2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba. Yeni mahalle hastanesi batıkentteki değil mi. Dr bulabildiniz mi orada

Maşallah canım, güçlü annenin güçlü bebeği

Oldugu kadar hic kasma .Kinayacaklarsa hic gelmesinler iki caninla yorulma .Yardim ederler herhalde gelince etmezlerse yardim iste .

Eltiler yardım etmez mi yemeğe temizliğe falan , sen tek başına onca insanı nasıl ağırlarsın hamile halinle

Şimdi kaynanam ve kayınbabam var.akşama iki kaynım iki eltim gelecek. Yardım istiyorum arada napıyım zaten ağrım oluyo arada karnımda ve kasıklarımda. Sabahın köründe de kalkınca kötü oldum öğlen. Biraz uzandım başka odada. Valla camlarım 5aydır silinmiyor napıyım eğer laf edeceklerse etsinler. Ben kimsenin evini dikizlemeye gitmiyorum. Eşimde pazartesi 10gün eğitime gidecek şehir dışına. Son haftasonumuzdu bu. Planlar yapmıştık baya. Hepsi de kaldı. Sinirim bozuldu.

sonsuzzz çok sevindim sonuçların güzel olmasına canım. Benim de iki hafta sonra inş. Baya baya görülüyor mu bebiş? Normal ultrasonda hiç bişey anlamıyorum ben ya kara kuru bişey görünüyor. CD resim filan veriliyor mu ayrıntılı sonrası?

E bebekten alışveriş yapan arkadaslar dikkat edin
Kabarik bi hesap cikti .Ben bu kadar olamaz dedim .Biliyorsunuz fis de vermiyorlar .Verdikleri link de gecersiz .Gittim döküm istedim masallah aldiklarimi 2 ile carpmislar .Simdi de para iadesi bekliyorum deli olcam.

Aaaa demekki kime ne geçirirsek hesabı, kasaya gelmeden kendi hesabımızı yapalım o zaman

Neyse artık bozma moralini.
Dinlenmeye bak.

Kendi eviniz gibi cekinmeyin de.
Benim ağrım çok fazla de ki yanlış anlamasınlar.

Saol canım, darısı hepimizin evlatlarına olsun

Baya görülüyor canım, yutkunmasını bile çok net gördüm, böle çeneyi kaldıra kaldıra yutkunuyordu :) eli, ayağı, tüm parmakları, burnu, göz çukurları, 4 kalp odacığı, kafası, omurgaları, uyluk kemiği, her şeyi görülüyor.

Ultrason cihazına da bağlı aslında. Benim asıl doktorum memorial da oranım cihazları çok daha netti, bu hocanın o kadar iyi değildi ama ona rağmen net gördüm. 23 cm olmuş zaten, artık kocaman teyzesi, nasıl görünmesin :)

Cd vermiyorlarmış ben onu girmeden sormuştum, o yüzden baştan sona video çektim. En sonra rapor veriyor ama, ölçümleri, plasenta vs. Sonuçlar yazıyor.

Resim verdi bi tane ama dediğim gibi memorial dan aldıklarımın yanında başarılı değil.

canım 3 gündür oradan alışveriş yapıyorum hiç öyle olmadı hatta indirimleri takip edip gittim sana kötü denk geldi herhalde hatta anne yanı beşik isteyenler ben bugün ebebekten aldım next to me tarzı ama babyplus marka sallana biliyor da müzik ve titreşimide var 500den 350ye düşmüş daha kurmadım fakat hoşuma gitti

Aaaa demekki kime ne geçirirsek hesabı, kasaya gelmeden kendi hesabımızı yapalım o zaman
Sinir olduğum nokta o ürünü okuttunuz diyorum yok gecmedi diyor .Yarim saat para iadesi bekledim deli ettiler. Hatalarini kabul etmek özür dilemek yerine uste cikiyorlar.
Gördüm o ürünü canim .Ben urunlere bir sey demiyorum kasada zaten fatura vermiyorlar verdikleri link acilmiyor 2 kez boyle oldu .3 5 tl olsa fark edinmez bile .

Ayyy masallah o zaman pasaya .Cok sevindim canim .Hamileliginin geri kalani daha kolay gecsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…