2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oyyy masallaaahhh barekklllah nas felakta okudum pasayaa nazarlardan korusun allahim cokk sukur bizim bebislere darisi insallah

Benm daha var canim, 22 martta nasibse aldik randevuyu heyecanla bekliyoruz, inan ayrintilida guzel haberleri duyduktan sonra hamilelik 3 kat daha iyi geciyor kafan rahatliyor ins bizede nasib olsun

Evet canım, benim için en zorlu aşamaydı, çok mutluyum. Allahıma şükür atlattık. Darısı diğer tüm evlatlarımıza olsun

Maşallah paşana sağlıkla gelsin hep yüzünü güldürsün inşallah

maşallah maşallah 41 kere darısı başımıza olsun ,ağzı yüzü pek güzel gerçekten demek senin güzelliğini almış ne şanslı

Maşallah bende bu hafta gideyim diyorum...
Bebisimi ozledimmm

Evet canım, benim için en zorlu aşamaydı, çok mutluyum. Allahıma şükür atlattık. Darısı diğer tüm evlatlarımıza olsun
Maşallah canım çok sevindim en önemli aşamayı atlattın Allahın izniyle. Bizde çarşamba günü gireceğiz ayrıntılıya. Darısı başımıza.

Maşallahh canım ne mutlu sana darısı başımıza inşş çok güzelll allah nezardan korusun

maşallah maşallah 41 kere darısı başımıza olsun ,ağzı yüzü pek güzel gerçekten demek senin güzelliğini almış ne şanslı

Çok korkuyorum baba tarafına benzemesinden doktor öyle diyince nasıl sevindim

Darısı sizlerin güzel haberlerine gelsin inşallah canım, insan çok rahatlıyor gerçekten

Nazar değmesin :) Güzel yakalamış doktor yüzünü. Çok sevindim her şeyinin yerinde olmasına.

Amin canım, hepimizinkilere inşallah

Seninki ne zaman? Eskişehir de mi gireceksin ayrıntılıya, ankarada mı peki?
Benimki eskisehirde pazartesi Turgay şener diye bir perinatolog. İki farklı hastanedeki kadın doğumcu da ona yönlendirdi çok guveniriz ona falan dediler. Hayırlısı insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…