- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #22.621
Merhaba. Yeni mahalle hastanesi batıkentteki değil mi. Dr bulabildiniz mi oradaAh şimdi anımsadım biz özelden konuşmuştuk . Müthiş unutkanlık var bende . Ankara ya döndüm eşim göreve gittiği için . Doğum ücreti uygun geldi bana da şu an . Ama ben doğum için Yenimahalle Devlet Hastanesi ni istiyorum . Yenidoğan yoğun bakımı çok gelişmiş ve özel odaları da var . Ücretli şekilde yek kişilik odalarda kalınabiliniyormuş . Perşembe günü için bir doktordan randevu aldım o hastaneye . Kontroller için Gunnur Hanıma gidip detaylı bilgi alıp memnun kalırsam Yenimahalle Devlete devam etmeyi istiyorum . Memnun kalmazsam da Gata da aklım . Şehir değişikliği olunca hastane işleri de doktor ayarlamaları da sallantıda kaldı benimMadem memnun kaldın ben de bir randevu alayım tatlı bayana
Maşallah canım, güçlü annenin güçlü bebeğiEki Görüntüle 2112357
Bizim jimnastikçinin yine ayak kafadaydı ama doktor güzel yüzünün fotosunu verdi bu sefer
Allahıma şükürler olsun ki hiç bir sıkıntı yok oğlumda.
450 gram, 23 cm olmuş. 21 w 6 gün çıktı, doktor sağlıklı bir iriliği var dedi. Hele el parmakları baya uzun şimdiden:) doktor bana benzetti oğlumu, çene ve burunun güzelliğinden :)))
Herşeyi tam ve eksiksiz dedi, muhteşem bi kalbi var dedi
Plasentam yerindeymiş, suyum iyimiş, kısacası bi maşallahınızı alırız teyzeleri
Darısı sizlerin bebişlerinin güzel haberlerine inşallah
Oldugu kadar hic kasma .Kinayacaklarsa hic gelmesinler iki caninla yorulma .Yardim ederler herhalde gelince etmezlerse yardim iste .
Canım hiç bir şekilde kimseye yaranmiyorsun.
O yüzden boşver. Kendini yorma.
Yardim işte.
Eşinden işte.
Görümcem geldi mesela ben battaniyesyi eşime indirttim.
Yine tüm ağır şeyleri yaptım ama kimseye yaranilmiyor
Bebeğini düşün.
Eltiler yardım etmez mi yemeğe temizliğe falan , sen tek başına onca insanı nasıl ağırlarsın hamile halinle
Aaaa demekki kime ne geçirirsek hesabı, kasaya gelmeden kendi hesabımızı yapalım o zamanE bebekten alışveriş yapan arkadaslar dikkat edin
Kabarik bi hesap cikti .Ben bu kadar olamaz dedim .Biliyorsunuz fis de vermiyorlar .Verdikleri link de gecersiz .Gittim döküm istedim masallah aldiklarimi 2 ile carpmislar .Simdi de para iadesi bekliyorum deli olcam.
Nazar değmesin :) Güzel yakalamış doktor yüzünü. Çok sevindim her şeyinin yerinde olmasına.
Benimki eskisehirde pazartesi Turgay şener diye bir perinatolog. İki farklı hastanedeki kadın doğumcu da ona yönlendirdi çok guveniriz ona falan dediler. Hayırlısı insallah
sonsuzzz canım çok sevindim çok şükür bunu da atlattın darısı başımıza inşallah. Bu arada maşallah bebişine
sonsuzzz maşallah cnm çok tatlı görünüyor oğluşun çok şükür detaylıyıda atlattın darısı başıma şimdi kontrole gidyrmm heyecanlıyımm
Şimdi kaynanam ve kayınbabam var.akşama iki kaynım iki eltim gelecek. Yardım istiyorum arada napıyım zaten ağrım oluyo arada karnımda ve kasıklarımda. Sabahın köründe de kalkınca kötü oldum öğlen. Biraz uzandım başka odada. Valla camlarım 5aydır silinmiyor napıyım eğer laf edeceklerse etsinler. Ben kimsenin evini dikizlemeye gitmiyorum. Eşimde pazartesi 10gün eğitime gidecek şehir dışına. Son haftasonumuzdu bu. Planlar yapmıştık baya. Hepsi de kaldı. Sinirim bozuldu.
