2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oldugu kadar hic kasma .Kinayacaklarsa hic gelmesinler iki caninla yorulma .Yardim ederler herhalde gelince etmezlerse yardim iste .

Canım hiç bir şekilde kimseye yaranmiyorsun.
O yüzden boşver. Kendini yorma.
Yardim işte.
Eşinden işte.
Görümcem geldi mesela ben battaniyesyi eşime indirttim.
Yine tüm ağır şeyleri yaptım ama kimseye yaranilmiyor
Bebeğini düşün.

Eltiler yardım etmez mi yemeğe temizliğe falan , sen tek başına onca insanı nasıl ağırlarsın hamile halinle

sonsuzzz şu an meşhur bebek seninkisi aramızda tek ünlü seninki ne de olsa jimnastikçi :) bu yüzden heyecanla yeni foto bekliyoruz :) ana oğul güle güle girin güle güle çıkın muayeneden inşallah

Evet erkek bebek canım. Ben de kilo aldım ama çok da değil yani kilo verip aldiklarimi saymazsak üç kilo aldım şimdiye kadar.
Ben erkek bebek istiyorum diye bana benzeyen kim varsa hemen cinsiyeti soruyorum :) maşallah canım sağlıkla kucağına alasın inşallah , anneler en çok 8.ayda başlıyorlar kilo almaya ama çoğunlukla ödem tarzı oluyor doğumdan sonra hemen veriyorsun ama yok sütüm bol olsun diye durmadan hoşaflar şerbetler tatlılar yersen bir müddet daha geç vere bilirsin kiloları ama inanır mısın kilo falan hiç umrumda değil bebeğimi sağ salim kucağıma alayım da başka bir şey istemem kilo falan sorun değil bir taraftan yerim bir taraftan da spor yaparım :)

Belli olmadi daha dimi canim senin ki bi yorum yapmismiydi

Bizim jimnastikçinin yine ayak kafadaydı ama doktor güzel yüzünün fotosunu verdi bu sefer

Allahıma şükürler olsun ki hiç bir sıkıntı yok oğlumda.
450 gram, 23 cm olmuş. 21 w 6 gün çıktı, doktor sağlıklı bir iriliği var dedi. Hele el parmakları baya uzun şimdiden:) doktor bana benzetti oğlumu, çene ve burunun güzelliğinden :)))

Herşeyi tam ve eksiksiz dedi, muhteşem bi kalbi var dedi

Plasentam yerindeymiş, suyum iyimiş, kısacası bi maşallahınızı alırız teyzeleri

Darısı sizlerin bebişlerinin güzel haberlerine inşallah

Gozun aydin cnm masaAllah pasaya, darisi bizim bebislerin ayrintilisina olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…