2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar internetten lierac alacağım. Dermoeczanemde fiyatı uygun görünüyor. Bu siteden alışveriş yapan oldu mu? Güvenilir mi?

Kizlar sol kasigimda bi agri var yani ole siddetli deilde varligi rahatsiz eden turden kasim agrisi yasayan var mi

Mila da çok hoş ama anlamı yokki uydurma gibi sanki :)
Mila isimin anlamı cok hoş Arapça kökenli canım bitanem , insanlar tarafından sevilen anlamında iki anlamı var eşim isim analizine de bakıyor o da cok güzel bazı yerlerde de Peygamber adı die geciyor ama ondan cok emin değilim biz Mila düşünüyoruz :) oğlum da Mert

mothercare de %50 indirim varmış ikili emzirme sütyenleri 32 TL falan bi kaç şey uyguna geliyor bakmak isteyen olursa

Bende milayı düşünmüştüm ilahiyatçı aradaşıma sordum bilgin varmı diye o da ilk defa duyuyorum ama saçma falan dedi bende emin olamadıl ama çok hoş bi isim

Ben buldukça yazıyorum defterime ama hala kararsızım
asel ve lina aklımda dursun :)

Bizim Melis yada Mila olacak
mila yı bende sevdim aslında ama eşim istemedi bilemedm

D dehaaa bir prenses daha geliyor desene :) gözünüz aydın canım, sağlıklı, sıhhatli, akıllı, güzel mi güzel bi kızın olur inşallah :)
inşallahhhh canımmm bal damlıyo ağzından :)) sonunda kesinleşti mutluyum babamızda kız istiodu güzel oldu:) sağlıcakla doğar inşallah meleklerimz
Sizler doğa, öykü ve maya'yı beğenmişsiniz. Not alıyorum bunları hep :) Saolun kızlar
benm favarilerim arasında bunlar ama net karar veremedm tabi :)

Sabah biraktigim gibi hala isim sohbeti var .
Ben.Asaf veya Mirza düşünüyorum degismezse fikrim

Kızlar bişey sorcam sizdede elektriklenme varmı acaba bi kac gündür dokunduğum şeylerden elektrik akımına uğruyorum kedime bile dokunsam çarpılıyorum ne yapmam lazım varmı bu durumda olan

Kızlar bende hep kızım olacak die kız isimlerine baktım ama oğluşumuz olacak fakat begendiklerimi yazayım size.
Asya
Sahra
Umay
Sanat
Minel
Safir
Perin
Rima
Liya
Hare

Bunlar aklımda kalanlar ve anlamı gusel olanlar ama kız ismi cok var maşallah bizde oğlusumuza bi isim bulamadık tam içimize sinen bişi erkek isimlerinden begendiklerinizi yazın sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…