Maşallah canım, güçlü annenin güçlü bebeği
sonsuzzz çok sevindim sonuçların güzel olmasına canım. Benim de iki hafta sonra inş. Baya baya görülüyor mu bebiş? Normal ultrasonda hiç bişey anlamıyorum ben ya kara kuru bişey görünüyor. CD resim filan veriliyor mu ayrıntılı sonrası?
canım 3 gündür oradan alışveriş yapıyorum hiç öyle olmadı hatta indirimleri takip edip gittim sana kötü denk geldi herhalde hatta anne yanı beşik isteyenler ben bugün ebebekten aldım next to me tarzı ama babyplus marka sallana biliyor da müzik ve titreşimide var 500den 350ye düşmüş daha kurmadım fakat hoşuma gittiE bebekten alışveriş yapan arkadaslar dikkat edin
Kabarik bi hesap cikti .Ben bu kadar olamaz dedim .Biliyorsunuz fis de vermiyorlar .Verdikleri link de gecersiz .Gittim döküm istedim masallah aldiklarimi 2 ile carpmislar .Simdi de para iadesi bekliyorum deli olcam.
Cnm Masallah çok tatlı kuzun Rabbim korusun cok sevindım herseyın ıyı olmasına darısı başımıza inşallah bızde mart başında gıdıcez tekrar gözün aydın olsunSaolasın canımcım
Sinir olduğum nokta o ürünü okuttunuz diyorum yok gecmedi diyor .Yarim saat para iadesi bekledim deli ettiler. Hatalarini kabul etmek özür dilemek yerine uste cikiyorlar.Aaaa demekki kime ne geçirirsek hesabı, kasaya gelmeden kendi hesabımızı yapalım o zaman
Gördüm o ürünü canim .Ben urunlere bir sey demiyorum kasada zaten fatura vermiyorlar verdikleri link acilmiyor 2 kez boyle oldu .3 5 tl olsa fark edinmez bile .canım 3 gündür oradan alışveriş yapıyorum hiç öyle olmadı hatta indirimleri takip edip gittim sana kötü denk geldi herhalde hatta anne yanı beşik isteyenler ben bugün ebebekten aldım next to me tarzı ama babyplus marka sallana biliyor da müzik ve titreşimide var 500den 350ye düşmüş daha kurmadım fakat hoşuma gitti
Cnm Masallah çok tatlı kuzun Rabbim korusun cok sevindım herseyın ıyı olmasına darısı başımıza inşallah bızde mart başında gıdıcez tekrar gözün aydın olsun
Ayyy masallah o zaman pasaya .Cok sevindim canim .Hamileliginin geri kalani daha kolay gecsin insallahEki Görüntüle 2112357
Bizim jimnastikçinin yine ayak kafadaydı ama doktor güzel yüzünün fotosunu verdi bu sefer
Allahıma şükürler olsun ki hiç bir sıkıntı yok oğlumda.
450 gram, 23 cm olmuş. 21 w 6 gün çıktı, doktor sağlıklı bir iriliği var dedi. Hele el parmakları baya uzun şimdiden:) doktor bana benzetti oğlumu, çene ve burunun güzelliğinden :)))
Herşeyi tam ve eksiksiz dedi, muhteşem bi kalbi var dedi
Plasentam yerindeymiş, suyum iyimiş, kısacası bi maşallahınızı alırız teyzeleri
Darısı sizlerin bebişlerinin güzel haberlerine inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?