak bastırıyor :)

Ay evet bazen bana da o kadar bastırıyorki, rahim baya kasılıyor:)

20. Haftada böyleyse ilerde napcak bu minnoşlar :)

selam kızlar nasılsınız İnşallah iyisiniz hareketler tekmeler falan süper hepsini okuyamadım tabi msjların :) kızlar ya benim sırtım belim çatlıcak gibi değil yarılcak gibi gerilio kaşınıo iğneler batıo derime.çatlıcakmıyım ya sizde durumlar ne

Bende kaşınma yok cnm pek. 4-5 kg aldım henüz. Ani kilo alımlarında çok çatlak oluyor diyolar. Öyle bi durum var mı?

Birde ben kakao yağı kullanıyorum her banyo sonrası. Onun da etkisi olabilir.

Ben sipariş verdim, site hakkında olumlu yorumlar vardı. 200 ml 100 tl. Ürün gelince yorum yaparım, inşallah sorunsuz olur. Sorun olursa ikinci adres Watsons o zaman :)
200 ml için fiyatı iyimiş canım sorunsuz gelirse yaz mutlaka ben de oradan alırım :)
Yanilmiyorsam bahsettiğiniz ürün jokerde 68 Tl diye hatirliyorum.
şimdi sitesinden baktım 100ml fiyatı imiş ben 79a almıştım aynı boyunu :) almak isteyen varsa baya uygun fiyatlar

Bende kaşınma yok cnm pek. 4-5 kg aldım henüz. Ani kilo alımlarında çok çatlak oluyor diyolar. Öyle bi durum var mı?

Birde ben kakao yağı kullanıyorum her banyo sonrası. Onun da etkisi olabilir.
ben de sabah akşam kakao susam kayısı badem karışımı sürüorum canım daha 2 kilo aldım en başından beri az az yükseldi kilom

Kızlar ev tipi anne dizi sizce kullanışlı mi tiny love 3 u bir aradaya göre oldukça daha iyi fiyatı...
Canım ben tiny love almayı planliyordum şimdiden ama arkadaşımın bebeğini gördükten sonra vazgeçtim. Hiç ihtiyaç duymuyor öyle şeylere bir tane kiytiriktan oyun halısı seriyo altına çocuk oyalanip duruyor. Kimi bebek de çok huysuz olduğu için hiç oturmuyormuş içine... Yani çocuk doğunca duruma bir bakıp ihtiyaç duyarsan deneyerek almak lazım bence.

ben de sabah akşam kakao susam kayısı badem karışımı sürüorum canım daha 2 kilo aldım en başından beri az az yükseldi kilom

O zaman cilt tipinden kaynaklı olabilir cnm, ben banyodan banyoya sürüyorum.

Ne güzem çok az kilo almışsın, maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…