2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bişey sorcam sizdede elektriklenme varmı acaba bi kac gündür dokunduğum şeylerden elektrik akımına uğruyorum kedime bile dokunsam çarpılıyorum ne yapmam lazım varmı bu durumda olan
Desarj olman gerekiyor .Toprakla temas iyi gelir .
Kızlar benim kızmin ismi "milana" anlami zarif ve italyanın baş kentinin azerice kulanımı şimdi bi kızım. Daha olucak ve uyumlu olsun istiyorum isim öneriniz varmı?
Milena'ya Mektuplar geldi aklima cok etkileyici .Almina nasil ?

Canım kremn adı ne

Arkadas soyleyince aklima geldi .Bundan sonra gidince tansiyon da baktircam .Zaten evde ölçüyorum cok düşük çıkıyor .O an belki de heyecandan firliyor .Aslinda bakmalari lazim.
evet tabi bakmalari lazım önceki hamileliklerimde bakıyorlardi ama aynı hastane suan bakmıyor

kızlar artık bebek hareketlerini hissetmeye basladinizmi
Ya bugün lavaboya gittigimde vajinama ağrı girdi iğne batirir gibi kısa süreli kafama takıldı sizce bu normalmi rahim genisleyince böyle olurmu

kızlar artık bebek hareketlerini hissetmeye basladinizmi
Ya bugün lavaboya gittigimde vajinama ağrı girdi iğne batirir gibi kısa süreli kafama takıldı sizce bu normalmi rahim genisleyince böyle olurmu
Ben gunduz cok yoruluyorum o da yoruluyor sanirim hic hareket hissetmiyorum .Ancak yataga girince bazen ufak kimildanmalar oluyor.

evet tansiyon olcmuyorlar kiloya bakılıyor sadece

Arkadas soyleyince aklima geldi .Bundan sonra gidince tansiyon da baktircam .Zaten evde ölçüyorum cok düşük çıkıyor .O an belki de heyecandan firliyor .Aslinda bakmalari lazim.

evet tabi bakmalari lazım önceki hamileliklerimde bakıyorlardi ama aynı hastane suan bakmıyor
Bugün saglik ocağından arandigimda kilo,test sonuclarimla birlikte tansiyonumu da sorduklarında hiç olcmediklerini söyledim ama olcukmesi lazım neden olcmuyorlar onemli bir şey dedi, bir sonraki gidişinde isteyeceğim artık doktordan bir de tetanoz aşısı olmak isterseniz gelin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…