2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben de sabah akşam kakao susam kayısı badem karışımı sürüorum canım daha 2 kilo aldım en başından beri az az yükseldi kilom
Canım çatlamak için erken en az 6 ay olunca başlarmış çatlama ama şimdiden sürmek gerek 3,5 aydan beri düzenli sürüyorum bende bi çok karışımı inşs çatlamayız

O zaman cilt tipinden kaynaklı olabilir cnm, ben banyodan banyoya sürüyorum.

Ne güzem çok az kilo almışsın, maşallah
sağol canım yiyemedim kusmam yoktu bulantı mide yanması bitirdi beni.yeni yeni iştahım açılıo benimde canım 2 gündür falan

Canım çatlamak için erken en az 6 ay olunca başlarmış çatlama ama şimdiden sürmek gerek 3,5 aydan beri düzenli sürüyorum bende bi çok karışımı inşs çatlamayız
erken başlamaş gerekmiş 3.buçuk aylıkkende ben başladım canım. ablamın kızı yeni doğum yaptıda kaşıntı normalmiş teyze bendede olmuştu ama çatlamadım deri esnerken olurmuş dedi.son ay bebek zayıf die çok yemiş o zaman az kalçaları çatlamış o kadar maşallah ya son zaman sürdüm kremi tek dio

Kızlar günaydın..uyku tutmadı uyandım 7buçukta.kayınvalidem kayınbabamlar geldi. Bu gün iki kaynım iki eltim ve çocuğu gelecek. Offf nerde nasıl yatıcaz,ne pişiricem,ne yapıcam diye düşüne düşüne stres oldum. Uyandım erkenden...

Gunaydin kizlar .Kendime guzel bir kahvalti hazirlayacagim .Sonra kucuk kucuk evi toparlayıp esimi bekleyeceğim.Yalnizlik da cok zor .Kalabaligi hic sevmem yanimda 1kisi olsun yeter.

cnm gunaydin Allah kolaylik versin bayagi kalabalik geliyorlar desene!

Herkese günaydın. Bende hergün oyduğu ğibi buğünde yalnızım gene eşim işte cmt pzr fuul çalışıyor izin yok

Günaydın herkese. Kızlar kahvalti hiç yetmiyor simdi yeniden yemek isitcam kendime. Bir de sebze yemekleri hiç tok tutmuyor beni maksimum iki saat icimde bir canavar yaşıyor sanirim

Bende öyleyim, eskiden ekmek yiyemezdim ben kahvaltıda bile. Şimdi sabahları yarım ekmek yiyorum nerdeyse :) eskiden günde iki öğün beslenirdim, öğle yemeği yemezdim şimdi öğlen 2 öğün yiyorum :)

Bebekli arkadaşımda yok ki canım
Ama dediğin gibi.
Oyun halısı bana saçma geliyor
Çünkü kendjmde yaptım..

Bu yatak gibi falan hoşuma gitti

cnm gunaydin Allah kolaylik versin bayagi kalabalik geliyorlar desene!

Aynen canım. Tamam gelsinler tabi sorun değil de 3çift olacak bir de çocuk. Yani 5 aylık hamile birine de düğün değil bayram değil niye gelinir ki yani? Dün temizlik bulaşık yatak yorgan ayarla derken saatlerce ayakta kalmışım. Belimin ağrısından zor yattım gece. Bi de kendi annem olsa nazlanırım ya da iş yaptırmaz zaten annem. E kayınvalide olunca öyle oluyor işte. Zaten pimpirikli biriyim rahat duramıyorum...şu haftasonunu atlatsam inş.

Kızlar gunaydın nasılsınız kaç gündür giremedim okulda çok yoğun bir haftaydı şükür atlattık İnş herkes ve bebişler iyidir

Aynı durumdayız nerdeyse 4 aydır izin yapmıyo. Bazen memur çiftlere çok özeniyorum az para ama kıymetli zamanlar..
Ben ogretmenim esim ozelde .Normalde esimin de ctesi ogleden sonra pazari tatil .Bu aralar kursu var bitmesini iple cekiyorum .Hamileligimden bu yana hic birlikte aksam yemegi yemedik.
Öyleyse bir miktar kazıklanmış olabilirim :)
Neyse hayirlisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…